Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 247

Oceń okładkę PSX Extreme 247 31 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 247

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

IMO wejście PE w kwestie PCtowe to tylko kwestia czasu.

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 28,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gry to gry, co z tego, czy konsole, pc czy smartfon? jesteśmy graczami, a PSX to pismo dla nas. Po co się ograniczać tylko do konsol? Nie mówię od razu o radykalnym przejściu na pisanie o PC w PSX, al

• Może po prostu robić od czasu do czasu artykuły o pececie kiedy dzieje się coś rzeczywiście wartego odnotowania jak na przykład chociażby ten fenomen PUBG, ale comiesięczny kącik? PC to na tyle niecie

• Strony z działem z PC? Od razy wyrywam kartki.

Opublikowano

Myślę że wzmianki o PC w postaci felietonów Tadka są wystarczające. Co najwyżej jakieś krótkie wzmianki w ... krótkiej serii na początku numeru czy siłą rzeczy w kontekście gier z Xbox Anywhere lub Playstation Now. Jak będę chciał sobie poczytać o pctach i gierkach na niego to sobie kupie sidi ekszyn.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Mieszane uczucia mam co do tego pisania o pc, od wszystkiego jest juz Pixel i CDA.

Niby gram tez na blaszce, ale jakos mi nie brakuje tej platformy w PE.

Edytowane przez Shen

Opublikowano
10 minut temu, MAJOR SZEJDI napisał:

IMO wejście PE w kwestie PCtowe to tylko kwestia czasu.

Zapomniałem dodać, że nie mogę się doczekać. Bardzo chętnie bym poczytał w PE o fajnych indykach na PC czy tak jak teraz relację z IEM w Katowicach. 

Opublikowano

Ale tak serio bo nie rozumiem xd co wam szkodzi 1-2 strony dodatkowo o PC? 

Opublikowano

A co Wam szkodzi, gdy tak mało jest tego PC w PE?

Opublikowano

Mnie nie interesują recenzje gier na xboksa, prosze nie zamieszczac ich w czasopiśmie bo mi szkodzi.

Opublikowano
5 minut temu, MYSZa7 napisał:

Coś ciężkiego na głowę dzisiaj spadło? Dodatkowe możliwości rozwoju pisma i zarobku redakcji? Takie oczywiste rzeczy trzeba tłumaczyć?

Opublikowano
8 minut temu, MYSZa7 napisał:

To ze lepiej poczytac o wyjatkowej grze niz kolejny zapchaj-dziura felieton, gdzie autor powtarza to co zostalo powiedziane mln razy juz? I do tego nie wnosi nic nowego do dyskusji...

Opublikowano
21 minut temu, Orzeszek napisał:

Ale tak serio bo nie rozumiem xd co wam szkodzi 1-2 strony dodatkowo o PC? 

mi nie szkodzi, ale przypomnij sobie te dramy jak w psx felietony zaczęła pisać D Z I E W C Z Y N A, jak wrzucą dwie strony o pc będzie jeszcze gorzej 

Btw cały czas liczę na felieton Moniki o PUBG, Pan Roger, zrób coś z tym

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Zniknie napis z okładki „jedyny W Polsce magazyn tylko o konsolach”.

A najlepiej to zróbcie ankietę. Kiedyś była ankieta, czy PE ma być multiplatformowe, wysłałem list, że ma być tylko o konsolach Sony i podobno mały procent zadecydował o wprowadzeniu innych konsol. Strasznie się wkurzyłem.

Niedawno dowiedziałem się, ze ankieta była ustawiana, bo większość graczy chciało czytać o konsolach Sony. Gdyby PE miało pisać tylko o konsolach Sony, to pewnie upadłoby z 10 lat temu.

CD-A stał się multiplatformowy, ale jego to się kupuje dla pelniakow, wiec różnicy nie robi.

No nie wiem... ale ankieta na forum i ppe by się przydała. Tylko w jakiej dokładnie formie ma pojawić się ...PC?

Opublikowano

Nie ogarniam takiej postawy, jak by pisali o podpaskach i tamponach xd. A to o muzyce filmie i serialu można pisać w piśmie a o grach na PC już nie xd ta konsekwencja. 

Opublikowano

Bardziej bym porównał pisanie w Metal Hamerze o nowej płycie Rihanny i innych popowych zespołach.

