Opublikowano 57 minut temu57 min Jeszcze łatwiej niż 3H? E to słabo, poczekam już na tego S2 Emblema. W międzyczasie może się bitkę Three Hopes odpali.
Opublikowano 46 minut temu46 min 8 minut temu, messer33 napisał(a):Jeszcze łatwiej niż 3H? E to słabo, poczekam już na tego S2 Emblema. W międzyczasie może się bitkę Three Hopes odpali.Three Hopes polecam, na razie parę godzin dopiero ograne, ale nie dość, że działa w 60 fps, to jeszcze w HH mode wygląda jak gra ze Switcha 2, postacie ostre jak żyleta i całkiem sporo tam fabuły od początku, bałem się, że będzie kupa, a tutaj proszę, Lady Edelgard i spółka jednak dowozi.Walka jak walka, ograłem Personę Strikers, a tutaj jest podobnie, to wciąż Three Houses, tylko z innym gameplayem.
Opublikowano 39 minut temu39 min A właśnie bo teraz jeszcze boost rozdziałki tam będzie. No włączy się kiedyś, jedyne czego się obawiam to że jako pare miesięcy temu ogrywałem nowe Hyrule Warriors i trochę się zastanawiam czy nie będzie tam czasem widoczny jakiś recykling animacji ataków itp.
Opublikowano 34 minuty temu34 min 2 minuty temu, messer33 napisał(a):A właśnie bo teraz jeszcze boost rozdziałki tam będzie. No włączy się kiedyś, jedyne czego się obawiam to że jako pare miesięcy temu ogrywałem nowe Hyrule Warriors i trochę się zastanawiam czy nie będzie tam czasem widoczny jakiś recykling animacji ataków itp.No i to widać, jak się odpali na TV to jest straszna lipa, ale w boost mode naprawdę jak na jakimś mocarnym HH typu Steam Deck... :).I to chyba jest prawda, bo jeszcze pamiętam bez boosta jak odpaliłem pierwszy raz:I ważne, że jednak duża część gry to nie walka, a siła przyjaźni. Nie zaburzyli balansu.Btw @messer33 co oni tam odjebali, że Shez ma pełny voice acting, a Byleth nie, nie warto brać tego drugiego, taki hint, Shez top.Generalnie zostawiam sobie 3 Hopes do samolotu, bo akurat mam teraz dużo latania, więc nudy nie będzie :).