Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

theHunter Call of the wild

Featured Replies

Opublikowano

Tak czy siak na PSStore nie mogę kupić 2021 Edition ponieważ już mam 2019. 

• Odpowiedzi 144
  • Wyświetleń 23,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj, oj, oj, zakochałem się w tej grze na amen.   Wczorajsza sesja to mój pierwszy kontakt z theHunter, a wciągnęła mnie na bite 5-6h. Póki co nie do końca ogarniam temat, więc gonitwy za zwi

• Mój pierwszy diamentowy kill - podziwiajcie  

• Nikt nie gra? @bid0n, gdzieś zniknął? Zayebista gierka, choć ciężko w niej coś ustrzelić jak cholera. Ciągłe chodzenie w kucki i wytrzeszcz oczu, by coś w gęstwinie ujrzeć, aż mi się przypomina Elm

Opublikowano

No tak :dunno:

Ale rezerwaty po taniości - 33 zeta. Po jednym na miesiąc można brać. Poza tym w multiku masz dostęp do każdego.

Opublikowano
W dniu 14.10.2020 o 23:15, LukeSpidey napisał:

Tak czy siak na PSStore nie mogę kupić 2021 Edition ponieważ już mam 2019. 

W sumie nie masz potrzeby, bo tajga i savanna, to najbardziej klimatyczne rezerwaty / i zarazem mocno kontrastowe względem siebie, więc, jak za bardzo się schłodzisz idziesz się ogrzać i odwrotnie ;) /.

Najbardziej lubię jednak Silver Ridge. Jest tam dużo zwierzyny i to bardzo różnorodnej. A już samo polowanie na indyki to inny wymiar gamingu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Spora promka weszła. Rezerwaty i pakiety broni i sprzętu w dobrych cenach. Jak ktoś nie ma podstawki, to:

SmartSelect_20201202-170605_Gallery.jpg

Edytowane przez Boomcio

Opublikowano

Kupiłem wszystko, czego nie miałem, więc mam komplet aktualnie i mogę strzelać ze wszystkiego do wszystkiego :lapka:

Opublikowano

Też mam full wyposażenie. 

Nowa mapka za kilka dni wchodzi:

Opublikowano

Wolę poczekać i spokojnie zagrać w 21".

To studio zrobiło zajebistą grę, na chwilę obecną dobrze już zoptymalizowaną, ale zawsze po jakiejś łatce pojawiają się różne problemy. A to misji nie da się skończyć, a to jakiś gatunek przestaje się pojawiać. Można by rzec, że gra żyje własnym życiem :)

Z nową mapką przyjdą zapewne nowe problemy.

Opublikowano

Witam. Czy jest szansa, że gra mi się spodoba jak jestem przeciwnikiem polowań i nie lubię budżetowych gierek?

Opublikowano

Ciężko określić @devilbot.

Jest teraz w promce za niecałe 5 dyszek na store, zresztą używana na płycie też cos koło tego wyjdzie. Najlepiej dokupić rezerwat Silver Ridge /te mapy z podstawki są trudne, mało otwartej przestrzeni/ i spróbować. Gra ma masę aktywnych graczy, bo jest po prostu dobra, może lekko niszowa, ale dobra. To trochę jak SnowRunner. Taka sytuacja.

Opublikowano

@devilbot

Ciężko ją nazwać "budżetową" - takim określeniem to można potraktować serię konkurencyjną - Hunting Simulator.
theHunter to jednak dużo wyższy poziom, choć wiadomo, że ciężko tak niszowy tytuł określić mianem AAA.
Przewiń parę stron wstecz i wyszukaj sobie entuzjastyczne posty @Amera, który też miał wątpliwości, czy to może być gra dla niego.

Opublikowano

Skoro już zostałem wywołany do tablicy ;) Podtrzymuje to co pisałem wcześniej: gra z gatunku "brać nie gadać", serio. Ogrywałem dawno temu na XOne, jakiś czas temu nabyłem też dopasioną (framerate) wersje na PC i w dalszym ciągu bardzo chętnie do niej wracam. Dla czystego relaksu i spacerów po lesie z flintą w łapach. Pisząc się na to zakładałem, że będzie to gra która pójdzie w odstawkę dość szybko, a finalnie nabiłem w niej kilkadziesiąt godzin. Ojj, podeszła mi bardzo po prostu (choć w fabułę i wykonywanie zadań bawiłem się tylko przez kilka chwil, cała reszta to spokojne polowania i zwiedzanie rezerwatów). Polecam. 

Opublikowano

Gra jest w gempasie i tak się zastanawiałem czy dodać do listy. Chyba zarzucę na noc i w weekend sprawdzę

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, w tej gierce zeby cokolwiek ustrzelic mozna biec do przodu i strzelac jak sie zobaczy zwierzyne czy wszystkie zdaza uciec i nic nie zobacze? :pawel:

Opublikowano

Bieganie odpada zdecydowanie.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wyszło dlc i dowiaduję się ostatni :whyyy:

Spoiler

Joke!!!

• 6 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Od twórców theHuntera.

Mogli by kurde dwójkę wyrzeźbić, zamiast iść w wędki.