Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Autor A daj znać, czego szukasz, może to będzie łatwiej przetestować. Ja teraz wklepałem "Borderlands 4" to 3 sekundy i wypluło wyniki. Może coś poprawili i z tym.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Na pewno skopane jest to, że szukając po nazwie tematu, wyrzuca posty. Więc wpisując np Borderlands daje pełni wyników z BL4, zamiast np tylko trzy tematy.Nieprzeczytana zawartość dalej nie wyświetla poprawnie tematów "brałem udział", ale to może coś po stronie serwera?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 18 minut temu, Square napisał(a):Na pewno skopane jest to, że szukając po nazwie tematu, wyrzuca posty. Więc wpisując np Borderlands daje pełni wyników z BL4, zamiast np tylko trzy tematy.To nie bug, to ficzer - trzeba szukajce powiedzieć, że ma szukać tylko w nazwach tematów.Ps to prawda
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 52 minuty temu, Bzduras napisał(a):że ma szukać tylko w nazwach tematów.Jakby działało to bym nie pisał.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. To może posłużę się skrinem, bo chyba nie o tym samym mówimy:Ale poza tym to szukajka dalej działa jakby chciała a nie mogła.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 1 godzinę temu, Perez napisał(a):A daj znać, czego szukasz, może to będzie łatwiej przetestować. Ja teraz wklepałem "Borderlands 4" to 3 sekundy i wypluło wyniki. Może coś poprawili i z tym.Randomowe forumowe głupoty, ale też gry. Pasek ładowania zatrzymuje się pod koniec wyszukiwania. Wpisałem Borderlands i to samo. Opera na iPhonie. Nie testowałem na kompie.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. U mnie niby się wczytuje, ale tylko pół strony wyników jest wyświetlane. Mieli, mieli, mieli, dopiero jak zatrzymam wczytywanie to wyświetla pozostałe pół strony. Kolejny (po długim ładowaniu nieprzeczytanej zawartości ale to już śmiga normalnie od dłuższego czasu) ekskluzywny ficzer forumka tylko dla mnie
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. I wyrzuca 187 wyników zamiast tylko tyle ile jest tematów. No w samych Ogólnych powinno wyrzucić chyba z trzy tematy, a daje 82 wyniki. Ogólnie wyszukuje, ale to z tematami jest po prostu zjebane. Stara wersja forumka była o wiele lepsza.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 5 minut temu, Square napisał(a):I wyrzuca 187 wyników zamiast tylko tyle ile jest tematów.Pamiętaj o Pchlim Targu. Przeważnie jak wpisujesz tytuł gry to wyskakują też tematy z PT, gdzie ludzie sprzedawali grę.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dobra, masz rację - nie zrozumiałem dokładnie o co Ci chodzi (że wyrzuca wszystkie odpowiedzi z danego tematu). Wcześniej faktycznie tak nie było.
Opublikowano 20 minut temu20 min Już od jakiegoś czasu ta wyszukiwarka kuleje, sam wyszukuje przez google ale warto by było ją naprawić