Opublikowano 8 czerwca 20186 l Zapowiedziano szóstą odsłonę Dead or Alive 6. Skrótowo: ma być bardziej realistycznie, mniej seksownie. Grafika 4K, więcej efektów, lepsze animacje, mimika i modele postaci.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Będzie granie. Będzie granie. Będzie granie. Po teaser trailer widze, że to raczej rozwinięcie DOA5 (chodzi o styl). Podobają mi sie rany na twarzach. Będzie ekstra solidne 8/10.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Jedna z moich ukochanych serii gier powraca i - trzeba przyznać - zapowiada się nad wyraz obiecująco! Jaram się jak dziecko i dosłownie zaczynam odliczać miesiące do premiery. Grafa cudo, ale to nie powinno już stanowić zaskoczenia (seria zawsze przodowała pod tym względem), świetna dynamika starć, obite ryje i boski klimacik (zdaje się, że zrobiło się ciut mniej festyniarsko, to na plus). Będzie killer!
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Ale jak to mniej seksownie? Przecież to właśnie na skąpych ciuszkach zarabiali fortunę.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Autor No właśnie mają nawet tą słynną fizykę trochę obciąć. Sprzedaż będzie 3 razy słabsza. Tak to widzę. Tak czy siak czekam, bo lubię system walki w DoA. Mhm. Jasne.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Wreszcie, choć z początku myślałem, że to nowy Ninja Gaiden SIC!!! Uwielbiam Dob więc je#tem mega zadowolony
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Taka wiadomość z samego rana! Aż mi kac momentalnie przeszedł po wczorajszym ochlaju Dla mnie seria Dead Or Alive jest zdecydowanie najlepszą mordoklepą z istniejących. Jaram się!! Teraz jeszcze tylko zapowiedź następnego Ninja Gaiden i znajdę się w ósmym niebie!
Opublikowano 9 czerwca 20186 l 10 godzin temu, Wesker napisał: Wreszcie, choć z początku myślałem, że to nowy Ninja Gaiden SIC!!! Uwielbiam Dob więc je#tem mega zadowolony Może jak zapowiedzieli DOA przed E3 to na targi trzymają nowego Hayabuse?
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Wystarczy, że na targach (nieważne czy MS czy Sony - gra i tak będzie multiplatformą) pokażą Hayabuse który przecina mieczem obraz i ukazuje sie logo NG4. Wincej nie trzeba.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l Fajnie, ale gdzie VF 6 się pytam? Ile jeszcze trzeba czekać na powrót króla bijatyk?
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Jak na media typu IGN to spoko wywiad. Producent w sumie potwierdza ze nie będzie juz niestety nacisku na falujące biusty jak w poprzednich częściach serii Poza tym wyglada na to ze powrócą wielopoziomowe areny, niestety na konwersje na pstryka nie ma narazie co liczyć
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ależ bombowo to wygląda! Chyba podobnie jak w przypadku piątki szarpnę się na wersję cyfrową.
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Jak z każdym innym DOA biore pudełko. Mam tylko nadzieję, że nie będą robić niczym capcom 20 wersji tej samej gry (przykład DOA5).
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Ja tam się cieszę, bo to jedna z moich ulubionych mordoklepkowych serii. I jak tylko pojawią się preordery to zamawiam. Jeszcze niech tylko Sega się w końcu obudzi i zapowie VF6 i będzie pięknie...
Opublikowano 10 czerwca 20186 l Autor Zawsze mówię sobie że nie biorę ni ciula bijatyk na premierę bo za 6 miesięcy wychodzi wersja Ultra, a później Super Ultra, ale w przypadku DoA6 mogę zrobić wyjątek. 7 lat od DoA5 to jednak kupę czasu. Czekam jeszcze na SC6, no ale tym jaram się trochę mniej. DoA6 zapowiada się póki co lepiej. Edytowane 10 czerwca 20186 l przez ireniqs
Opublikowano 11 czerwca 20186 l Bez cyckow to sie w ogole nie sprzeda. Pewnie w jakims paczu dodadza xd