Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Specjalnie dla Xfat i RDR 2 MS zapowie usługę streamowania gier na pralki i mikrofale.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, kermit napisał:

rdr poszlo na ps3 wiec na wszystko potrafią zoptymalizowac

Na PCty nie da rady :rotfl: 

Opublikowano
25 minut temu, Figuś napisał:

Na PCty nie da rady :rotfl: 

mam kolege co nadal czeka :sapek:

Opublikowano
4 minuty temu, blantman napisał:

mam kolege co nadal czeka :sapek:

w takim razie bym się z nim już nie kolegował 

Opublikowano
15 minut temu, Figuś napisał:

w takim razie bym się z nim już nie kolegował 

z powodu gier to tylko na forum kończą się znajomości

Opublikowano
W dniu 4.10.2018 o 10:21, Czezare napisał:

RDR2 na prosięciu w 900p , dodatkowo z ograniczoną fauną i florą (vide jedynka X360vsPS3)) z pływającym frameratem. Czy ten niekorzystny dla klapów scenariusz może się ziścić?

900p moze na loniaku bedzie.

Opublikowano
2 godziny temu, aphromo napisał:

900p moze na loniaku bedzie.

A kto gra na łoniaku?:ragus:

Opublikowano

900p xD bedzie dobrze jak ta c0rwa da rade z 720p :dynia:

Opublikowano
3 godziny temu, Pupcio napisał:

900p xD bedzie dobrze jak ta c0rwa da rade z 720p :dynia:

Ta sama obawa tyczy się Biedastejszyn:kaz:

Opublikowano
W dniu 4.10.2018 o 09:07, Rozi napisał:

Prędzej Korwin zostanie prezydentem Polski, niż wydam pieniądze na tego pierdolonego X-śmiecia.

Ponosi Cię Rozi. Oddychaj. 

Miałem dylemat czy wymienić swoją PS4 na pro czy kupić Xboxa One X. Zapytałem kilku osób, które posiadają obydwie konsole i wszyscy zgodnie odpowiedzieli, że Xbox robi różnicę. 

Wierzę, że obok Dzikiego Gonu RDR2 będzie dla mnie gra generacji. Chcę ją przeżyć w najlepszej jakości na porządnym telewizorze i porządnych słuchawkach. 

Opublikowano

Robi różnicę, szczególnie w kręconych się kółkach w dashu xD

Opublikowano

Easy jak zawsze na mocarzu

Opublikowano

Rozi to fanatyk religijny i niewolnik Sony, więc chyba nikogo nie dziwią takie deklaracje

Opublikowano

Powtarzam: Klapy zagrają w RDR 2 tj prawdopodobnie najlepszą, wieńczącą tę generację grę w gorszą wersję, z pływającym frameratem, słabszą rozdzielczością i widocznymi gołym okiem uproszczeniami znanymi z jedynki (PS3vsX360). Innymi słowy jak te yebane zwierzęta!:reggie:

:kaz:

Opublikowano

Przynajmniej ciebie na serwerach nie spotkam :obama:

Opublikowano
Teraz, Yakubu napisał:

Przynajmniej ciebie na serwerach nie spotkam :obama:

Szalenie niska cena za bycie zwierzęciem:obama:

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Czezare napisał:

RDR 2 tj prawdopodobnie najlepszą, wieńczącą tę generację g

:dynia:

Opublikowano

No pomylił się kolega z tym "prawdopodobnie", fakt - powinien mieć pewność.

Opublikowano

no jeszcze wyjdzie ten bezpieczny sequel drabina 2 od wyrobników z nd no ale bądźmy poważni xD rdr wygrał 2 generacje z rzędu :)

Opublikowano

Muszę jeszcze przejść GOWa i pająka i spokojnie mogę sprzedać ten chiński plastik jakiemuś frajerowi.  

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Pan Chmielarz raz powiedział, że RDR na początku śmieć, a po parunastu godzinach gra dekady, a bloodborne gra życia.

RDR 2 ma wysoką poprzeczkę by przeskoczyć samą siebie. I defekacja oraz małe jajka u konia to chyba, że będa karty przetargowe? :trap:

Opublikowano

Cicho tam c0rwa

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Powtarzam: Klapy zagrają w RDR 2 tj prawdopodobnie najlepszą, wieńczącą tę generację grę 

Chyba dla botow. Na RDR2 nie mam nawet w polowie takiego hype jak na TloU2. 

Godzinę temu, chris85 napisał:

Muszę jeszcze przejść GOWa i pająka i spokojnie mogę sprzedać ten chiński plastik jakiemuś frajerowi.  

A pozniej znowu na OLX i szukamy zestawu z TloU2,GoT itp.:yao: No, ale przynajmniej nowsza rewizje bedziesz mial:nosacz3:

12 godzin temu, chris85 napisał:

Zapytałem kilku osób, które posiadają obydwie konsole i wszyscy zgodnie odpowiedzieli, że Xbox robi różnicę. 

Zapytales Mazzeo, Daddy'ego i Pacquaio chyba xd

Opublikowano

Pytałem ludzi którzy faktycznie maja dwie konsole, a nie  oglądają analizę gierki na kanale DF w 1080p na telefonie. 

Opublikowano

ło nostromo ma większy hajp na drabine 2 więc pewnie lepsza gierka będzie :dynia: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.