Opublikowano 25 lipca 20186 l @Wiolku Sprawdziłem i, o kurła, żyje. I nawet jeszcze jest rozwijana. https://fear-community.org Oj, czuję, że będę łupał jak po(pipi)any. W samym oryginalnym FEAR już nie działa, no bo to jeszcze GameSpy.| Update: Jednak serwery puste. No chyba że to taka pora dnia Edytowane 25 lipca 20186 l przez Frantik
Opublikowano 25 lipca 20186 l Trzeba sprawdzić wieczorem. Ostatni raz w to grałem chyba w liceum xd Combat jest darmowy?
Opublikowano 25 lipca 20186 l Yup. Tylko trzeba założyć konto na stronie, którą dałem powyżej. Bez tego nie dostaniesz cd-keya, którego wymaga instalator.
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l Zacząłem grać w Ryse w ramach GamePassa... rany ale ta gra jest słaba, niby gdzieś tam drzemie potencjał w settingu, ale walka jest dramatycznie płytka, gameplay prawie nie istnieje, poziomy są zaprojektowane jak budżetowe gierki z PS2, kamera jest za blisko postaci, a całość jest okraszona naprawdę wyjątkowo idiotyczną fabułą No nie jest dobrze, chociaż mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać
Opublikowano 14 sierpnia 20186 l >wspaniały piękny dzień w Wiecznym Mieście, stolicy Imperium Rzymskiego u szczytu swej potęgi >(pipi) (pipi) >5 minut później barbarzyńcy wdzierają się do miasta i biegają po Forum Romanum nie chodzi mi o niespójności historyczne, bo te jestem w stanie zaakceptować. Ae moim zdaniem takie zawiązanie fabuły jest po prostu głupie
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Autor Mafia III początek fajny i klimatyczny, ale wiem że najgorsze jeszcze przede mną, chyba będzie trzeba to sobie dawkować, żeby móc naskrobać posta w innym temacie
Opublikowano 19 sierpnia 20186 l Ale co to za bluźnierstwa pod adresem Ryse? Jasne, gra nie jest jakimś killerem, ale nawet dzisiaj graficznie robi dobrze bez gumy, a sam gameplay, choć powtarzalny i bez głębi, to efektowna i przyjemna rąbanka w kinowym stylu. Ot odpowiednik hollywoodzkiego blockbustera, tak 7/10. Zagrałbym chętnie w dwojeczkę w czasach wieków średnich o której plotkowano kiedyś tam, ale Crytekowi najwyrazniej śmierdzą pieniążki Microsoftu.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l AC Origins - ja pier.dole, co za czerstwe gunwo. Na(pipi)ane znaczków bez których nie idzie się odnaleźć, dialogi i misję to chyba ludzie po zawodowce wymyślili. Czemu tak piękny świat musi się marnować w tak hoiowej grze, zmuszam się do pchania fabuły bo widoczki super, ale no ostatni raz dałem się oszukać ze gra od ubi może być fajna.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l To uczucie gdy czytam podtytuł Asssassina i za chu,ja nie jestem w stanie powiedzieć bez patrzenia na okładkę, która to część xD to ten z kilkoma bohaterami? a egipt, <ok> Edytowane 20 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l W dniu 14.08.2018 o 21:45, oni napisał: Zacząłem grać w Ryse w ramach GamePassa... rany ale ta gra jest słaba, niby gdzieś tam drzemie potencjał w settingu, ale walka jest dramatycznie płytka, gameplay prawie nie istnieje, poziomy są zaprojektowane jak budżetowe gierki z PS2, kamera jest za blisko postaci, a całość jest okraszona naprawdę wyjątkowo idiotyczną fabułą No nie jest dobrze, chociaż mniej więcej wiedziałem czego się spodziewać W dniu 19.08.2018 o 12:46, MYSZa7 napisał: Mafia III początek fajny i klimatyczny, ale wiem że najgorsze jeszcze przede mną, chyba będzie trzeba to sobie dawkować, żeby móc naskrobać posta w innym temacie 3 minuty temu, XM. napisał: AC Origins - ja pier.dole, co za czerstwe gunwo. Na(pipi)ane znaczków bez których nie idzie się