Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
21 minut temu, suteq napisał:

blantmany zgotowali nam ten los :smutas: 

Stek bzdur jak przy każdej premierze. Czepiał się w Origins tego samego, beka z typa że mu nikomu niepotrzebne skiny przeszkadzają. Tak samo głupie jakby wrzucić filmik z Gears Of War 4 i (pipi)ic, grać nie można bo są mikrotranzakcje na skórki i lososiowe gnashery. 

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
24 minuty temu, easye napisał:

ja (pipi)e - jedyna premiera w roku gry multiplayerowej - Horizon 4, sprzedawana za 400 zl by pograć wczesniej, ale niestety nie zalicza Forzathonow, sa problemy z serwerami. Wchodzi Papciao i pe(pipi)olii ze "serwery nie wystartowały jeszcze pełna para, wiec do premiery możne nie wszystko zaliczac". Na premierę serwery wy(pipi)ane, ludzie ściągają gre 2 dni, niektórzy nie mogą jej nawet odpalic i musza ścigać jeszcze raz, niektórzy narzekają na jakieś dziwne lagi grając online, czlowiek wraca do domu, chce pobrac nowy tuning, wy(pipi)alo po raz kolejny. To jest wlasnie ta idealna usluga wedlug botow - najlesze serwery na swiecie, jedyna premiera w roku i co 2 dzien cos nie dziala. Jak jeszcze (pipi) sobie przypomne ten dash dzialajacy jak windows Vista i krecace sie kolka w kazdej zakladce - bez kitu zielone przegrywy to najbardziej zaklamani gracze na tym forum.

Jeszcze komentarz czarka "klocek już na starcie okazał się być minimalnie, ale jednak zauważalnie słabszą sprzętowo konsolą."

(pipi) chlop gral w COD i BF w 720p, mylil przeciwnikow z drzewami, a nagle roznice miedzy 1600 a 1400 p widzi xD

2360tj.jpg

Opublikowano

No jeżeli mikrotransakcje zaburzają tempo gry i bez nich trzeba grindować to to jest chuynia najczystszej postaci. I nie, nie jest mowa tylko o skinach. 

Bardzo dobrze, że się czepia. Jedyny co ma jaja bo inni tylko przelewiki na konto i ocenki z przedziału 9-10 lądują. 

Opublikowano

Acha (pipi) grind minusem gier RPG. XD no wejdź może do tematu i poczytaj, bo ludzie grający normalnym tempem, robiący jakiekolwiek misje poboczne są z reguły 1, 2 lv ponad misje, jak komuś w grze z elementami RPG przeszkadza rozwój postaci i fakt, że nie wystarczy lecieć od 1 misji głównej do 2 by zabijać 1 ciosem to niech (pipi) wraca do gier AA na 5h, albo ustawi łatwy poziom, "w czym problem" 

Edytowane przez easye

Opublikowano
42 minuty temu, suteq napisał:

blantmany zgotowali nam ten los :smutas: 

Jaki los? Ja się dobrze bawię już ze 12 h z grą i na razie nie zauważyłem grindu. Jak będzie pod koniec to napisze o tym w odpowiednim temacie. Jedyna obecnie gra open world która była z(pipi)ana przez mikrotransakcje to shadow of war i pisałem o tym w temacie tej gry. Na razie nie żałuję wydanych pieniędzy i się dobrze bawie. Nie wiem co was tak dupka piecze że ktoś może mieć ubaw w jakiejś gierce? Serious biznes te gierki dla was.

Po 12 h w god of war modliłem się już o koniec i czekałem na mityczny meksyk. Horizona po 6 h odstawiłem z nudów. Na razie ac to jedna z fajniejszych gier roku DLA MNIE. Rozumiem że dla młodszych graczy wyznacznikami obecnie gustów są youtuberzy. Ja tam wolę każdą grę sam sprawdzić i wyrobić sobie zdanie. Jak coś mi nie pasuje piszę.

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

Ciezkie musi być życie posiadacza PS4 

Ano ciezkie, tyle gier, tak malo czasu. Kupilem MH World i na drugi dzien pozyczylem koledze, bo i tak mam za duzy backlog juz :(

Godzinę temu, easye napisał:

Jak jeszcze (pipi) sobie przypomne ten dash dzialajacy jak windows Vista i krecace sie kolka w kazdej zakladce - bez kitu zielone przegrywy to najbardziej zaklamani gracze na tym forum.

