Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Black Ops IIII

Featured Replies

• Odpowiedzi 295
  • Wyświetleń 56,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przecież silnik w tej grze nie nadaje się do BR, to będzię jakaś niedoyebana podróba PUBG a nie Battle Royale.    Gra za $60 bez kampanii, z płatnymi DLC i zapewne agresywnymi mikrotransakcj

• zabijcię tę serię, błagam

• Ja wczoraj też cziken dinner  Fajne zakończenie granatem ogarnąłem Dostałem 3 dodatkowe kody do bety, także jakby ktoś chciał sprawdzić to piszcie PW. EDIT: Kody rozdane.

Opublikowano

Pisać wrażenia, bo po północy ze 100 znajomych tylko 3 w to grało, a po 15 minutach wyłączyli konsole. Wtf?

Edytowane przez MAJOCHEY_PL

Opublikowano

Wczoraj zaczalem od 22 i skonczylem grac o 3 w nocy. W mutli gra sie lepiej niz w becie, ale kupilem tego CoD bardziej dla trybu Blackout i zombies. Nie podobaja mi sie rozwiazania w trybie multi i wg mnie jest to duzy krok w tyl do poprzedniej odslony. 

Dodatkowo tego typu momenty mnie oslabiaja. W kazdym meczu czuc jak kazdy popyerdala z body armor. 

Opublikowano

Ciekawe jaki będzie podział graczy, bo jak ma być ratio 3:1 dla battleroyal, to chyba odpuszczę tego coda i kupię tego obsranego bfa do multika.

Opublikowano

To jest COD nie ma opcji że któryś z trybów ucierpi

Opublikowano

W becie mialem 4 zwyciestwa i nie zapisalo tego w pelnej wersji, wiec dzisiaj po 3 rozegranych meczach wbilem pierwsze victory royale. 

Call-of-Duty-Black-Ops-4-20181012154153.

Opublikowano

No ja skusiłem się na wersje PC i śmiało mogę stwierdzić że tryb sieciowy dużo bardziej zbliżony do pierwszego BO i gra się świetnie a Blackout to obecnie dla mnie najlepszy BR. BR w CODB4 idealnie siada jak kogoś momentami przynudza PUBG , tutaj szybka akcja , mniejsza mapa i przynajmniej dla mnie dużo przyjemniejsze strzelanie i sterowanie postacią . Mimo wszystko dalej odczuwam że brak kampani był głupim pomysłem , każdy COD to dla mnie typowy interaktywny film akcji gdzie oczekuje jedynie akcji i pamiętnych scen . 

Edytowane przez SpacierShark123

Opublikowano

Może w tygodniu łyknę wersję na Ps4, ale cena zaporowa jak hui.

Opublikowano

Tak wygladaja moje statystyki w blackout po dzisiejszym graniu. 15 meczy z czego bylem 8 razy w top 5 i 2 razy udalo mi sie wygrac. Ten tryb jest mega dobry i czekam na dalsze rozwijanie BR. 

Call-of-Duty-Black-Ops-4-20181013023619.

Opublikowano

ale ta gra jest dobra, nawet nie wiedzialem ze beda klasyczne mapy z BO, swietna sprawa, dzisiaj pogram w blackout i sprawdze zombie chociaz nigdy fanem tego trybu nie bylem:)

Opublikowano

No ja niestety przycebuliłem na dostawie wybrawszy paczkę w ruchu, więc gierka trafi w moje ręce najszybciej w poniedziałek, jeśli nie wtorek. Nigdy więcej nie popełnię już tego błędu :smutnażaba:

Opublikowano

No zombie do mnie również kompletnie nie trafia , liczyłem że ta mapa XI na arenie będzie chociaż bazować na broni białej więc jakiś powiew świeżości by był. Zombie w żadnym codzie nie przykuło mnie na dłużej no ale chociaż multik siadł mi no i świetny blackout.

Opublikowano

Mogli definitywnie przebudować ten tryb zombie. Przecież dokładnie to samo było już w jedynce, tyle, że mniej kolorowe i oteksturowane ( a grało się lepiej ).

Opublikowano

Dzisiaj pogralem troche dluzej w mutli i wiekszosc meczy mialem udanych. Musialem zrobic troche przerwy od blackout :(

Cala druzyne roz(pipi)vilem hellstorm missile i zdobylem 2 razy helikopter. Powiem tak, w tej grze jest dosyc ciezko zdobyc scorestreaki. W poprzednich czesciach black ops nie mialem z tym problemu. Wiekszosc osob z ktorymi gralem narzekala na time to kill i spawny. Jesli druzyna jest ogarnieta to moze zrobic spawn trap i do konca meczu masz przeyebane (szczegolnie na hardcore dominacji).

Opublikowano

Pograłem trochę w zombie i sumie to co zawsze ale tryb rush całkiem fajny, ale i tak głowie będę cisnął w mp i br

Opublikowano

Kupował ktoś z innych regionów na Xboxa? Opłaca się brać z któregoś w miarę prostym sposobem? Tzn ze zdrapek bez vpn.

Opublikowano

Po tygodniu grania w BLACKOUT

Call-of-Duty-Black-Ops-4-20181020234442.

Opublikowano

Czy są przewidziani w jakimś DLC inni specjaliści jeszcze? Czy tylko mapy i inne rzeczy do zombie i blackouta?

Opublikowano

Ziomki gra ktoś jutro w blackout ? Z chęcią bym pograł z kimś z forum a jak coś to wysyłać zaproszenia 

Opublikowano

Siema orientuje się ktoś jaka cena za 

Call of duty black OPS 4 

W carrefour. ? 

Edytowane przez keczu78

Opublikowano

Czy ktoś wie, czemu po zainstalowaniu na ps4 mam zablokowane opcje gry.?

Opublikowano

Panowie, co oznacza opcja "Stojak na broń" w menu tworzenia klasy? Jak wybiorę tę opcję to pojawia się na krótko napis: "Zaktualizowano stojak na broń" i...nic:dunno: O co kaman?

Można prestiżować broń jak w poprzednich odsłonach? Nigdzie nie widzę tej opcji.

Opublikowano

Jeśli chodzi o stojak na broń to też nie ogarniam.

A broń prestiżujesz w menu wyboru broni. Zamiast ekwipować wciskasz trójkąt. Na broniach na których masz max lvl sam Ci sie podświetli.