Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division 2

Featured Replies

Opublikowano

Też natykacie na miejsca, gdzie jest pojemnik z bronią i nijak nie możecie się tam dostać? Bo znalazłem kilka takich, szukałem długo wejścia i ni luja nie ma możliwości, żeby się tam wejść. 

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 192,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zayebiście opisana rekalibracja. Wszystko wyjaśnione, żadnych niedomówień! Gdyby grafa się nie otwierała w pełnej rozdziale to wrzucam też link do 3840x2160 https://zapodaj.net/67a06363aa9dc

• @falcon87pl Każda część Dywizji jest tak skonstruowana że cały wątek fabularny spokojnie przejdziesz sam. Także to która część wybierzesz zależy w zasadzie od klimatu jaki bardziej preferujesz. D

Opublikowano

Zawsze da się wejść. Trzeba tylko pokombinować. Często trzeba poszukać takiego żółtego pudełka na ścianie w które trzeba strzelić a nie zawsze jest tuż obok kraty/drzwi

Opublikowano

Są też sytuacje kiedy kłódka jest po 'wewnętrznej' stronie drzwi i trzeba znaleźć miejsce skąd da się ją ustrzelić.

Opublikowano

Ta, wczoraj jak SHD chciałem podnieść to wejście było dwa budynki dalej :dafuq:   pół godziny szukałem wejścia

Opublikowano

Czyli oprócz klawiatur gdzie przytrzymuje się kwadrat, żeby otworzyć i kłódek, które się rozwala są też jakieś skrzynki które trzeba rozwalić (strzelić w nie), żeby otworzyć dane drzwi. Dobrze wiedzieć. 

@Figuś momentami trochę chyba jednak z tym przegięli. W prawdziwym świecie, to by się drzwi wyważyło, albo rozbiło szybę, a nie szukało wejścia w promieniu kilkudziesięciu albo i więcej metrów. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano
  • Autor

Ja to mam chyba problem z wzięciem jednej skrzynki SHD w Downtown. A poboczne zadanie już dawno mam ukończone i nie mam jak się dostać na górę do skrzynki w takim jednym rozwalonym budynku. Lina nie jest opuszczona :/. Jedyny sposób to zagrać na hoście u znajomego, który by robił te zadanie.

Opublikowano

Czy ja wiem, przy okazji znajduje się inne fanty. Mi tam takie coś nie przeszkadza, a fajnie że zmusza do myślenia. W sumie to dłużej bym tego szukał gdybym nie spojrzał w górę i nie zauważył kładek między budynkami ;) 

Edytowane przez Figuś

Opublikowano
14 minut temu, PiotrekP napisał:

Czyli oprócz klawiatur gdzie przytrzymuje się kwadrat, żeby otworzyć i kłódek, które się rozwala są też jakieś skrzynki które trzeba rozwalić (strzelić w nie), żeby otworzyć dane drzwi. Dobrze wiedzieć. 

@Figuś momentami trochę chyba jednak z tym przegięli. W prawdziwym świecie, to by się drzwi wyważyło, albo rozbiło szybę, a nie szukało wejścia w promieniu kilkudziesięciu albo i więcej metrów. 

To żeś teraz dowalił. W prawdziwym świecie zginąłbyś od jednej kulki wystrzelonej przez takiego mobka, gdzie ty chcesz szukać realizmu :)

Opublikowano

@jaro a mobek by nie wytrzymał całego magazynku z kałacha wystrzelonego w korpus. Nie szukam realizmu na siłę, tylko to jest takie trochę utrudnianie na siłę. 

Opublikowano
Ja to mam chyba problem z wzięciem jednej skrzynki SHD w Downtown. A poboczne zadanie już dawno mam ukończone i nie mam jak się dostać na górę do skrzynki w takim jednym rozwalonym budynku. Lina nie jest opuszczona :/. Jedyny sposób to zagrać na hoście u znajomego, który by robił te zadanie.

Tutaj masz jak tam się dostać
Opublikowano
46 minut temu, PiotrekP napisał:

@jaro a mobek by nie wytrzymał całego magazynku z kałacha wystrzelonego w korpus. Nie szukam realizmu na siłę, tylko to jest takie trochę utrudnianie na siłę. 

Na siłę?  Właśnie jest ciekawiej i nie jesteś prowadzony za rączkę do celu. Jak dla mnie świetne urozmaicenie i fajną stronę seria zmierza i liczę na bardziej rozbudowane patenty w D3 bo w końcu ile można tylko strzelać?  ;)

Opublikowano

W Jedynce to tylko tajna misja na Nabrzeżu 93 była owiana lekką tajemnicą i wymagała większej rozkminki, natomiast w dwójce już w tydzień po premierze jest tego bardzo dużo. Secret roomy, rozkminy, zagadki, wskazówki na mapach . Licze że będzie tego jeszcze więcej a Raid nie będzie bazował tylko na DPSie ale też na mocnym pobudzeniu szarych komórek jak to ma miejsce w genialnych raidach w Destiny!

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
8 godzin temu, Ryo-San napisał:

97c1f5a46363b.jpg

Te zegarki na klacie... niczym naszyjnik z uszu u Lundgrena w Uniwersalnym Żołnierzu :obama:

Opublikowano

Ktoś tu chyba pisał, ale jak się odblokowuje fryzjera? Podobno gdzieś przy 15-16lvl jest taka misja. 

Opublikowano

Nawet chyba nie misja albo coś tam trzeba zrobić nie pamiętam już dokładnie. W kampusie gadasz z fryzjerem i on się przenosi do Białego Domu i tam pojawia się opcja fryzjera. Ten koleś pojawia się na 15lvl w Kampusie

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
  • Autor

I jest dalsza część fabuły do rozegrania. Oj to jeszcze nie koniec gry i początki end game'u XD

Opublikowano

Ok, dzięki. Ja dopiero wbiłem 30lvl i uruchomiłem sieć shd

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Te zegarki na klacie... niczym naszyjnik z uszu u Lundgrena w Uniwersalnym Żołnierzu :obama:

Ty to jesteś jednak oldschool 80's Ejdżent. Faktycznie inspirowali się tym filmem. 

6a00e54ee7b64288330176164305d6970c-800wi

Opublikowano

SkillUp jak rozkminił...:obama:
Prawie godzinna recka, a to dopiero jej pierwsza część - gra rozlożona na czynniki pierwsze:

Opublikowano

I jak w końcu z tym klanem wyszło, bo nie wiem gdzie mam się zgłosić? :)