Opublikowano 3 września3 wrz Autor A daj znać, czego szukasz, może to będzie łatwiej przetestować. Ja teraz wklepałem "Borderlands 4" to 3 sekundy i wypluło wyniki. Może coś poprawili i z tym.
Opublikowano 3 września3 wrz Na pewno skopane jest to, że szukając po nazwie tematu, wyrzuca posty. Więc wpisując np Borderlands daje pełni wyników z BL4, zamiast np tylko trzy tematy.Nieprzeczytana zawartość dalej nie wyświetla poprawnie tematów "brałem udział", ale to może coś po stronie serwera?
Opublikowano 3 września3 wrz 18 minut temu, Square napisał(a):Na pewno skopane jest to, że szukając po nazwie tematu, wyrzuca posty. Więc wpisując np Borderlands daje pełni wyników z BL4, zamiast np tylko trzy tematy.To nie bug, to ficzer - trzeba szukajce powiedzieć, że ma szukać tylko w nazwach tematów.Ps to prawda
Opublikowano 3 września3 wrz 52 minuty temu, Bzduras napisał(a):że ma szukać tylko w nazwach tematów.Jakby działało to bym nie pisał.
Opublikowano 3 września3 wrz To może posłużę się skrinem, bo chyba nie o tym samym mówimy:Ale poza tym to szukajka dalej działa jakby chciała a nie mogła.
Opublikowano 3 września3 wrz 1 godzinę temu, Perez napisał(a):A daj znać, czego szukasz, może to będzie łatwiej przetestować. Ja teraz wklepałem "Borderlands 4" to 3 sekundy i wypluło wyniki. Może coś poprawili i z tym.Randomowe forumowe głupoty, ale też gry. Pasek ładowania zatrzymuje się pod koniec wyszukiwania. Wpisałem Borderlands i to samo. Opera na iPhonie. Nie testowałem na kompie.
Opublikowano 3 września3 wrz U mnie niby się wczytuje, ale tylko pół strony wyników jest wyświetlane. Mieli, mieli, mieli, dopiero jak zatrzymam wczytywanie to wyświetla pozostałe pół strony. Kolejny (po długim ładowaniu nieprzeczytanej zawartości ale to już śmiga normalnie od dłuższego czasu) ekskluzywny ficzer forumka tylko dla mnie
Opublikowano 3 września3 wrz I wyrzuca 187 wyników zamiast tylko tyle ile jest tematów. No w samych Ogólnych powinno wyrzucić chyba z trzy tematy, a daje 82 wyniki. Ogólnie wyszukuje, ale to z tematami jest po prostu zjebane. Stara wersja forumka była o wiele lepsza.
Opublikowano 3 września3 wrz 5 minut temu, Square napisał(a):I wyrzuca 187 wyników zamiast tylko tyle ile jest tematów.Pamiętaj o Pchlim Targu. Przeważnie jak wpisujesz tytuł gry to wyskakują też tematy z PT, gdzie ludzie sprzedawali grę.
Opublikowano czwartek o 05:195 dni Dobra, masz rację - nie zrozumiałem dokładnie o co Ci chodzi (że wyrzuca wszystkie odpowiedzi z danego tematu). Wcześniej faktycznie tak nie było.
Opublikowano czwartek o 07:105 dni Już od jakiegoś czasu ta wyszukiwarka kuleje, sam wyszukuje przez google ale warto by było ją naprawić
Opublikowano czwartek o 08:595 dni Autor No ona ogólnie chyba średnio kumata jest. Bo wolniej/szybciej to można próbować ogarniać serwerem, ale już co ona wypluwa i w jakiej formie to poza nami.
Opublikowano czwartek o 19:215 dni Licznik postów albo kuleje, albo się zawiesza, bo coś za mało mi się wydawało. Napisałem 3 lub 4 i nagle skoczyła ta liczba o 10.
Opublikowano sobota o 07:043 dni Czy jest możliwość implementacji wrzucania tematów na czarną listę? Tak, by ukrywano je całkowicie w widoku?
Opublikowano niedziela o 21:592 dni Czy jest opcja osadzania linków do YouTube po wpisaniu tekstu tak, żeby z automatu zmieniały się w okienko filmu?Bo póki co trzeba najpierw osadzić film i dopiero później pisać tekst, jak zrobimy na odwrót to link pozostaje tylko linkiem.
Opublikowano niedziela o 22:042 dni Cały czas tak działa przecież. Nawet sprawdziłem i normalnie się osadza po napisaniu czegoś.
Opublikowano niedziela o 22:082 dni No tak, po zmianie silnika cały czas działa tak jak napisałem - jeśli w okienku posta masz choćby jedną literkę to link do filmiku pozostaje linkiem i nie zmienia się na okienko filmu.Tylko w totalnie pustym okienku link przeradza się w filmik.A skoro nie śpisz i czytasz to mam pytanie o co chodziło z tym EDITem w moim poście - jaki "rozciągnięty film"?Specjalnie go jeszcze zmniejszałem strzałką
Opublikowano niedziela o 22:092 dni 1 minutę temu, Wredny napisał(a):jeśli w okienku posta masz choćby jedną literkę to link do filmiku pozostaje linkiem i nie zmienia się na okienko filmu.Tylko w totalnie pustym okienku link przeradza się w filmik.Bzdura, właśnie sprawdziłem na firefoxie.
Opublikowano niedziela o 22:142 dni Działa tak jak działało zawsze, osadza po wklejeniu, nieważne czy po wpisaniu tekstu czy nie. Sprawdź na innej przeglądarce.5 minut temu, Wredny napisał(a):Specjalnie go jeszcze zmniejszałem strzałkąNie rób tego, samo się przeskaluje.
Opublikowano niedziela o 22:172 dni 1 minutę temu, Square napisał(a):Działa tak jak działało zawsze, osadza po wklejeniu, nieważne czy po wpisaniu tekstu czy nie. Sprawdź na innej przeglądarce.Nie rób tego, samo się przeskaluje.Nie no, nie będę zmieniał przeglądarki dla takiej pierdoły - po prostu muszę pamiętać, żeby nic nie pisać, zanim nie wkleję linka.A screenshoty też się skalują same z siebie?Po pamiętam, że filmy kiedyś były k#rewsko wielkie, więc myślałem że trzeba dostosować rozmiar i zastanawiam się, czy ze screenshotami jest podobnie.
Opublikowano niedziela o 22:192 dni 8 minut temu, Wredny napisał(a):Nie "bzdura", chyba że chrome jest jakiś inny.specjalnie się zalogowałem na chrome, też działa.
Opublikowano niedziela o 22:192 dni Po prostu sprawdź czy działa na innej, nie musisz zmieniać.Obrazy też się powinny skalować, chyba 600px jest ustawione.