Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Indiana Jones i Wielki Krąg. Mam już kilka godzin i wygląda na to, że skończę raczej. Wygląda pięknie, rozgrywka nawet ciekawa. Jednak ten świat w formie betonowej dekoracki to żart xd nic nie reaguje ma masze poczynania, zero fizyki i interakcji z otoczeniem a świat to makieta. Lipa.
Opublikowano 16 minut temu16 min No ale eksploracja i znajdżki to topka. Z plusów są jeszcze dobrze napisane postaci, spoko humor, ładne lokacje. Do tego ten Troy Baker, którego jest tak dużo wszędzie, że jak następnym razem pójdę po bułki do piekarni i kasjer przemówi do mnie głosem Troya, to mnie to w ogóle nie zdziwi. Trzeba mu jednak oddać to, że udżwignął ciężar odgrywania legendarnej postaci. Może z jakością gier od Xboxa różnie bywa w ostatnich latach, ale akurat Indiana to sztos.