Opublikowano 30 marca 20196 l Aaa, też tak mam kilka kluczy już zmarnowałem na zobaczenie pustego pudełka
Opublikowano 30 marca 20196 l Autor Jaki macie dps? Mi na strzelnicy oscyluje się w przedziale 400-550k. M4 z 850 ons, 11.4k dmg, stabilność i celność broni taka, że nic nie drga i nie lata . Zawsze wolałem latać z karabinkami szturmowymi niż pistoletem maszynowym. Edytowane 30 marca 20196 l przez Faka
Opublikowano 30 marca 20196 l @PlastikowySmalec skalibruj tam sobie kolory w TV. Nie pomarańczowy tylko żółty. Ewentualnie złoty.
Opublikowano 30 marca 20196 l Godzinę temu, Ryo-San napisał: @PlastikowySmalec skalibruj tam sobie kolory w TV. Nie pomarańczowy tylko żółty. Ewentualnie złoty. skalibrowany profesjonalnie jest, tylko grałem w jasnym pokoju w pełnym słońcu i tak nie było widać
Opublikowano 30 marca 20196 l Czy to normalne że z tych skrzyń co to są na klucze z tuneli nic nie wylatuje? Dwa otwarcia i nawet żaden śmieć nie wyleciał.Te skrzynie można otwierać raz na 24h, jeśli otworzysz wcześniej to nie dostaniesz lootu.
Opublikowano 30 marca 20196 l Tego cwela SKRĘTa na którym levelu żeście zrobili? ja nie mogę go zrobić na 17, jest niedozajeybania
Opublikowano 31 marca 20196 l 1 godzinę temu, friedrich napisał: Czy specjalizacje dostaje się na 30lvl czy dopiero w endgame? W endgamie.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Jak to jest z tymi kluczami z kości słoniowej. 12 Łowców zabitych, 12 masek pięknie zdobi ścianę w Białym Domu a kluczy 7/8 Ciekawe czy jak dołączę do świata innego gracza który jeszcze nie robił Łowców to czy tam te klucze będą jeszcze dropić. Edytowane 1 kwietnia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Autor A spróbuj jeszcze raz kogoś tam huntera przywołać, może wypadnie Ci ten słoniowy klucz. Ja tam latam cały czas z jedną maską, bo po resztę nie chce mi się farmić, a i tak żeby było śmieszniej to go sam wysolowałem, no nie było tragedii z Nim.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Maski to bez farmy zbierasz. Tutaj jest szybka piłka a do tego bardzo fajne rozkmimy (salutowaniem przy grobach poległych Agentów czy przy pomniku wojny wietnamskiej itp). Jak już się ma specjalizacje(z pierwszym Łowcą we 3 bez specjalizacji walczyliśmy chyba z godzinę) to Ci Łowcy są bardzo prości a w drużynie to walka trwa czasami kilka sekund. Po kolorze masek jako ekwipunku (najniższy zwykły zielony, pospolity) można wywnioskować że to najniższy lvl Hunterów. Później zapewne dodadzą dużo mocniejszych.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Panowie czy to normalne że tydzień temu zrobiłem punkt kontrolny a dzisiaj grałem i ktoś inny go odbił tzn inna "frakcja" i musiałem drugi raz go "dla siebie" odbijać ? Edytowane 1 kwietnia 20196 l przez PlastikowySmalec
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Autor Tak, normalne, pkt kontrolne zawsze będziesz odbijał, bo zawsze masz nowe zaopatrzenie. @Ryo-San Ja tego huntera zabiłem w jednym bloku takim, gdzie musiałeś strzelać do tarcz. Wyskoczył potem i meh, parę kulek posłane i tyle z tej zabawy z nim. A jedynie maska mi się podoba, no to go dedłem. Edytowane 1 kwietnia 20196 l przez Faka
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l @PlastikowySmalec jak najbardziej. Poczekaj aż wejdziesz do endgame wtedy w zasadzie cała mapa zostanie przejęta.
