Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Gra jest piękna i rozbudowana. Za każdym razem pewnie się jakieś nowe smaczki znajdzie w grze ale 3k godzin to jest kosmos wynik.
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. RDR2 to gra, którą na pewno bardziej docenią fani spokojniejszej rozgrywki, którzy lubią wsadzać ryj w każdy najmniejszy piksel, bo trzeba przyznać że mapa jest wielka, pięknie wykonana i tylko pozornie mało ciekawa, bo tutaj diabeł tkwi w szczegółach oraz koneserzy dorosłego i poważnego scenariusza z wyrazistymi postaciami. Ja na pewno nigdy tego tytułu nie pokocham i po skończeniu raz fabuły więcej do niego nie wrócę, moje giereczkowe priorytety tkwią w czymś innym, ale nie dziwi mnie, że niektórzy tak się nim zachwycają i spędzają w tym świecie setki czy tysiące godzin, pewnie samo odhaczanie encyklopedii zajmuje wieczność, a gdzie tu jeszcze inne opcjonalne zabawy, minigierki, znajdźki + online Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Josh
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. No mam kolegę co się porwał na platynę w RDR2 ale odpuścił po jakimś czasie