odnaleźć, dialogi i misję to chyba ludzie po zawodowce wymyślili. Czemu tak piękny świat musi się marnować w tak hoiowej grze, zmuszam się do pchania fabuły bo widoczki super, ale no ostatni raz dałem się oszukać ze gra od ubi może być fajna. A potem się dziwią, że pasja do grania zanika. Ja zacząłem Dragon Age Inkwizycję. Pograłem 2 godziny i akurat mam ochotę na takie offline mmo. Szkoda że gra nie ma większej swobody, bardziej skomplikowanych mechanik i większej kustomizacji drużyny, ale co poradzić. Na razie grę zostawiam i wrócę na jesień, wtedy takie tytuły smakują najlepiej.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l sporo osób je,bało DAI, ale moim zdaniem jak leci się z głównym wątkiem to jest całkiem spoko/10, chociaż za cholerę nie pamiętam o co tam chodziło
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 8 minut temu, dr skrzynia napisał: A potem się dziwią, że pasja do grania zanika Wisz kurła czasem trzeba sobie wyrobić zdanie. Ale faktycznie zarówno Mafia jak i Asasyn to takie parujące gó.wna, że ja nawet nie.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l zacząłem 7 raz rdr, na 3 konsoli i no cóż powiedzmy, że nie opiszę wrażeń w temacie Właśnie Ukończyłem, z szacunku do miłośników tej pozycji Edytowane 20 sierpnia 20186 l przez ragus
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Napiszmi powody odbicia się, zamierzałem się zabrać ale może wolę poczytać ragusa
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, milan napisał: Napiszmi powody odbicia się, zamierzałem się zabrać ale może wolę poczytać ragusa gra jest nudna, the end. Tobie to już w ogóle się znudzi.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Chu.jowa fabula, ch.ujowe misje, ch.ujowy bohater i jeszcze ch.ujowsze postacie drugoplanowe. Ale symulator kowboja i zabawy na prerii gites. Ach jak milo sobie rdr znow poobrazac. Ragus pisz swoje, porownamy.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l I akt jest (pipi) tragiczny. Wyobraź sobie kilkanaście misji, gdzie bohaterowie są tak ujmujący jak Seth Bullock w Deadwood. Jednowymiarowe stereotypowe męczybuły. Och, dzielna kobieta prowadząca sama gospodarstwo, rozważny ale lekko zrezygnowany szeryf, dziadek oszust. Pierwszym bohaterem, jaki wywiera jakiekolwiek wrażenie jest Seth okradający mogiły, ale weź i do niego dojdź, najpierw trzeba przebrnąć przez morze nijakości. No i jazda koniem, o jezu. Najgorsza forma przemieszczania się w grach, człowiek zawsze stara się jej unikać jak może, a tutaj jest koniecznością. I jeszcze zamiast nie wiem, trzymać A żeby jechać, to trzeba rytmicznie walić w te je,bane A. A, A, A, A, A, A, A ,A A O (pipi) NIE MAM STAMINY TRZA POCZEKAĆ. A jak już przebrnę przez pierwsze 6 godzin, to dojeżdżam do meksyku i w tym momencie tak już rzygam tą grą, że je,bie mnie co jest dalej, mogłaby mi nawet loda robić, nie interesuje mnie to. A misje no to wiadomo, pif paf z celownikiem 1x1 piksel. Jak kogoś mocno jara dziki zachód, no to może. Skąd ta średnia na MC się wzięła.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Nie wiem kto to seth xD. Pamietam babke na poczatku bo byla pierwsza i szeryfa bo daje feczquesty z lapaniem bandziorow. Jezdzenie na wozie z punktu a do b i sluchanie smutnego pier.dolenia zeby za chwile jechac z punktu b do a i dopiero rozpoczac wlasciwa misje, takie to atrakcje.
Opublikowano 20 sierpnia 20186 l Troche dziwi opinia ragusa bo po spustach w temacie botw wydawalo by sie ze chlop lubi gry gdzie jezdzi sie w kolko na koniu po pustym swiecie przepelnionym bezplciowymi bohaterami bez krzty charakteru