Opublikowano

Przecież żaden z was konsolowych stulejarzy nie będzie decydował o tym że w magazynie nie ma tekstów o PC. Zdecyduje o tym PIENIĄDZ. Pieniądz z reklam, pieniądz z ilości sprzedanych egzemplarzy magazynu, pieniądz właścicieli pisma. Póki jako tako się jeszcze trzyma sprzedaż to jest o konsolach, jak się okaże, że w rynku PCtowym leży kasa, która uratuje magazyn to tam sięgną. Żadna ankieta dla ludzi o mentalności 12latków tego nie zmieni.

Edytowane przez MAJOR SZEJDI

Opublikowano

major szejdi

2 minuty temu, grzybiarz napisał:

Kinga już się przeniosła na pecety. Nigdy jej tego nie wybaczę :/

pewnie miała dosyć stulejarstwa i kolorowych gierek dla dzieci 

Opublikowano
37 minut temu, grzybiarz napisał:

Bardziej bym porównał pisanie w Metal Hamerze o nowej płycie Rihanny i innych popowych zespołach.

Troche w plot, bo jaka jest roznica granie w Assassins Creed Origins na padzie na XO, PS4, a PC?

Opublikowano

Że na PC grasz w większej rozdzielczości, nieograniczonej ilości pikseli oraz większej ilości detali z wykorzystaniem lepszych technologii :) 

Opublikowano
  • Autor

Huh, idę do Rogera negocjować dodatkową stronę do Głosu!

Opublikowano
35 minut temu, grzybiarz napisał:

A na konsoli wkładasz płytę i grasz:)

mamy 1998 rok żeby żonglować płytami?

Opublikowano

Grzybiarz gra na was jak chce.

Ankieta nie ma sensu, bo potencjalny czytelnik o grach na PC raczej nie interesuje się magazynem o konsolach.

Wkładasz płytę i grasz. Mhm. Co włączę xbona, to mam milion patchy.

Opublikowano

Już widze jak gracze PC rzucają się na Szmatławca bo dodano 3 strony o pecetowych grach :reggie:

Robienie tego na "odwal się" byle dodać PC na okładkę jest bez sensu. Każdy średnio rozgarnięty  czytelnik wyczuje ściemę. Ktoś z konsolowców zaczął nagle kupować CDA, bo dodali konsole? No ja nie bardzo. A żeby zrobić porządnie temat pecetowego gejmingu, to niestety trzeba dawać recki multiplatform na PC, trzeba rozprawek o wymaganiach sprzętowych minimalnych i sugerowanych, trzeba recek  miliona  gówien z Early Access etc.

Skończy się tym, że odejdzie część długoletnich konsolowych czytelników,  a w napływ nowych nie wierzę. Mają już, lepsze w pisaniu o PC, CDA i Pixel.

Ale róbta co chceta. Chytry traci dwa razy.

Opublikowano

3 mocne recenzje na PC i kącik do Steama wystarczy w zupełności. Ewentualnie można dodać stronę z indykami. Wracać do klasyków typu knock, knock, don’t starve, to the moon, itp.

@raven_raven świetnie nawiązał do ekspresowo rozwijającego się rynku gier komórkowych. Możnaby wyprzedzić konkurencję i wrzucać popularne tytuły (jak wcześniej wspomniany to the moon). Podzielić kącik na androida i OS X. 

Early Access ma coś, czego konsolowym platformom brakuje od dawna (może oprócz nintendo) - innowacyjności. Często ze startupów powstają takie perełki jak Everybody’s Gone to the Rapture. Przecież nikt nie każe pisać o trupach pokroju DayZ.

Chodzi o to, że właśnie nic nie trzeba. Ale tytuły na PC, które wyszły ostatnio aż się proszą by o nich pisać. Jeśli dla redakcji problem stwarza rubryczka z minimalnymi wymaganiami oraz recenzję myszy oraz klawiatur, to odrzucić ten koncept i skupić się na grach oraz mediach. Przecież nikt nie broni.

Jeszcze co do samego działu o PC to wystarczy podać przykład na modelu forum pe. Wyłączcie dział o PC na tydzień, to grzybiarz by się zapłakał. Co 2 post w temacie o darmowych gierkach ze Steam jest jego. O reszcie tematów z tego działu nie wspominam nawet. :v

Edytowane przez Gość