Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 minut temu, PiotrekP napisał(a):@Paolo1986 będziesz robił 100%?Mam taki zamiar, kiedyś już tak zrobiłem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Co pół roku lubię wrócić do trylogii GTA3,VC,SA, bez dwóch zdań jedne z gier mojego życia obok Residentów i DMC. Na szczęście mam oryginalne wersje, a nie to szambo DE. Połatali już te wszystkie bugi chociaż?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Tak, DE to teraz kompletnie inna gra niż na premierę. Ja grałem w 2023 roku i już było dobrze, grało mi się zajebiście. 3 calaki wleciały znowu
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Fajnie, że dodali tutaj koło wyboru broni, sprawniej się podmienia pukawkiAI durne tak samo jak 25 lat temu
Opublikowano 46 minut temu46 min Mnie ta grafika odstrasza. Jak jakiś nieudolny mod, totalnie psujący całość i pozbawiający klimatu.
Opublikowano 37 minut temu37 min Zacząłem Space Marine 2, w sumie z przypadku. PS5 odpalam od wielkiego dzwonu, ale chciało mi się pograć w Uncharted, kolega opłaca abonament, więc dostęp do kolekcji Drake'a jest, pograłem 2 godziny i moje emocje szybko opadły. Taki sam nawał wrogów jak w części pierwszej, no myślę sobie - nie da rady, nie będę się z tym męczył. Wróciłem do pulpitu i tak patrzę zainstalowany Space Marine 2, którego pobrałem kilka miesięcy temu w sumie nie wiem po co, bo już przy premierze próbowałem w to grać na pc, ale zwróciłem. No ale klasyczna myśl CZEMU NIE? no i zaczynam przygodę z właściwie zerową wiedzą o tym uniwersum. I...o Boże jak się w to dobrze gra, albo ta gra jest genialna albo ja potrzebowałem takiej produkcji. Taka epickość bije z tej gry już od pierwszej misji, no cudo. W międzyczasie przeniosłem się na pc i gram w GP, bo ps5 niestety nie domagała przy tej grze, w trybie 60fps wszystko leciało w dół, tekstury, cienie, odległość obiektów - generalnie tragicznie to wyglądało :/ kampania pewnie długa nie jest, ale jest też tryb pve, który mam zamiar solidnie zbadać. Gameplay generalnie jakiś rozbudowany na razie nie jest i pewnie się już to nie zmieni, ale jest prosto, widowiskowo i przyjemnie. Jucha się leje, pociski latają, a Ty walczysz na chwałę Imperatora, czego więcej można chcieć?Poza tym tak mi się te uniwersum spodobało, że już grzeje kindla żeby kilka książek przeczytać.
Opublikowano 34 minuty temu34 min @PiotrekP ćwierć wieku temu to był przełom, przejście z widoku z góry w pełne 3D. No i tak trzeba na to patrzeć. A że od tego czasu niewiele się w tej grze zmieniło...cóż patrzymy na to przez pryzmat tego, do czego przyzwyczaiły nas "współczesne" gry. Jedno się nie zmieniło: grywalność