No nie gadaj xd Az takich jajec u tworcow 360 sie nie spodziewalem:shok: 

30 minut temu, blantman napisał:

Po 12 h w god of war modliłem się już o koniec i czekałem na mityczny meksyk. Horizona po 6 h odstawiłem z nudów. 

Musisz wszedzie wciskac to swoje pyerdolenie ? Co ma GoW/Horizon do mikrotransakcji w ACO ? Faktem jest, ze mozesz kupic boosta do Xp za kaske,tyle.

WW. gry tego nie maja i juz maja +1 do oceny z tego powodu.

Opublikowano

izi to jedyna osoba na  świecie której wszystkie gry idealnie śmigają na Celeronie w 4K/60fpsach  ale jak co do czego przyjdzie to udziela porad w różnych tematach z gierkami  ''co zrobić żeby gra działała/lepiej działała'' jak w takim np: temacie FM7:

Cytat

moge Ci napisac w temacie Windows 10, co powinienes sprawdzic, bo tam jest sporo rzeczy przez ktore moze wywalac do pulpitu, lagowac, zacinac sie dzwiek - od ustawien trybu gry, antywirusa w Windows 10 po plik stronicowania. 

Co do samej gry - gram od dluzszego czasu i ciagle mnie zaskakuje swoimi smaczkami!

Niezły cwaniaczek w CW, perfect granie na PC a tematach gier drugi Haker Bonzo żeby w coś zagrać jak zwierze xD

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Celerona to Ty masz w głowie, przydałoby się tylko te niedziałające styki w końcu polutować. MS nie tylko na konsoli ma dauna - taka firma :dunno:, ich Windows Store i taka Forza 7 pozostawiają czasem wiele do życzenia, ale przecież to dzięki pececiarzom możecie pisać o kolejnych super wynikach wstawiając zamiast liczby sprzedanych kopii obrazki z liczbą graczy na serwerach! Składeczki na 10, game pass za 6 zl, konta z grami za piątkę z setka przypisanych urządzeń  i sukces goni sukces w Microsofcie :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja to pierwszo słyszę o składeczkach na Win storze w 10 osób, ale widać od razu kto skosztował już pecetowego nasienia. Co premierę gry na PC robicie gang bang?

Opublikowano

Isis całkiem już chyba odleciał

Ma ktoś jakiekolwiek dane na potwierdzenie jego urojeń? 

Opublikowano
9 godzin temu, easye napisał:

ja (pipi)e - jedyna premiera w roku gry multiplayerowej - Horizon 4, sprzedawana za 400 zl by pograć wczesniej, ale niestety nie zalicza Forzathonow, sa problemy z serwerami. Wchodzi Papciao i pe(pipi)olii ze "serwery nie wystartowały jeszcze pełna para, wiec do premiery możne nie wszystko zaliczac". Na premierę serwery wy(pipi)ane, ludzie ściągają gre 2 dni, niektórzy nie mogą jej nawet odpalic i musza ścigać jeszcze raz, niektórzy narzekają na jakieś dziwne lagi grając online, czlowiek wraca do domu, chce pobrac nowy tuning, wy(pipi)alo po raz kolejny. To jest wlasnie ta idealna usluga wedlug botow - najlesze serwery na swiecie, jedyna premiera w roku i co 2 dzien cos nie dziala. Jak jeszcze (pipi) sobie przypomne ten dash dzialajacy jak windows Vista i krecace sie kolka w kazdej zakladce - bez kitu zielone przegrywy to najbardziej zaklamani gracze na tym forum.

Jeszcze komentarz czarka "klocek już na starcie okazał się być minimalnie, ale jednak zauważalnie słabszą sprzętowo konsolą."

(pipi) chlop gral w COD i BF w 720p, mylil przeciwnikow z drzewami, a nagle roznice miedzy 1600 a 1400 p widzi xD

Jakby tego było mało to typy narzekają, że na kierownicy nie da się grać i wolą cisnąć na tym beznadziejnym padzie od bąka + chat głosowy działa jak guwno :pawel:

Opublikowano

Jakubek, jeśli pad od Bonka jest beznadziejny to w języku polskim nie istnieje wystarczająco obelżywe słowo na określenie czym dla odmiany jest Dual Shit 4...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano
14 minut temu, Yakubu napisał:

chat głosowy działa jak guwno :pawel:

Echo było słabe, ale to wina moich ustawień które już pozmieniałem, nie dopowiadaj sobie

Opublikowano
44 minuty temu, Bzduras napisał:

Echo było słabe, ale to wina moich ustawień które już pozmieniałem, nie dopowiadaj sobie

