Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Soul Calibur VI

Featured Replies

Opublikowano

Gdy tylko patch się pojawił, okazało się, że każda interakcja online, w tym wejście do leaderboardów, daje bana. Na Steamie po chwili wycofali patcha, a na PS4 nie mieli jak, ale np. w Japonii chyba już to naprawili.

• Odpowiedzi 402
  • Wyświetleń 171 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ta 2b o której pisał funditto to oficjalny char:   Chociaż oba guest charactery w SC6 to postacie z dobrych gier, a nie jak jakiś noctis.

• Razem z firmą CENEGA przygotowałem serię kilku filmów przedstawiających grę SOULCALIBUR VI. Pierwszy odcinek to wprowadzenie, pozostałe trzy opisują z grubsza system gry.   https://www.youtu

• Wracam do Calibura! Ja pierdole ile to lat czekania było!!

Opublikowano

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Opublikowano

Nom, mistrzowie jak nic. A zmiany jakie wprowadzili dla niektórych postaci, ooo panie. Jestem obrażony... ale przejdzie mi gdy dodadzą Hwanga ;) O ile.

Opublikowano

Podobno na PS4 niektórzy grają online, więc chyba nie ma (już?) tego problemu.

Opublikowano

Lord Aris mowi jak jest

Ehh, a mialem nie kupowac :frog:

Opublikowano

2B do kupienia, a do mnie już trzeci tydzien leci gra :frog:

4zł drożej niż Tira, do przeżycia.

Opublikowano

Trochę zaczęła mnie gra kusić. Chciałbym kupić na Xboxa, ale widzę że goła wersja chodzi po 159zł najtaniej. A season pass 123zł na storze. Nie ma innej opcji, żeby to taniej kupić (kupna konta nie liczę)?

A wziąłem, jeszcze monetki allegro i smart z dostawą free. 

Edytowane przez Basior

Opublikowano

Widzicie na PSstore 2B? Wchodzę z apki i widzę tylko Tire i pass. 

Edytowane przez rodi84

Opublikowano

Mam takie same odczucia. Hwanga i Setsu brakuje tu jak cholera. Jeśli plotka się potwierdzi to wścieknę się chyba i pomacham tej grze na dowodzenia. Zresztą i tak niebawem wskakuje nowy Dead i MK, a że Namco odwala fuszerkę po całości...

Opublikowano

IMO nie będzie żadnego sezonu 2. Gra leży, zainteresowanie jest marne. Nie wydźwigną tego choćby dali nie wiem kogo.

Opublikowano

Panowie jak z jakością online ps4/xbox bo zastanawiam się nad kupnem tylko nie wiem na co ps4/xbox?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Chodzi gładko, zarówno na PS4 jak i XO. Ostatnio grywam tylko na Plejaku i wyszukuje mecze błyskawicznie. Jak grasz ze znajomymi to jest naprawdę cacy, ale w rankingach także da się konkurencyjnie powalczyć. 

PS. Przesiadłem się na Arcade Stick ostatnio, więc pozbywam się sztuki na XO, stan 10/10, oddam za bardzo rozsądne pieniądze, więc gdybyś faktycznie chciał sprawdzić tego Calibura to śmiało atakuj na PW.

Opublikowano
W dniu 20.12.2018 o 15:49, Gattz napisał:

Setsuki ani cassandy nie bedzie w sezonie 1 bo czyms musza sezon 2 sprzedac <--- moja prognoza

Następne dlc to Amy i Cassandra.

Dodatkowo 100 nowych itemów do edytora.

Opublikowano

Pewnie większość przedmiotów/strojów będzie syfiasta, kompletnie nie pasująca do SC. Dodaliby w końcu jakieś fajne areny. 

Opublikowano

Macie jakieś fajne nagrania z Miną? Chciałem sie podszkolić bo to moja ulubiona postać z serii

Opublikowano

W końcu doczekałeś się, Seong Mi-Na jest naprawdę silna w tej części :).

Opublikowano

Nigdy nie kumałem tego nazewnictwa klawiszy, do tego zawsze bez legendy. Dobrze, że na dole się wyświetlają :D

Opublikowano

Obejrze wszystko na spokojnie, kanał tego kolesia od Miny sobie dodałem. Musze potrenowac, żeby kumpli klepac na nastepnym graniu :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kilka godzin dziś katowałem calibura z kumplami, tekken poszedł w odstawke, bardzo przyjemny szpil do kanapowego multi.