kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 Nie wiem, czy to występuje w remasterze, ale w starych częściach można było sobie pomóc i jak dolatywało się do jakiejś półki i brakowało "milimetrów", żeby się na nią załapać, to można się było poratować wciskając trójkąt- Spyro robił taki jakby podskok w locie. Może się komuś przydać. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2018 (edytowane) W jedynce tego nie było. Tylko 2 i 3. Teraz tak samo jest. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2018 (pipi)a ten ostatni smok w haunted towers ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Mam chyba dwie lewe rece, albo jestem juz za stary na takie gry. No (pipi) mnie strzeli zaraz na ostatnim bossie w dwojce. edit: roz(pipi)any za pierwszym razem po zmianie kamery na pasywna ;/ Edytowane 9 Grudnia 2018 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 W dniu 3.12.2018 o 14:17, Shen napisał: (pipi)a ten ostatni smok w haunted towers ;/ A co z nim nie tak? Ukryta wróżka całuje "na zawsze", więc powerup nie schodzi i można na luzie wszystko poprzypalać. A przynajmniej na PSX tak było. ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 (edytowane) Czyzby rekord forumka? Lodowy Szlak (1:15 wymagane) Edytowane 9 Grudnia 2018 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Ja wbiłem 3 platynki i na razie odkładam temat, czekam na CTR Cytuj Odnośnik do komentarza
Kukles 8 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Wiecie coś o patchu do XO, który usunie buga cofania progressu w grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 11 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Pograłem sobie 2h w jedynkę zbierając większość rzeczy. Aktualnie dotarłem na bagna i gra wygląda pięknie, działa bardzo dobrze, jest kolorowa, Spyro świetnie się rusza, ale ten tytuł ma jedną wadę obok której nie mogę przejść obojętnie - jest strasznie PROSTA a to sprawia, że jest NUDNA. Serio, ta gra nie sprawia żadnego wyzwania a w takim wypadku średnio mi się chce dalej grać. Sprawdzę jeszcze pozostałe części ale one pewnie są jeszcze łatwiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Seria Spyro nigdy nie była wyzwaniem, nawet 100% robi się w locie, czasem trzeba coś znaleźć i poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 10 godzin temu, suteq napisał: Pograłem sobie 2h w jedynkę zbierając większość rzeczy. Aktualnie dotarłem na bagna i gra wygląda pięknie, działa bardzo dobrze, jest kolorowa, Spyro świetnie się rusza, ale ten tytuł ma jedną wadę obok której nie mogę przejść obojętnie - jest strasznie PROSTA a to sprawia, że jest NUDNA. Serio, ta gra nie sprawia żadnego wyzwania a w takim wypadku średnio mi się chce dalej grać. Sprawdzę jeszcze pozostałe części ale one pewnie są jeszcze łatwiejsze. No to typowy Spyro. Jedynie trzeba się ciut skupić na niektórych lotach (wsio za jednym razem) oraz przy czyszczeniu choć ważka, która w skazuje to już w ogóle lolek był/jest. Ja np. nie czaję jak można np grać w Spyro i tylko levele przechodzić bez czyszczenia, wtedy to już totalnie "wyzwanie" ujemne. Tak czy owak ja tam bardzo lubię tę serię i gram z mega bananem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Ja też lubię ale w małych dawkach na raz bym nie dał rady całości skończyć. Gram sobie level lub 2 i przerwa. Nikt nie popędza ot idealne do odstresowania Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Nuda moze sie wkrasc, jak sie ogrywa cala serie jednym duszkiem. Chociaz i tacy tu sa i nie marudza. Ja dopiero koncze dwojeczke. Trojeczka po GoW'ie dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcinwks 1 002 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Mam takie pytanie do grających. Ostatnio nie śledziłem zbytnio tematu tej trylogii, ale jakiś czas temu czytałem, że 2 i 3 nie będą się znajdować na płycie i potrzebne będzie dociągnięcie danych z internetów. Prawda to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Tak, 2 i 3 trzeba odciągnąć z neta. 13 minut temu, MEVEK napisał: Nuda moze sie wkrasc, jak sie ogrywa cala serie jednym duszkiem. Chociaz i tacy tu sa i nie marudza. Ja dopiero koncze dwojeczke. Trojeczka po GoW'ie dopiero. No ja właśnie ogrywam jedynke w dłuższych sesjach ale no boli mnie że gra nie stawia nawet lekkiego wyzwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Poczekaj na trójke, tak jak w Crashu ostatnia część jest najłatwiejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 W sumie to jedynka i trójka są na podobnym poziomie trudności zaś dwójka jest najkrótszą z części. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2018 Platyna wpadła to robię sobie przerwę. Podgonię trochę inne gierki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 A która to część z lokacją Badlands? Pamiętam, że była na płycie z demami z PSM i mocno w to łupałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 21 godzin temu, Shen napisał: Poczekaj na trójke, tak jak w Crashu ostatnia część jest najłatwiejsza. Gra już ma nowego właściciela. Nie ma sensu się męczyć jak się nie odczuwa żadnej przyjemności z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 6 godzin temu, Plugawy napisał: A która to część z lokacją Badlands? Pamiętam, że była na płycie z demami z PSM i mocno w to łupałem. Dwójka. Słynne zadanie z "ochroną" jaskiniowców przed dinozaurami kiedyś dawało popalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 https://www.gameskinny.com/bf9mb/spyro-reigniteds-motion-blur-makes-it-unplayable-for-some Ktoś doświadczył? Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Przez wszystkie części nie miałem takiego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
flahu 35 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 No ja nie moge ukonczyc 2 czesci bo co chwile mnie lapia mdlosci i zawroty glowy ze co chwile musze se przerwe zrobic.. myslalem ze jest to spodowane głodem ale jem juz 4 posilek dzisiaj i dalej to samo . Pamietam ze w dziecinstwie tez mialem z tym problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 A jadłeś słodycze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi