Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

Jest po staremu. Dzieki.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 384,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Dave wrócił na forumek i znowu coś zaczyna zamulać i wywalać "Bad Gateway". Proszę mu znowu skasować konto. 

Dave wrócił na forumek i znowu coś zaczyna zamulać i wywalać "Bad Gateway". Proszę mu znowu skasować konto. 

Opublikowano

Rano było bardzo słabo, a teraz to więcej nie działa niż działa

Opublikowano
  • Autor

Taa, coś dzisiaj ciężary, no ale wreszcie zaplanowana akcja z bazą - trzeba się przerzucić, bo pod nowy skrypt jak wjedzie i tak zmiana konieczna, a miejmy nadzieję, że wyeliminuje to problem. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Shankor napisał(a):

Nie dość, że Janusz prywaciarz przylazł tutaj, żeby sprzedawać swoje śmierdzące switche 2, to jeszcze forum psuje. :[

Opublikowano

Po południu też masakrycznie działało, już myslałem że mi net szwankuje ale inne serwisy działały poprawnie. No nic, przeżyjemy. Nie pierwszy raz i nie ostatni.

Opublikowano

Przejrzałem style forum i większość z nich nie nadaje się do użycia (pisane były pod starsze wersje Invision). Ciężko znaleźć coś, co nie wali po oczach i działa jak należy... 

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Martyn napisał(a):

Przejrzałem style forum i większość z nich nie nadaje się do użycia (pisane były pod starsze wersje Invision). Ciężko znaleźć coś, co nie wali po oczach i działa jak należy... 

Tu się wiele nie zmieni. Ba, jak dojdzie do przesiadki na 5.0 to pewnie w ogóle te obecne style wylecą, no chyba że jakoś tam będą kompatybilne. Z tego co widzę to faza na produkcję dziesiątek skórek minęła, a IPB chce po prostu zrobić jasną/ciemną wersję i tyle. 

Opublikowano
  • Autor

Od ok. 9.00 pauzujemy się z forumkiem na (wstępnie) jakieś 4h.

Zgodnie z zapowiedziami czas na zmianę rodzaju bazy, aby a) wyeliminować te dotychczasowe problemy z lagami b) przygotować się na IPB 5.0. 

Opublikowano
  • Autor

Klikajcie, sprawdzajcie, zgłaszajcie. 

Opublikowano

Czy na zwykłym motywie IPS default będzie opcja zmiany na jasny/ciemny? Nie piszę o innych motywach, tylko chodzi mi o ten wymieniony konkretny motyw. Tak jak wyżej napisałeś o zmianę wersji na jasną i ciemną. 

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Faka napisał(a):

Czy na zwykłym motywie IPS default będzie opcja zmiany na jasny/ciemny? Nie piszę o innych motywach, tylko chodzi mi o ten wymieniony konkretny motyw. Tak jak wyżej napisałeś o zmianę wersji na jasną i ciemną. 

To ma być w 5.0, że będzie jeden główny wygląda i po prostu przełącznik jasne/ciemne, bez przełączania między skórkami. 

Opublikowano

I gitara, wystarczy jeden motyw z możliwością zmiany. Wiadomo kiedy wdrożycie piątkę? Sam jestem ciekawy, co tam dobrego będzie. Forumowe ikonki też się znajdą? :rayos:

Opublikowano

Nie wiem czy tylko u mnie, ale niewidoczne są wklejone tweety i jest puste pole

Opublikowano
  • Autor
29 minut temu, Faka napisał(a):

I gitara, wystarczy jeden motyw z możliwością zmiany. Wiadomo kiedy wdrożycie piątkę? Sam jestem ciekawy, co tam dobrego będzie. Forumowe ikonki też się znajdą? :rayos:

Jej jeszcze nie ma :) Ale IPB mówi, że już niebawem powinno być, niby luty. 

Opublikowano
37 minut temu, Faka napisał(a):

I gitara, wystarczy jeden motyw z możliwością zmiany.

Skoro chcesz jeden to z jednego korzystaj. Obecność innych nie ma na ciebie wpływu.

Opublikowano
  • Autor

Wjechała aktualka do 4.7.20. Chyba były o to pytania swego czasu, więc informacyjnie - Added Bluesky embedding and share links

Opublikowano

Skonczy sie placz zielonych o obrazanie xboxa bez konsekwencji.

Opublikowano

Skończy się odmrażanie niebieskich użytkowników z komory hibernacyjnej tylko na potrzeby cw poza cw i spam wariata? Kiedy ten next-gen paczyk dokładnie wchodzi?

Opublikowano

Ja już dawno przestałem korzystać z tapatalka. Warto wrócić czy dalej zdarzają się sporadyczne problemy z połączeniami?

Opublikowano
Ja już dawno przestałem korzystać z tapatalka. Warto wrócić czy dalej zdarzają się sporadyczne problemy z połączeniami?
Tap jeszcze nigdy tak dobrze nie działał, zero błędów, zero zawieszek,działa błyskawicznie