Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Za duzo Pudelka czytasz.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
39 minut temu, easye napisał:

Gears Of War na pewno nie działa w natywnym 4K, nawet na PC rozdzielczosci natywnej nie da sie ustawic

Na X1X natywne 4K + tekstury w wyższej rodzielczości i z tego co pamiętam to na PC można było ustawić natywnie albo dynamicznie. Ogarnij się.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dzięki Isis za przypomnienie że grasz na pc 

Opublikowano

Girs 4 ma dynamiczną rozdzielczość, ale przez ponad 90% czasu jest natywne 4K, a pozostałe 10% nieznacznie schodzi.

Opublikowano
26 minut temu, Ins napisał:

Na X1X natywne 4K + tekstury w wyższej rodzielczości i z tego co pamiętam to na PC można było ustawić natywnie albo dynamicznie. Ogarnij się.

Nie mozna - jest tylko 1 opcja: ROZDZIELCZOSC SKALOWANA, gdzie możesz sobie ustawić np: 100% 3840x2160.

@Pacquiao - w zupelnosci wystarczy, zawsze jest beka z MS, ze nie potrafia grafiki, ze wyrobnicy, ale prawda jest taka, ze tez trzeba mieć kosmiczne umiejętności by na takim Xbox One X zrobic Gearsy 4 w 4k, czy tak wyglądająca Forze Motorsport 7.

Edytowane przez easye

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

Jasne. Problem jest taki, ze za rok moga dac full pokaz kompatybilnie wstecznej Scarlet i moze sie okazac, ze wladowales sie na mine.

Zawsze mam bekę z takiego gadania. Jaką minę? Nowe konsole najwcześniej za 2 lata. Da się w tym czasie tego Providenta spłacić ;)

Opublikowano

13 minut temu, Ins napisał:

@easye

Jest też druga opcja:

Mam to wyłączone i nadal nie ma nigdzie możliwości zmiany rozdzielczości, tylko w opcji GRAFIKA / ROZDZIELCZOSC SKALOWANA, gdzie procentowo ustawiamy rozdziałke.

gow.png

Edytowane przez easye

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał:

Nie mozna - jest tylko 1 opcja: ROZDZIELCZOSC SKALOWANA, gdzie możesz sobie ustawić np: 100% 3840x2160.

@Pacquiao - w zupelnosci wystarczy, zawsze jest beka z MS, ze nie potrafia grafiki, ze wyrobnicy, ale prawda jest taka, ze tez trzeba mieć kosmiczne umiejętności by na takim Xbox One X zrobic Gearsy 4 w 4k, czy tak wyglądająca Forze Motorsport 7.

Bekę to chyba mają pariasi jak Yeti, co te gry widzieli na YT ;)

Opublikowano

https://www.ppe.pl/news/125778/playstation-experience-w-tym-roku-sie-nie-odbedzie.html

UUU + za rok przypada 25 lecie marki playstation - czyżby Sony jednak chciało w przyszłym roku przedstawić ps5?

Może to dlatego Spencer już zaczął mówić o przyszłości xboxa i robią tę konfe w listopadzie?

Edytowane przez Starh

Opublikowano
W dniu 23.09.2018 o 11:14, YETI napisał:

Świetny design tego pieska, liczę na dalszą część filmiku na PS Experience. 

uuuuu no to zostało czekanko do E3

Ciekaw jestem reakcji dronów Sony, gdyby to Xbox odwołał konferncje to byłaby beka że nie mają co pokazać i nie mają gier, no ale to Sony więc spodziewam sie robienia dobrej miny i obrony firmy matki

Edytowane przez oni

Opublikowano
3 minuty temu, creatinfreak napisał:

Pokaz na e3 i wyjście konsoli w święta? A bardzo poproszę :)

Tym bardziej, że Layden też w jakimś wywiadzie powiedział ostatnio, że Sony chciałoby upodobnić się modelowo do apple jeśli chodzi o wydawanie produktów - prezentacja i później szybko do sklepów.

Zresztą już zrobili tak z prosiakiem, który wszedł 3 (chyba) miesiące po jego pokazaniu na półki sklepowe.

Opublikowano

yeti odstawia autyzm niczym ms przy zapowiedzi xboxa one 

Opublikowano
uuuuu no to zostało czekanko do E3

Ciekaw jestem reakcji dronów Sony, gdyby to Xbox odwołał konferncje to byłaby beka że nie mają co pokazać i nie mają gier, no ale to Sony więc spodziewam sie robienia dobrej miny i obrony firmy matki
To Sony odwołało jakąś konferencje?

Nadkonsola 5 w 2019, a na niej w najlepszej jakości TLoU2, Death Stranding i Ghost of Tsushima :banderas:
Ale będzie armagiedon w dniu premiery najlepszej konsoli do gier.
Opublikowano
1 minutę temu, YETI napisał:

Nadkonsola 5 w 2019, a na niej w najlepszej jakości TLoU2, Death Stranding i Ghost of Tsushima :banderas:
Ale będzie armagiedon w dniu premiery najlepszej konsoli do gier.

W bełchatowie bez zmian, YETI od rana na mocarzu

Opublikowano
15 minut temu, YETI napisał:

Jesteś za głupi więc spróbuje wytłumaczyć ci na przykładach. 

Jeśli Sony robi konferencje na takim E3 co roku, ale ktoregoś razu by z niej zrezygnowało to powiedzielibyśmy że konferencja została odwołana, prawda?

Albo na nieco bliższym tobie przykładzie. Jeżeli co tydzień masz umówioną terapie u psychiatry w Choroszczy, to jeżeliby któregoś tygodnia psychiatra nie mógł się z tobą spotkać, to siostra przekazałaby ci że wizyta została odwołana.

Ale mam szczerą nadzieje że jednak regularnie odwiedzasz psychiatre

Opublikowano

Ile to już konferencji odwołał microsoft, bo ostatnia, to była gdzieś na początku tamtej generacji. 

Opublikowano

Wy trzepiecie do gier na 6, więc ztpm. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Crapdown, a gdzie Ryse, SoT, sod, Recore, jest trochę tych gier na których nie poznał się świat, a przy których bawiliwcie się wybornie. 

To czy GoT będzie crapem dowiemy się w dniu premiery (żeby się nie okazało, że znów się miniesz z prawdą jak przy GoW) . Obecnie wiemy tylko tyle, że technicznie wygląda lepiej niż wszystko co wyszło na najmocniejsza konsole na rynku. 

A crapdown to powalczy Days Gone, nawet chyb premiery w tym samym dniu. 

Edytowane przez YETI

Opublikowano
7 minut temu, YETI napisał:

wiemy tylko tyle, że technicznie wygląda lepiej niż wszystko co wyszło na najmocniejsza konsole na rynku

"Wiemy" w sensie Ty i koledzy z sąsiednich izolatek? :cool:

Opublikowano

O ile wiem to akurat State of Decay 2 stało się bardzo popularne wśród graczy ale skąd Ty możesz o tym wiedzieć jak gry wartosciujesz jedynie przez pryzmat średniej na MC?

Druga sprawa że mylisz mnie z kimś bo akurat nie mówiłem nigdzie że GoW będzie crapem. No i po trzecie z uporem maniaka myślisz że pokazy GoT były na premierowej żylecie.

No i myśle że 5 Gearsy wyjasną na co stać BeastBoxa. Jeśli przy otwartym świecie stworzono taką grafikę jak w FH4 to korytarzowe Geasy zwyczajnie wypalą graczom dziurę w czaszce.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.