Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 291,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Rozpiska sezonów:

32421547128_5a06e8de55_h.jpg

i nowe auta (nie wszystkie):

45569820104_8c3a9b71a8_b.jpg

Opublikowano

możesz, tylko chyba nie da rady kupić jednego dodatku a trzeba oba (pakiet)

Opublikowano

Słabe to, że nie można na razie kupić Fortune mając game passa, aż mi cebulka płacze :(

Opublikowano
51 minut temu, easye napisał:

Grał już ktoś?

W ogóle już można grać czy dopiero o jakiejśtam godzinie odblokuje się wysepka?

Opublikowano

Z dzisiejszego streamu, niechcacy pokazali Lancery Evo, które w ostatniej chwili wylecialy, ale nadal sa w buildzie dla developerów ;)

taz96n253w321.png?width=960&crop=smart&a

Opublikowano

grał już ktoś ? bo ja póki co nic nie mam... :ninja:

Opublikowano

Po to, że dodatek kisi się na dysku od dwóch dni i wiara nie wie, co się dzieje. Brak jakiejś informacji ze strony PG też nie pomaga w połapaniu się w sytuacji, mości "niedebilu".

Opublikowano

No widzisz. Tylko potwierdziłeś tezę... Wystarczy spojrzeć kilka postów wyżej, włączyć myślenie i gotowe.

Ale gdyby jednak nie wyszło:

DLC ZACZNIE DZIAŁAĆ GDY TYLKO WYJDZIE DZIŚ PO POŁUDNIU PATCH KTÓRY DODA MIĘDZY INNYMI RZECZONE DLC

Komprende czy jeszcze zbyt mało czytelnie?

Opublikowano

Jeszcze wykrzyknij daj i będzie cacy.

@down: minusa dostałeś za rzucanie inwektyw w ludzi, jeśli Cię to boli no to :dunno: Pobiegaj czy coś.

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Nie, bo znowu dasz minusa jak ostatni ci peusz.

@up Debilne pytania to nie inwektywa. Doszkol się, to wrócimy do dialogu. Albo zwołaj komisje śledczą i niech to wyjaśnia.

Opublikowano

I po co taka napinka? Ludzie pytają od kiedy można grać i ich pytanie od razu jest nazywane debilnym. Po to chyba jest forum żeby zadawać pytanie i otrzymać na nie odpowiedź... Chyba, że nie zauważyłem zmiany na elektrodę, to wtedy faktycznie zwracam honor :ninja:

Opublikowano

Dla ludzi niby 7am Pacific and 3pm GMT

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Odpowiedź była wyżej, a ludzie zamiast przeczytać kilka postów to pytają. I za każdym razem jest to samo.

DLC do Forza zawsze wychodzą wraz z łatką która je dodaje w menu. Więc dla mnie pytanie jest idiotyczne i nie wiem skąd to oburzenie. Zamiast odpalić konsole i sprawdzić czy jest aktualizacja to jest 5 pytań o to samo i robi się burdel.

Opublikowano

Taka trochę debilna informacja, ale update już jest do pobrania :)

Opublikowano

Kurde co tu dużo pisać, świetny dodatek :banderas:

Opublikowano

Znowu więcej grania w jednym dlc niż w niektórych pełnych grach. Nie pisząc już jak to wygląda [emoji85][emoji85][emoji85]