Opublikowano 2 października2 paź Z tego co wiem to ten update z tego info z marca był tylko na PC, na konsole kazali czekać, no i aż do 6 października.
Opublikowano 6 października6 paź Dodali HDR, VRR i pod prosiaka PSSR. Śmiga w trybie jakości w 60 klatkach jak coś. Może w czasie posuchy się przejdzie znowu, bo póki co to jednak za dużo rzeczy do grańska teraz.
Opublikowano 6 października6 paź Zerknąłem na XSX, wygląda na to, że z telewizorem 120Hz po odblokowaniu klatek tryb jakości działa teraz w 40fps, a wydajności w NieWiemIlefps.
Opublikowano 18 października18 paź No właśnie tak wczoraj sobie odpaliłem od nowa i sieka w tych odblokowanych klatkach na Quality robi robotę. Szczególnie miło z tym RT, w biurze to świetnie wygląda
Opublikowano 18 października18 paź Ja bym chciał przed AW2 zrobić drugie przejście, może się uda bliżej świąt.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Zacząłem kilka dni temu po raz pierwszy i żałuję, że nie zrobiłem tego przed ograniem AW2. Jakaś tam moja niechęć do stricte strzelankowego typu rozgrywki mocno odciągała moje zainteresowanie, ale srogo się myliłem. Te kill roomy i czyszczenie lokacji to wciąż nie mój typ rozgrywki, chociaż dzięki nabywanym umiejętnościom robi się z tego piękny taniec, ale i tak największą robotę robi tu klimat i atmosfera, które dosłownie zrywają skalp. Dodając do tego jeszcze te niepokojące głosy pojawiające się w różnych częściach budynku…masakra.I to, co zajebiście mi tu siada, czyli wszelkiego rodzaju notatki i nagrania, zwłaszcza te w wykonaniu Jamesa McCaffrey’a. Co za charyzma i głos, a w połączeniu z taką pierdołą jak dzwoniący telefon na początku każdego nagrania. Robią te detale robotę.
Opublikowano 21 godzin temu21 godz. Na początku miałem podobnie i czytałem wszystko. Niestety później jest tego tyle, że wdarło się znudzenie. Na szczęście dodatki robią robotę.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Ja czytałem wszystko od początku do końca, fajny klimat to robiło, plus nagrania Sterlinga.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 22 minuty temu, Square napisał(a):Ja czytałem wszystko od początku do końca, fajny klimat to robiło, plus nagrania Sterlinga.A nie Darlinga? Dynamite to juz klasyczek.