Opublikowano 22 marca 20214 l Gówno obesrane. Można robić dobrego autotune jak np. Kanye na 808 albo takie chujostwo jak wyżej. Psychofani w komentach oczywiście już bronią wizji artystycznej xd
Opublikowano 31 marca 20214 l Mi się chyba pro8l3m przejadł. Do Ground Zero włącznie się jeszcze jarałem, ale obecnie to mi uszy więdną już słuchając tej czerstwej nawijki wypierdalającego się z bitu oskara w kólko o tym samym. Bity za to nadal świetne od Steeza i chętnie bym go widział w duecie z jakimś lepszym raperem.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Ależ ta nowa płyta jest okrutnym, przehypowanym balasem Nie pamiętam tak słabego polskiego albumu rapowego. Ani jedna piosenka nawet trochę mi nie siadła.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r Nicea jako tako jest znośna, reszta (chyba 22 kawałki) to taki cringe, że szkoda gadać.
Opublikowano 12 grudnia 20231 r jeszcze ta limitka za 1111zł z jednym dodatkowym kawałkiem i gownianym etui wydrukowanym na drukarce 3d
Opublikowano 13 grudnia 20231 r No tą limitką hypowali ten album jakby to miał być jakiś kamień milowy polskiego rapu. Chociaż pomysł z dodawaniem telefonu był całkiem ciekawy i zajawkowy. No, ale jak widać, lepiej skupić się na muzyce.
Opublikowano 13 grudnia 20231 r Produkcyjnie jest git, bo steez zawsze dowozi fajne bity, ale no oskar to jest pierdolony antytalent i grafoman, owszem unikatowa ma nawijke, ale to taki one trick pony i na tym można pociągnąć 1 max 2 płyty, a nie długą karierę, bo słuchanie 23 kawałków ciągiem tego dukacza to zakrawa pod guantanamo. Wisienką na torcie jest nowość w postaci jego prób śpiewania xD Ground zero to był ich peak i potem już tylko spadamy coraz niżej. Edytowane 13 grudnia 20231 r przez Soban
Opublikowano 13 grudnia 20231 r ART BRUT są zajebiste z wplecionymi, starymi hiciorami. No, a tutaj, ten śpiew, to jest morderstwo na słuchaczach. Najciekawsze chyba skity, ale trzeba by było, to pociągnąć dalej, może zrobić jakąś tematyczną epkę typu 7 grzechów głównych.
Opublikowano 14 grudnia 20231 r No oba art bruty mogę słuchać na rypicie godzinami, ale mnie już inne ich albumy średnio podchodzą, a co dopiero ten balas.