Opublikowano 13 listopada 20195 l Te ewolucje starterów nie były fejkiem? :(((( Każdy fejk był lepszy niż to.....
Opublikowano 13 listopada 20195 l 20 godzin temu, Sebas napisał: SwSh usuwa GTS? Zastąpi go Y-comm https://nintendoeverything.com/gts-is-gone-in-pokemon-sword-and-shield-replaced-with-y-comm/
Opublikowano 13 listopada 20195 l Obejrzałem recenzje gameexplain oraz część q&a od nich. I jest dobrze. Nie super, ale dobrze. Te problemy z grafika wyglądają na rzadkie i raczej wydumane.
Opublikowano 14 listopada 20195 l 6 godzin temu, funditto napisał: Zastąpi go Y-comm https://nintendoeverything.com/gts-is-gone-in-pokemon-sword-and-shield-replaced-with-y-comm/ Sprawdź sobie różnice pomiędzy link trade a gts. Mamy 2019 rok. Wypada nie sugerować się tylko tytułem artykułu
Opublikowano 14 listopada 20195 l Pamiętam jak słabo było to rozwiązane w Let’s GO i myślę, że tu nie jest tak źle
Opublikowano 15 listopada 20195 l Mam nadzieję, że zabiorę się za granie za tydzień, gdy będę miał czas. Na razie powiem tyle. Jest to bardzo zabawne zobaczyć dosłownie pierwsze kilka minut tej gry i pomyśleć o tych wszystkich komentarzach, że podobno nic się nie zmieniło od czasów 3DS-a i w sumie GameFreak musiał tylko pyknąć lekki retusz na starych assetach, w sumie to jak różnica między FIFA 15 a 16. No nie, sporo się zmieniło. Gra wykonała kolejny spory krok w pewnym kierunku pod względem prezencji, ale też widać niemal od startu, że także pod względem wygody i obsługi rozgrywki. Jaki content za tym będzie stał, to zobaczymy. Edytowane 15 listopada 20195 l przez ogqozo
Opublikowano 15 listopada 20195 l Noo. Fifka nigdy nie poprawiła prezencji przy przejściu na nowy sprzęt i "wygoda" jest pewnie nadal taka jak w sportòwkach lat 90. Edytowane 15 listopada 20195 l przez Sebas
Opublikowano 15 listopada 20195 l Jest już jalies info o różnicach w dexie między sword a shield?Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 listopada 20195 l 4 minuty temu, p3r3z napisał: Jest już jalies info o różnicach w dexie między sword a shield? Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka https://www.serebii.net/swordshield/exclusives.shtml
Opublikowano 15 listopada 20195 l Gdyby poksy miały voice acting i lepsze animacje w trakcie walki to byłbym szczęśliwy.
Opublikowano 15 listopada 20195 l Ja niestety pogram dopiero w poniedziałek, bo nie przyszła mi przesyłka będzie weekend w Fallen Order w takim razie
Opublikowano 15 listopada 20195 l No taka jest gadka z niektórymi fanami. - GameFreak nic nie robi z serią, nie umieją nawet umieścić 1100 pokemonów w grze, mimo że mają te same assety i animacje, prosta sprawa, nic się nie dzieje z serią, to samo od 20 lat bez ulepszeń, tylko zabierają, nic nie dorobili w grze, jadą na marce i poza tym pozwalają grze zdychać! - ej no ale nie, sporo się zmieniło, seria ewoluuje, pod względem prezencji jednak zupełnie nowa sprawa, sporo nowych rzeczy zrobili przez te 3 lata - OJ SORRY że oczekuję od nowej konsoli wielkiego przełomu i perfekcji NIE NO PO CO MIEĆ WYMAGANIA Na Metacriticu oczywiście już dziś tysiące ocen i średnia ocen 3,4/10, Dave dość sporo paczek powysyłał przed premierą i wszyscy już komentują jaki to ubogi jest postgame itd. Edytowane 15 listopada 20195 l przez ogqozo
Opublikowano 15 listopada 20195 l Troche jestem zawiedziony, ze nie da sie wylaczy exp share ;/ chciałem pograc po staremu.
Opublikowano 16 listopada 20195 l Jezusie, wymiany w tej grze to jest kur.wa dramat Absolutny brak gts bez żadnej alternatywy oznacza, że nie można zdeponować poka prosząc o coś konkretnego w zamian. Jeżeli korzystasz tylko z gry trzeba polegać na tym jaką osobę system ci wylosuje, nie ma żadnego okna wyboru, gdzie ludzie mogliby wpisać na jakich wymianach im zależy. Jak już cię z kimś połączy nie ma podglądu co oferuje wylosowany partner przed podjęciem decyzji co ty chcesz zaoferować i wybierasz jednego poka do pokazania. Już w b/w można było wybrać po 3 alternatywy. Jedyny sposób to wyszukiwanie ludzi w necie samodzielnie umawianie się na konkretną godzinę i wklepanie kodu Człowiek ma kilka godzinek na granie i musi poświęcać ten czas na szukanie i organizowanie wymian w przeglądarce internetowej Wygoda Edytowane 16 listopada 20195 l przez Sebas
Opublikowano 16 listopada 20195 l Jak ktos ma shield to poszukuje male solosis, goomy, larvitar i galarian ponyta. W zamian moge zaoferowac exy ze sword.
Opublikowano 16 listopada 20195 l Pykam sobie i pykam i nurtuje mnie takie pytanie, czy w poprzednich częściach pokemony wydawały z siebie jakieś dźwięki np w trakcie walki? Pytam bo natrafiłem na pikachu i wtedy do mnie dotarło,że tylko on robi pika, w trakcie gry nie uświadczymy żadnego odgłosu pokemonów. Niby pierdoła ale strasznie to smutne, że gra AAA, wielka marka a tu nawet takich smaczków nie ma
Opublikowano 17 listopada 20195 l Pierwsze starcie z wobbuffetem i shiny, wymieniłem go na coś lepszego
Opublikowano 17 listopada 20195 l W dniu 16.11.2019 o 08:07, Shen napisał: Jak ktos ma shield to poszukuje male solosis, goomy, larvitar i galarian ponyta. W zamian moge zaoferowac exy ze sword. Ja mam shield dam ci wszystko jak będę miał tylko muszę pograć trochę bo dopiero włączyłem
Opublikowano 17 listopada 20195 l Juz ogarnalem na discordzie wymiany. W zakupach growych wysyp pokemonow a tutaj cisza, nie ma z kim raidów robic. Mam charmandery do oddania jak ktoś chce.
Opublikowano 17 listopada 20195 l Ja chętnie pomogę, ale niestety będę mieć grę dopiero w poniedziałek