Opublikowano 29 maja29 maj Coś się zjebało po aktualizacji chyba, bo teraz dostałem info o komentarzu od @Mecenas do zatwierdzenia w Statusie, ale link do niczego nie przenosił. Musiałem sobie sam znaleźć.Nowe Statusy są trochę upośledzone.
Opublikowano 29 maja29 maj Najwyraźniej, nawet w starych statusach widzę te powiadomienie. Skoro wszystko jest widoczne to kij z tym.
Opublikowano 29 maja29 maj Autor Wczoraj wrzucałem aktualkę tego dodatku, niby jest jakieś "Fixed an issue that prevented moderation of statuses pending approval". Jak coś konkretnie nie działa lub działa źle, to mogę gościowi zgłosić.
Opublikowano 29 maja29 maj To daj mu proszę skrina i powiedz, że chyba tak nie do końca fixnedął ten issue:
Opublikowano 29 maja29 maj Taa, wpadły dwa powiadomienia, jedno odniosło dobrze drugie wcale, ale to już osobny temat.
Opublikowano 29 maja29 maj Da się naprawić tłity na czarnym tle? Czasami się nie wyświetlają i trzeba przełączyć na oczojebne jasne tło. I tak samo kwadratową poświatę tłita na czarnym tle. Da radę coś w tym temacie zrobić panowie?
Opublikowano 30 maja30 maj Nie dziala szukanie, leci 500 z serwera.U mnie dwie ostatnie strony w Wiesciach sa takie same, wyswietlaja te same posty. (e: ktos dodal nowy post i sie naprawilo)Ten mechanizm automatycznego pojawienia sie posta jest do dupy. Wyskakuje taki w momencie pisania i cale okno tekstowe sie przesuwa albo traci focus. O wiele lepiej sprawdzal sie popup na dole, ze pojawily sie nowe posty i mozna bylo sobie samemu kliknac w dogodnym momencie. Teraz taka informacja jest tylko o nowej stronie.Wpisywanie emotek z palca jest koslawe. Nie wyszukuje po wpisaniu paru liter, trzeba zrobic pauze i jedna wymazac albo dopisac zeby pojawila sie podpowiedz. No i po wybraniu emoty zostaje ostatnia literka l (wpisalem :notl)
Opublikowano 30 maja30 maj W wyszukiwarce jak by się dało skrócić czas kolejnego wyszukiwania byłoby spoko bo czasem literówka wskoczy i jak się poprawi to trzeba czekać ileś sekund do kolejnego wyszukiwania :)
Opublikowano 30 maja30 maj 26 minut temu, mario10 napisał(a):A ta czasówka czemuś służy?Zabezpieczenie przed DDoS ze strony CDA
Opublikowano 30 maja30 maj 1 minutę temu, mario10 napisał(a):Nic mi to szczerze mówiąc nie mówi, ale rozumiem, że to element potrzebny Atak DDoS (Distributed Denial of Service), czyli rozproszona odmowa usługi, polega na jednoczesnym przeciążaniu serwera lub usługi internetowej poprzez wysyłanie ogromnej ilości zapytań z wielu źródeł. Celem ataku jest uniemożliwienie normalnego działania usługi dla jej użytkowników.
Opublikowano 2 czerwca2 cze Uprzejmie donoszę że na Operze na smartfonie wyszukiwarka zrobiła PAPU. Próbowałem kilkukrotnie w odstępach czasu i nie działa.
Opublikowano 3 czerwca3 cze Autor Tak, znamy problem, szukamy z czego to wynika, bo chyba po ostatnim apdejcie forum to się pojawiło.