Jump to content

Battletoads

Vexilium

Recommended Posts

Posted (edited)

to chyba ich pierwszy poważniejszy samodzielny projekt. Pewnie będą pracować przy nadzorze autorskim i wsparciu Rare  (trochę już ze sobą współpracowali wcześniej)

Edited by oni
Posted (edited)

Mam spore obawy, że nie wyrobią się na 2019 r. bo studio liczy obecnie jedynie 13 osób, a takie rysowane 2.5D jest bardzo czasochłonne. Po cichu liczę, że będzie to poziom Cuphead czy pierwszego Ori i da to początek świetnego IP w klasie AA, a MS ostatecznie ich przejmie co pozwoli zabezpieczyć dalszy rozwój. Z drugiej strony fakt, że takie małe studio założone w 2012 r. już pracowało wcześniej z Rare świadczy o jakimś potencjale. Dobrze, że jak wynika z ich strony, szukają kolejnych 5 osób do pracy nad BT.

Nienawidzę takich zapowiedzi. 

Edited by Pacquiao
Posted

15 osób? Jak to yeti pisał przy hellbade  :banderas:

Fajnie że żaby wracają, mam nadzieje że poziom trudności będzie ma podobnym poziomie do serii.

• 11 months later...
Posted

Jak lubię beat em upy tak ten póki co wyglada strasznie drewnianie, dobrze ze będzie w GP na premierę

• 2 months later...
Posted

Wygląda tragicznie. Styl graficzny mi w ogóle nie podchodzi, ale gorsze jest to ślamazarne tempo. Mam nadzieję, że ci dziennikarze nie byli w stanie znaleźć przycisku odpowiedzialnego za bieganie, bo jak tak się zawsze poruszają postacie to R.I.P

Posted
1 godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

No nie wygląda to najlepiej. Może niech sobie MS lepiej odpuści dojenie starych marek.

KI wyszedł super a żaby mają kiepski styl graficzny i są ku.ewsko wooolne