Opublikowano 12 czerwca 20186 l ano wlasnie jeszcze trzeba poczekac jakie stacje radiowe i jakie kawalki wrzuca do gry
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Ja tam z łapą w gaciach będę czekał na jakąś cebulę jak to miało miejsce w przypadku FM7. Może znowu się trafi jakaś rosyjska/argentyńska okazja i uda się zakupić gierkę w odpowiedniej cenie
Opublikowano 12 czerwca 20186 l jak na złość w tym sezonie ultimate na wypasie i ma sens głównie za sprawą dlc ale kurna nie dość że wydatki gonią wydatki to jeszcze 2 tygodnie po H4 wychodzi RDR2 a tego nie odpuszczę. trzeba będzie przełknąć i ograć w GP a później odpokutować i nabyć dodatki osobno. po poprzednich częściach już nie mam takiego parcia na vipa i carpassy. miły dodatek ale w sumie zbędny bajer.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Mam nadzieje że pojawi się w końcu opcja wyłączenia tych januszowych napisów na niebie ''checkpoint''
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 50 minut temu, hav7n napisał: ano wlasnie jeszcze trzeba poczekac jakie stacje radiowe i jakie kawalki wrzuca do gry Teraz i tak można Spotify sobie włączyć. Xbox Pass pewnie wezmę swoją drogą niebawem, więc jak to ma być zwykła edycja, to mi styknie. Dodatkowe samochody mogę dokupić oddzielnie.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, Mustang napisał: Pytam się zupełnie serio, jaka ma być zaleta zakupu tej gry, jeśli ma być za darmo w xbox pass? Ja lubię mieć grę na "stałe" a nie grać pod presją, że muszę grać bo mi ucieka czas w trakcie subskrypcji, dlatego kupię grę cyfrowo prawdopodobnie.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l https://www.amazon.co.uk/dp/B07DNBKQNF/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1528815858&sr=8-1-spons&keywords=forza%2Bhorizon%2B4&th=1 No grzech nie kupic.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Komuś się nudziło i zrobił pełną listę samochodów na podstawie dotychczasowych materiałów z gry
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 16 minut temu, Mroku napisał: Sama nazwa mowi za siebie, wiec jakiej ceny oczekujesz? Wlasnie takiej oczekuje.
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 43 minuty temu, Maus napisał: https://www.amazon.co.uk/dp/B07DNBKQNF/ref=sr_1_1_sspa?ie=UTF8&qid=1528815858&sr=8-1-spons&keywords=forza%2Bhorizon%2B4&th=1 No grzech nie kupic. This item does not ship to Poland Nie grzech, tylko niemożność Edytowane 12 czerwca 20186 l przez Bzduras
Opublikowano 12 czerwca 20186 l Cytat Some things to know about Forza Horizon 4: • 450+ cars • Dynamic Seasons • Online Campaign (72 players) • Stunt driver/movie star • Create your “own” races with Race Route • 10 Buyable houses (You can’t walk around but it will just be like a horizon outpost/festival) • Buyable Businesses • More Body kits/Body parts • Customizable Character (500 ítems of clothing/accessories) • Map size will be only slightly bigger then FH3’s map • Toyota is not in the game • Volkswagen(s) are back • There is no Bikes nor the hovercraft (Only showcase events) • 6 player co-op • 2 Expansion packs (as usual) • Barn finds are back fajnie że wraca VW, szkoda Toyoty
Opublikowano 12 czerwca 20186 l 9 godzin temu, Mustang napisał: Pytam się zupełnie serio, jaka ma być zaleta zakupu tej gry, jeśli ma być za darmo w xbox pass? 7 godzin temu, _Be_ napisał: Ja lubię mieć grę na "stałe" a nie grać pod presją, że muszę grać bo mi ucieka czas w trakcie subskrypcji, dlatego kupię grę cyfrowo prawdopodobnie. mam tak samo, lubie miec gre na stale + mam coraz mniej czasu na gry wiec kupno wydaje sie rozsadniejsze niz oplacanie abonamentu
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Z tym, że FH4 Ultimate jest sporo lepszym dealem niż FH3 Ultimate. Mimo game passa chyba wezmę tego Ultimate, bo game pass sie skonczy a dodatki i tak trzeba bedzie osobno kupić.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l 16 godzin temu, _Be_ napisał: dlatego kupię grę cyfrowo prawdopodobnie. No ja myślę Ja już pęgę szykuję na Ultimate. Oj w Turcji się już cieszą na premierę kolejnego sztosa Microsoftu.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Ależ ten steelbooczek jest sztywniutki Nie no, Day One jak się patrzy.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Ale w sieci nie ma jeszcze grafiki steelbooka :p A to jest ta kartonowa obwoluta na grę:
Opublikowano 13 czerwca 20186 l 37 minut temu, Kyo napisał: Nie ma to jak człowiekowi od rana zniszczyć marzenia Pocieszę Cię, że FH3 ma lepszego steelbooka niż standardowa okładka Trzeba mieć nadzieję. Edytowane 13 czerwca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Przy poprzedniej części spędziłem jakoś ponad 20 godzin i było cudownie. Natomiast prezentacja czwórki ścięła mnie z nóg i poważnie rozważam kupno Xkoksa na jesień.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Co tu duzo mówić, ja jako mieszkaniec Irlandii chodzę poszczany ze szczęścia od prezentacji, mało tego ze spełniło się marzenie zobaczenia Horizon w UK, spełniło się jeszcze jedno marzenie, Horizon w 60fps!, (pipi)a to nic, bo dodatkowo będzie można kupować posiadłości i biznesy czyli gra czerpie żywcem z Test Drive Unlimited, czy może być coś piękniejszego? Jezu jak się jaram, dobrze ze mam koxa bo inaczej bym już leciał do sklepu po niego.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Jak się tak dłużej zastanawiam nad tymi zmiennymi porami roku i jakie konsekwencje to niesie chociażby dla zmiany układu tras i dostępności terenu, to coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że to może być przełom dla gatunku gier wyścigowych.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l Nie będzie, to już Twoia wyobraźnia tylko, to będzie dalej Forza Horizon, a po śniegu będzie się pewnie jeździło trochę jak po błocie Ferrarka w Horizon 3, to wszystko.
Opublikowano 13 czerwca 20186 l 8 minut temu, eX4cT_PL napisał: Nie będzie, to już Twoia wyobraźnia tylko, to będzie dalej Forza Horizon, a po śniegu będzie się pewnie jeździło trochę jak po błocie Ferrarka w Horizon 3, to wszystko. No Don przesadza, ale zimowe DLC w FH 3 zmieniała bardzo dużo, a jak nie miałeś założonych zimówek to xD