Tak to jest jak zapraszacie klapa do wspólnej zabawy. Potem przyjdzie i napluje wam w twarz. Taka to kultura graczy sony. :kaz:

Opublikowano

Ja się po prostu przyzwyczaiłem, że na PlayStation wszystko działa, a na Xboksie to tak średnio bym powiedział, tak średnio :(

Opublikowano

Yakubu, ukryta opcja klaperska, ma problemy z działaniem najbardziej stabilnej usługi sieciowej? Tam gdzie wysłanie zaproszenia to niemalże jeden przycisk a sama apka do czatu ma chociażby takie ułatwienia jak pokazywanie kto obecnie się wypowiada? No nie wiem Andrzej co tak słabo.

Opublikowano
54 minuty temu, blantman napisał:

Tak to jest jak zapraszacie klapa do wspólnej zabawy. Potem przyjdzie i napluje wam w twarz. Taka to kultura graczy sony. :kaz:

a potem zdziwienie że nikt nie chcę z  nimi grać...

Przydałoby się oddzielić mentalność CW od grania z ziomkami w sieci 

Edytowane przez oni

Opublikowano
2 godziny temu, oni napisał:

Isis całkiem już chyba odleciał

Ma ktoś jakiekolwiek dane na potwierdzenie jego urojeń? 

Dobrze ze Ty masz dużo danych, z których zawsze nic nie wynika. Składki w Windows store można robić na więcej osób, nie wiem jak oni to omijają, ale między innymi dlatego konta na allegro kosztują 4zl! Wpisz jaki kolwiek tytuł na Windows store i sam zobacz. 10 osób to full legal, gdzie każdy gra bez żadnych problemów, chociaż , znajomy ostatnio pokazywał mi tak kupione Gearsy, 10osob aktywnych niby i 180 urządzeń podłączonych w szczegółach konta xDD. później wchodzi Oni i (pipi)i o rewelacyjnym wyniku bo masa ludzi na serwerach według statystyk! Moze Ty choć raz znajdź jakieś normalne dane-np. jaki % "sukcesu" crapa pokroju SoT to użytkownicy PC? W ogóle tylko ja mam wrażenie, że MS zaczal sie chwalić liczba graczy odkąd zrobił crosplay, zaczął wydawać wszystkie gry na Windows storze? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

No niesamowite że sklep Windowsa który był (i nadal jest) pośmiewiskiem (wiem, bo sam z niego korzystam), który musiał ludziom zwracać pieniądze ze kupione Call of Duty bo nie było z kim grać, teraz nagle stał głównym architektem stojącym za sukcesem gier Microsoftu.  Szkoda że nie pomógł on grom takim jak Quantum Break czy Halo Wars 2 :( 

Niewiele mnie interesują też patologiczne praktyki o których piszesz, bo w każdej podobnej usłudze (Netflix,  Spotify) takie przypadki się zdarzają. Ale trzeba mieć trochę nierówno pod sufitem, aby uważać że wszyscy tak robią. Kupowanie dostępu do konta to patologia. 

Niewiele mnie też interesuje ile ludzi gra na Xboxie, a ile na PC, ile osób kupiło pudełko, cyfrówkę, czy subskrybuje GamePassa. Fakty są takie że miliony ludzi gra w tę gry i  (prawdopodobnie) dobrze się przy nich bawi, a dla mnie najważniejsze jest że mam z kim grać.  Nie mam pojęcia o co ten ból d.upy i dlaczego się o tak pieklisz za każdym razem jak pojawia się jakaś pozytywna informacja o grze Microsoftu?

Opublikowano
13 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ale jak do ch.ja ma się to liczyć do wyniku skoro wszyscy grają na jednym koncie?

Izi jesteś tak sfrustrowany że aż przykro się Ciebie czyta.

jestem sfrustrowany bo na ostatnich 2 stronach napisałem że jedyna godna uwagi premiera wypadła słabo na tle "najlepiej działającej usługi na świecie" xDDD a to przepraszam wracamy do poklepywania po plecach! I jakim jednym koncie? Wszyscy grają na swoich- kupujesz lewe tylko po to by pobrać grę.

@oni po prostu za każdym razem piszesz o graczach na serwerze jakby to miało bezpośrednie przełożenie na sukces finansowy jak swoimi statystykami w temacie FH4 i większą ilością graczy względem 3ki. Jasne może miec, ale patrząc co się odpierdala na tym Windows store w cale nie musi. Tylko tyle. 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.