Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, oni napisał:

No jasne tryb sieciowy w Socom był rewolucyjny

Mowie o voice chat. Odnosnie  MS,  to np.mozna docenic, ze jako pierwsi wbudowali dysk twardy do konsol. No, ale mozna tez byc zyebem i robic podsmie(pipi)ki.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 273,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

ale kogo obchodzi Socom? To Xbox Live na oryginalnym Xboxie, zrewolucjonizował  usługi sieciowe, wprowadził konsole w ere internetu i zapoczątkował to co znamy obecnie na  PS4 i Xbox One, spójną i integralną usługę z wiadomościami, voice-chatem.

A nie jakiś niewiele znaczący potworek SOCOM do którego trzeba było dokupić adapter sieciowy do PS2 xD

Opublikowano

Pamiętam jak (bodajże) gulash opisywał w NeoPlus że aby korzystać z sieci na PlayStation 2 należy wysłać pisemną prośbę o rejestrację w słudze i otrzymać tą samą drogą login oraz hasło.

Cyfrowa rewolucja wg. Sony. :obama: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
8 minut temu, oni napisał:

ale kogo obchodzi Socom? To Xbox Live na oryginalnym Xboxie, zrewolucjonizował  usługi sieciowe,

Wiadomix w wykonaniu MS to wypadlo lepiej  i wlasnie dlatego multiplayer byl popularniejszy na Xboxie, ale nie ma sensu przesadzac w druga strone i stawiac Sony na rowni np. z Nintendo jesli chodzi o siec. Rownie dobrze mozna smalic cholewy ze cziterow na PC nie ma, a w PUBG juz banuja podzespoly nie konta.

Opublikowano

xbox

xD

Opublikowano

nHh20Mx.jpg 7t737nE.jpg

No klapy, teraz musicie ogarnąć wspólne stanowisko. Dwie opcje do wyboru:

- MC jest chvja warte

- ex i "kolejny" mesjasz na PS4 jest chvja warty

Edytowane przez Ins

Opublikowano

user score dz%^&*

Główna średnia to jest ocena babci i rodziców, czarek miałby wtedy 6.0.

User score to ocena kolegów ze szkoły i podwórka, czarek miałby 2.0

Opublikowano
10 godzin temu, MaZZeo napisał:

milan

xD

Opublikowano

Oczywiście że metaritic się liczy. Średnia black ops 4 na pewno będzie niższa po 80 reckach.

Opublikowano

Black Ops lepszy od 95% exów na Xboxa One

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na gamerankings to już w ogóle :dynia:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
11 godzin temu, Ins napisał:

nHh20Mx.jpg 7t737nE.jpg

No klapy, teraz musicie ogarnąć wspólne stanowisko. Dwie opcje do wyboru:

- MC jest chvja warte

- ex i "kolejny" mesjasz na PS4 jest chvja warty

Still; argument z MC, lub innego GOTY TOP 10 > jaranie się Fortnite > umysłowa s(pipi)enia typu: "Mi poza XYZ nic się nie podoba, więc poza XYZ nie masz czym handlować w dyskusji". 

Od kiedy Yakubu hejtuje tak wszystkie trzy największe serie x1, myślę że sam to dostrzegasz na trzeźwo.

Ale miło że wciąż próbujesz udawać obiektywnego xd

Opublikowano
20 minut temu, nobody napisał:

umysłowa s(pipi)enia typu: "Mi poza XYZ nic się nie podoba, więc poza XYZ nie masz czym handlować w dyskusji".

Nie chcę zgrywać Kolumba czy innego odkrywcy wody w proszku, ale właśnie w tej radosnej atmosferze mija nam już 12 edycja CW, tak samo jak wszystkie poprzednie :v

Opublikowano
57 minut temu, MYSZa7 napisał:

Black Ops lepszy od 95% exów na Xboxa One

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na gamerankings to już w ogóle :dynia:

:dunno:no widzisz

wystarczyło wyrzucić single player i dorzucić battle royale i już mamy grę na poziomie gry życia typowego fana plejstejszyn, w dodatku o 2 punkty lepsza niż legendarna mysz w VR

Edytowane przez oni

Opublikowano

ostatnio gadałem z typem, który specjalnie  dla Black Opsa 4 kupił Prosiaka :reggie:

Opublikowano

standardowy klient plejstejszyn, nie żaden odmieniec 

Opublikowano
2 minuty temu, Metoda napisał:

ja znam typów co w tej generacji 3x kupowali konsolę ms, także ten

A za jakiś czas kupią czwartą hehehe

Opublikowano

3x Xbox, 3x PlayStation, 1x Switch. Tak trzeba żyć biedaki :cool:

Opublikowano
8 minut temu, oni napisał:

A za jakiś czas kupią czwartą hehehe

a nie sorry, nastepnym razem zainstaluje się tylko apke na tablecie hehe

Edytowane przez oni

Opublikowano

3x xbox? Chyba tylko po to żeby sobie pod dupę podłożyć żeby jeździć autem jak się jest karłem

Opublikowano

black ops IIII wspaniala gierka :banderas: gram na zmiane z FH4 i Xenoblade Chronicles xD a za chwile RDR2 jezu jak dobrze byc graczem

Opublikowano
Godzinę temu, oni napisał:

wystarczyło wyrzucić single player i dorzucić battle royale i już mamy grę na poziomie gry życia typowego fana plejstejszyn, w dodatku o 2 punkty lepsza niż legendarna mysz w VR

I o 20 punktów lepsza niż Sea Of Thieves, gra życia botów.

Opublikowano

G R A  U S Ł U G A

Opublikowano
33 minuty temu, Observer napisał:

I o 20 punktów lepsza niż Sea Of Thieves, gra życia botów.

Ekhen co najwyżej bota, prosze nie przesadzać z liczbą mnogą :usmiech:

Poza tym Piraci to wciąż duże rozczarowanie i do gry życia, niestety wciąż brakuje jej wielu dodatkow :(

Edytowane przez oni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.