March 1, 20188 yr Jest zarys fabuły i data premiery kolejnego filmu Tarantino. Once Upon a Time in Hollywood Akcja rozgrywa się w 1969 roku, w hippisowskim Hollywood. Mamy dwóch głównych bohaterów, Ricka Daltona (Leonardo DiCaprio), byłą gwiazdę Westernów, oraz kaskadera Cliffa Bootha (Brad Pitt). Mężczyźni zmagają się z klątwą Hollywood. Ale Rick nie jest świadom, że ma bardzo sławną współlokatorkę, Sharon Tate. Premiera 9. sierpnia 2019.Źródło
August 7, 20187 yr W końcu Tarantino porzucił nudny temat westernów (choć Django to oczywiście dobry film) i wrócił na właściwe tory ala Pulp Fiction Będzie bomba ... i ta Robbie
August 7, 20187 yr 35 minut temu, Wiolku napisał: W końcu Tarantino porzucił nudny temat westernów (choć Django to oczywiście dobry film) A Hateful Eight było nawet lepsze
August 7, 20187 yr 1 godzinę temu, _Be_ napisał: A Hateful Eight było nawet lepsze Nie nawet lepsze, tylko w chuj lepsze.
March 19, 20197 yr Ten plakat z Robbie to oficjalny? [polaczek_mode_on] I w sumie wygląda trochę jakby wycieli z niego zawieruchę [polaczek_mode_off]
March 19, 20197 yr A ja dla odmiany z chęcią obejrzę film w takich klimatach. Nie, żeby mi ostatnie westerny uwierały. Były co najmniej dobre.
March 20, 20197 yr Ja jedynie, co zauważyłem w tym filmie, że zero tam murzynów XD Oj chyba lewakom dupa pęknie, wszystkim reddiciarzom i temu podobnych poglądów. Film kosa się zapowiada. Edited March 20, 20197 yr by Faka