Skocz do zawartości

Silnik forum 3.0

Featured Replies

Opublikowano

obraz.png

Co? Jakie zatwierdzenie przez moderatora xD Statusy są INWIGILOWANE?

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 369,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Alleluja! Trafiła się dzisiaj na infolinii jakaś życzliwa duszyczka, która pocisnęła kogo trzeba i mamy temat zamknięty. Nowy właściciel potwierdził, że domena jest już u nich i nawet home.pl ogarnął

• To jest poważne forum a nie prezentacja Nintendo tu trzeba być przygotowanym

• Jak ktos sie spruje o minusa to "beka z typa ze placze o kawalek ikonki", a tu sie okazuje, ze niektorzy pisali dlatego, ze widzieli zielona marchewke pod awatarem xD

Opublikowano

Status się normalnie wyświetla, więc pewnie jakiś błąd lapka

Opublikowano

Coś się zjebało po aktualizacji chyba, bo teraz dostałem info o komentarzu od @Mecenas do zatwierdzenia w Statusie, ale link do niczego nie przenosił. Musiałem sobie sam znaleźć.

Nowe Statusy są trochę upośledzone.

Opublikowano

Najwyraźniej, nawet w starych statusach widzę te powiadomienie. Skoro wszystko jest widoczne to kij z tym.

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj wrzucałem aktualkę tego dodatku, niby jest jakieś "Fixed an issue that prevented moderation of statuses pending approval".

Jak coś konkretnie nie działa lub działa źle, to mogę gościowi zgłosić.

Opublikowano

To daj mu proszę skrina i powiedz, że chyba tak nie do końca fixnedął ten issue:

obraz.png

Opublikowano

Taa, wpadły dwa powiadomienia, jedno odniosło dobrze drugie wcale, ale to już osobny temat.

Opublikowano

Da się naprawić tłity na czarnym tle? Czasami się nie wyświetlają i trzeba przełączyć na oczojebne jasne tło. I tak samo kwadratową poświatę tłita na czarnym tle. Da radę coś w tym temacie zrobić panowie?

Opublikowano

wyszukiwanie mi nie działa od rana, ktoś jeszcze ma ten problem?

Opublikowano

Nie dziala szukanie, leci 500 z serwera.

U mnie dwie ostatnie strony w Wiesciach sa takie same, wyswietlaja te same posty. (e: ktos dodal nowy post i sie naprawilo)

Ten mechanizm automatycznego pojawienia sie posta jest do dupy. Wyskakuje taki w momencie pisania i cale okno tekstowe sie przesuwa albo traci focus. O wiele lepiej sprawdzal sie popup na dole, ze pojawily sie nowe posty i mozna bylo sobie samemu kliknac w dogodnym momencie. Teraz taka informacja jest tylko o nowej stronie.

Wpisywanie emotek z palca jest koslawe. Nie wyszukuje po wpisaniu paru liter, trzeba zrobic pauze i jedna wymazac albo dopisac zeby pojawila sie podpowiedz. No i po wybraniu emoty zostaje ostatnia literka notlikethisl (wpisalem :notl)

Opublikowano

W wyszukiwarce jak by się dało skrócić czas kolejnego wyszukiwania byłoby spoko bo czasem literówka wskoczy i jak się poprawi to trzeba czekać ileś sekund do kolejnego wyszukiwania :)

Opublikowano
  • Autor

Wyszukiwarka zgłoszona, to tym razem raczej coś u nas, a nie IPB.

Opublikowano

Nic mi to szczerze mówiąc nie mówi, ale rozumiem, że to element potrzebny )

Opublikowano
1 minutę temu, mario10 napisał(a):

Nic mi to szczerze mówiąc nie mówi, ale rozumiem, że to element potrzebny )

Atak DDoS (Distributed Denial of Service), czyli rozproszona odmowa usługi, polega na jednoczesnym przeciążaniu serwera lub usługi internetowej poprzez wysyłanie ogromnej ilości zapytań z wielu źródeł. Celem ataku jest uniemożliwienie normalnego działania usługi dla jej użytkowników. 

Opublikowano

Screenshot_20250602_234206_Opera.jpg

Uprzejmie donoszę że na Operze na smartfonie wyszukiwarka zrobiła PAPU. Próbowałem kilkukrotnie w odstępach czasu i nie działa.

Opublikowano
  • Autor

Tak, znamy problem, szukamy z czego to wynika, bo chyba po ostatnim apdejcie forum to się pojawiło.

Opublikowano
  • Autor

Wyszukiwarka teoretycznie poprawiona - testujcie.