Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
3 minuty temu, Yakubu napisał:

Zielonej części forum się podoba xd

no ale dziwne ze ty sie tym nie jarasz skoro to jest chuynia prosto z fortnite xd

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
27 minut temu, Yakubu napisał:

Ehh zapomniałem, że dyskutuję z typami co się rzucają całą bandą z minusikami za pisanie, że emotki i ciuszki w forza horizon to chuynia :pawel:

My zaś rozmawiamy z kolesiem, który twierdzi, że zapotrzebanie na skilla w Fortnajcie jest wyższe niż w Halo 5. Cóż w takim wypadku począć?

ORl11Y5.jpg

Opublikowano
17 minut temu, suteq napisał:

no ale dziwne ze ty sie tym nie jarasz skoro to jest chuynia prosto z fortnite xd

No ale zrozum, że w Fortnajcie tak to zrobili, że jak piłkarze na mistrzostwach świata strzelali bramki to okazywali radość cieszynkami z tej gierki. A w forzie zrobili takie guwno że jprdl xd

Opublikowano

boty aż się pocą z podniecenia czy wylosują w nowej Forzie cieszynkę daba albo banderasa

Opublikowano

Dlaczego te wspaniałe wyścigi mają user score 76?

Przecież to katastrofa

Opublikowano

Suweren ma rację

Opublikowano

metacritic xddddd

Opublikowano

Sugerowanie się User Score xD. Wystarczy, że klapy ze wścieklizną się rzuciły do minusowania i efekt jest jaki jest.

Opublikowano

policzcie jeszcze łapki w dół pod filmikami na YT

5 minut temu, milan napisał:

Przecież to katastrofa

logo2.jpg

Edytowane przez oni

Opublikowano
3 minuty temu, milan napisał:

Przecież to katastrofa

No singiel nawet fajny, takie 7/10, za to multi max 3, a momentami nawet 0 xd

Opublikowano

Aha, to pewnie dlatego forza 3 h ma 8.0.

Dorabiacie sobie teorie, trolle sa po  obu  stronach, po  stronie zielonych  więcej bo bardziej sfrustrowani i  mają więcej wolnego czasu.

Opublikowano

Tobie za duzo czasu juz nie zostalo wiec nie wiem co tu robisz :dunno:

Opublikowano

7.6 xD jak jakiś driveclub no fajnie na tym xboxie macie

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Aha, to pewnie dlatego forza 3 h ma 8.0.

Dorabiacie sobie teorie, trolle sa po  obu  stronach, po  stronie zielonych  więcej bo bardziej sfrustrowani i  mają więcej wolnego czasu.

Jeszcze może być taki scenariusz, że gracze PC minusują, bo oni faktycznie mają problemy z tym, że gra się wysypuje i wywala do pulpitu. Ale granie na pc to xDDD

Opublikowano

I pewnie dlatego pedaliozy od nintendo  mają 8.9, 8.6. Bo ich jest tak dużo.

Opublikowano

:dunno:

ale kogo to w ogóle obchodzi? 

Opublikowano

Pewnie taki duży user score dla forzy, bo te śmiecie xboty dziesiątki dają z dupy

Opublikowano

Najlepsze są user scory na poziomie 0 od gości którzy wystawiają dyszki z automatu dla każdego exa na PS4. No (pipi)a, dlaczego tak słabo, no sam nie wiem. :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
5 godzin temu, Yakubu napisał:

Ehh zapomniałem, że dyskutuję z typami co się rzucają całą bandą z minusikami za pisanie, że emotki i ciuszki w forza horizon to chuynia :pawel:

Nawet nie wiesz za co dostałeś minusy xD Zostałeś zjechany bo nikogo nie obchodzą porównania jakiś cieszynek (co to za słowo) i wychwalanie tych z fortnajta. 

Opublikowano

Że Wy te ustawiane średnie w ogóle na serio bierzecie to ja nawet nie mam pytan.

Opublikowano

Aha ok nienawidzisz mnie bo nie lubię cienkich gierek ok

Opublikowano

Konto 10 lat i nie wie że na forum nie może mieć swojego zdania :(

P.S. Kur.wa co to to za nazwa "cieszynka" xD  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.