June 11, 20187 yr to chyba ich pierwszy poważniejszy samodzielny projekt. Pewnie będą pracować przy nadzorze autorskim i wsparciu Rare (trochę już ze sobą współpracowali wcześniej) Edited June 11, 20187 yr by oni
June 11, 20187 yr Author https://www.dlalastudios.com/our-games/ Nic znanego, natomiast w zakładce "Client Games" można przeczytać, że wspomagali Rare w pracach nad Sea of Thieves.
June 13, 20187 yr Mam spore obawy, że nie wyrobią się na 2019 r. bo studio liczy obecnie jedynie 13 osób, a takie rysowane 2.5D jest bardzo czasochłonne. Po cichu liczę, że będzie to poziom Cuphead czy pierwszego Ori i da to początek świetnego IP w klasie AA, a MS ostatecznie ich przejmie co pozwoli zabezpieczyć dalszy rozwój. Z drugiej strony fakt, że takie małe studio założone w 2012 r. już pracowało wcześniej z Rare świadczy o jakimś potencjale. Dobrze, że jak wynika z ich strony, szukają kolejnych 5 osób do pracy nad BT. Nienawidzę takich zapowiedzi. Edited June 13, 20187 yr by Pacquiao
June 14, 20187 yr 15 osób? Jak to yeti pisał przy hellbade Fajnie że żaby wracają, mam nadzieje że poziom trudności będzie ma podobnym poziomie do serii.
June 10, 20196 yr Jak lubię beat em upy tak ten póki co wyglada strasznie drewnianie, dobrze ze będzie w GP na premierę
June 10, 20196 yr Animacja do poprawy i może być z tego fajna gierka do kanapowego grania - tych nigdy za wiele.
June 15, 20196 yr gierka w sam raz do game passa. Z chęcią sprawdze bo obok DOuble Dragon to jedna z ulubionych moich gierek z pegasusa
August 21, 20196 yr No nie wygląda to najlepiej. Może niech sobie MS lepiej odpuści dojenie starych marek.
August 21, 20196 yr Wygląda tragicznie. Styl graficzny mi w ogóle nie podchodzi, ale gorsze jest to ślamazarne tempo. Mam nadzieję, że ci dziennikarze nie byli w stanie znaleźć przycisku odpowiedzialnego za bieganie, bo jak tak się zawsze poruszają postacie to R.I.P
August 21, 20196 yr 1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: No nie wygląda to najlepiej. Może niech sobie MS lepiej odpuści dojenie starych marek. KI wyszedł super a żaby mają kiepski styl graficzny i są ku.ewsko wooolne
August 21, 20196 yr 2 minuty temu, Daddy napisał: KI wyszedł super a żaby mają kiepski styl graficzny i są ku.ewsko wooolne MS nie jest raczej w pozycji, by wydawać takie potworki. Trochę rozczarowanie, bo po indyczynie pokroju Cuphead i Ori dostajemy takie gó,wno.