Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Ale ja nie mam żadnych problemów, jedyna gra z Windows store z którą miałem lekkie przejścia to Forza 7, cała reszta chodzi jak złoto. To po co mam kupować xboxa, by grać Forze albo bez tekstur, albo w 30 fpsach? 

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
7 minut temu, easye napisał:

@oni po prostu za każdym razem piszesz o graczach na serwerze jakby to miało bezpośrednie przełożenie na sukces finansowy jak swoimi statystykami w temacie FH4 i większą ilością graczy względem 3ki. Jasne może miec, ale patrząc co się odpierdala na tym Windows store w cale nie musi. Tylko tyle. 

wciąż nie rozumiem twojej fiksacji na punkcie sprzedanych kopii, tak jakby nie zarabiał na subskrypcji GamePassa.... 

no ale proszę coś się znajdzie dla ciebie:

Pomimo GamePassa Forza Horizon 4 sprzedaje się szybciej niż poprzednia część w UK

https://www.gamesindustry.biz/articles/2018-10-08-uk-charts-forza-horizon-4-is-the-fastest-selling-game-in-the-series-so-far

Pomimo GamePassa Sea of Thieves to najszybciej sprzedająca się gra Rare od momentu powstania NPD

https://venturebeat.com/2018/04/24/npd-sea-of-thieves-is-the-fastest-selling-rare-ever-tracked/

Nie ma danych na temat sprzedania kopii bo takie może ujawnić tylko Microsoft a ten przy istnieniu GamePassa woli chwalić wyższymi danymi czyli liczbą graczy. Zresztą podawanie liczby graczy, przy grach usługach jest już normą. To samo robią wszyscy wydawcy Ubisoft, Activiison, a także Sony i nie ma w tym niczego złego. 

Opublikowano

XD, a ile osób w temacie pisało, że woli grać w trybie 30fps na konsoli, bo 60 nie ma grafiki? ja wolę mieć to i to! 

Opublikowano

to! super! że! masz! to! i! to! 

Opublikowano

izi na tym celeronie to ma 4k/60fps ale chyba w menu gadu gadu i to na rozlaczonym bo inaczej dropi

Opublikowano

No i temat wraca na właściwe tory, teraz jeszcze poproszę o argumenty że konsola jest tańsza, jakby fakt, że kogoś nie stać na Pieca powodował, że najlepszą platforma do ogrywania Forzy Horizon jest konsola! XD

(w temacie zas PC lab, która rewizje kupić by graficzka była ciut lepsza niż na starym baku xD) nooo :dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

a na (pipi) płacić 4 razy więcej za pc gdzie wypier.dala do pulpitu i nie ma z kim grać? no trzeba być toba żeby tak grać a nie jak człowiek na konsoli gdzie wszystko śmiga :usmiech: 

Opublikowano
Cytat

Ale przecież jest na odwrót, to Wy ciągle piszecie ze na PC w nic się nie da grać xD Zresztą nie wiem jak jest w 4k, bo prawda jest taka, że na najwyższych ustawieniach nocą Edynburg chodził w 50 fpsach :kaz:

"czekam na patcha" grając w roździelczośći 2K xD

izi i jego 4k/60fps xd co za dzban

Opublikowano

Jeszce jakby chociaż 1 rzecz o której piszesz suteq była prawda xD 

Kermit ale rozumiesz że na pc zawsze z ultra można zejść do wysoki by było 60 fpsow? Ja tam wolę mieć wszystko na najwyższych dlatego wolę grać w 2560p. Co poradzić? 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Przepraszam, bo teraz dopiero dołączam do dyskusji. @easye o co ci chodzi w tej dyskusji? Czego ona dotyczy?

Opublikowano

Za 1799zł kupuję konsolę która oferuje mi 4K lub bliską tej liczbie rozdzielczość, świetne community i bezproblemowość out-of-the-box. Już biegnę po PC za dwa razy tyle żeby mieć 60 klatek w Odyssey puszczonym w 1080p, bo to jest bazowa rozdzielczość PCMR.

Opublikowano

Tak w 2-3 zdaniach streść.

Opublikowano

No #debil skoro nie zrozumiałeś, wróć do strony poprzedniej, przeczytaj 10 razy o najlepszych serwerach Xbox live może za którymś razem zalapiesz. 

Opublikowano

xg9rps.jpg

Zielone robaki, no walą sobie te fujary do native 4k i innych bajerów, ale kupić za pełną cenę gry to już im nie po drodze. Pewnie jeszcze będzie więcej parę dni przed premierą, Yebańce, wstydu nie mają, tylko składeczka i dzielić się jak zwierzęta.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

No, u Sony w ogóle lewych kont nie ma. ANI JEDNEGO

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

wy tutaj jestescie wszyscy rowno spier,doleni umyslowo 

Opublikowano

izi, daj se luz, nie warto :usmiech: polowa tego forum to podwojne standardy, zamaskowane bole dupy ze gry ktore im pokazuja na targach lataja na sprzetach na ktore ich nie stac xD

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Isis znalazl 10 do skladek na store ktorego nikt nie uzywa ale pograc caly czas nie ma z kim xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.