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Mega, że jest tu tyle grania zanim dojdzie się do endgame. Zrobiłem ostatnia misje i zostają mi 3 Strongholdy. Rozumiem, że potem wejdę do endgame? Mialem 30 poziomi w trakcie misji fabularnej i wyskoczył mi komunikat że Black Tusk przejmuje twierdze, a ja przecież jeszcze do nich nie podszedłem. A misje... poziom szczegółów.. ach, no jest Ubi w formie. Moje ulubione to Jefferson Plaza, muzeum USA i NASA Edytowane 1 kwietnia 20196 l przez Voytec
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l 13 minut temu, Voytec napisał: Rozumiem, że potem wejdę do endgame? Yep. Po zrobieniu ostatniej twierdzy wchodzisz na tier1, wybierasz specjalizację i w sumie można powiedzieć że koniec tutoriala i zaczyna się prawdziwa Dywizja a w zasadzie to taka prawie prawdziwa bo ta najprawdziwsza zacznie się w piątek jak wejdzie Tier5 : )
Opublikowano 1 kwietnia 20196 l Ja właśnie wszedłem w endgame, trochę zajęło ale mało czasu na granie a jeszcze mnie PUBG wciągnął:) to jestem na tier1 jak teraz najszybciej wskoczyć na wyższe światy te misję najazdy robić?
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Dobij do minimalnego GS tak żebyś mógł robić poszczególne twierdze. Z tego co pamiętam to chyba pierwszą można zrobić mając 225GS (po niej przerzuca Cię na tier2), drugą 325(tier3) i trzecią 375(tier4). Jak chcesz bardzo szybko wbić GS to najlepiej grać z kimś kto jest już na tier4 wtedy będzie Ci wyrzucał sprzęt na dużo wyższym GS niż Twój i bardzo szybko będziesz mógł się przebijać przez kolejne twierdze. Jakby co to zawsze wieczorami mogę pomóc. Edytowane 2 kwietnia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l 2 godziny temu, Ryo-San napisał: Dobij do minimalnego GS tak żebyś mógł robić poszczególne twierdze. Z tego co pamiętam to chyba pierwszą można zrobić mając 225GS (po niej przerzuca Cię na tier2), drugą 325(tier3) i trzecią 375(tier4). Jak chcesz bardzo szybko wbić GS to najlepiej grać z kimś kto jest już na tier4 wtedy będzie Ci wyrzucał sprzęt na dużo wyższym GS niż Twój i bardzo szybko będziesz mógł się przebijać przez kolejne twierdze. Jakby co to zawsze wieczorami mogę pomóc. 275
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Jestem na tier 4, gs powyżej 400, pomoże ktoś ubić łowców? mój nik psn SenorHD, zapraszać jakby ktoś był chętny
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Przez to że dzięki klanom nad nickiem gracza (z klanu) jest taka sama pogrubiona czcionka(całe szczęście że zmienili kolor ze złotego na niebieski) przezayebiscie biega się teraz po DZtach w multi grupie bo nie ma znaczenia czy ktoś jest w drużynie czy nie, jeżeli jest w klanie to widzi się go tak samo. W Jedynce był z tym problemu jak się odpalało rogala bo jak była większa zadyma to nie było wiadomo czy strzela się do zioma czy jakiegoś nooba. Teraz jest pięknie, rozoieyrdol taki poszedł w 6 na DZcie że nikt tam nawet nie zdążył puścić bąka. O jakimkolwiek podjęciu nie mogło być mowy :D Jeszcze są fajne akcje jak jedna osoba idzie na podjęcie a reszta się chowa w pobliżu a że skan w tej części ma ułamek zasięgu tego z jedynki to inni gracze nie widzą tak dobrze schowanej partyzanki. Jedna osoba się podpina wpada 3 gości i od razu rogue(no bo 3 na jednego to normalka) i nagle 5 koksow wypada zza winkla i 3 rogali ginie w jakieś 5 sekund xD Chcieli wyroochac Freda s to Fred wyroochał ich Kocham DZ za takie akcje! Anarchy Corps trzęsie DZtami!!! Edytowane 2 kwietnia 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 2 kwietnia 20196 l Season pass daje tylko wcześniejszy dostęp do DLC i jakieś kosmetyczne itemy? Zastanawiam się czy brać tylko podstawową wersję. Kupiłem jedynkę, spodobała mi się, ale w tryby pvp nikt nie gra (żegnajcie achievementy).