Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, suteq napisał:

no ale to prawda, poziom trudności rozgrywki na poziomie gier ubisoftu 

Co Wam sie stalo z tym Ubisoftem jesli mozna spytac ? Projekcja ?

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 273,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
1 godzinę temu, aphromo napisał:

Horizon samograjem:dynia: No juz gorszych bzdur nie ma na forum xd.

Horajzon zero dałn jest po prostu gównem, tak jak każda gra GG, którą stworzyło to studio. Jezu, pamiętam jakim czerstwym balasem był Killzone 2, a takie jednostki jak ty się nim zachwycały.

Pamiętam jak pisałem wtedy na forum neo plus, że jest zyebany lag w sterowaniu, nikt wtedy o tym nie wspominał, no i dostało mi sie ostro. Pamiętam te ameby jak pisały o ciężkości broni i realiźmie poruszania czy jakoś tak xD  Jesteś blisko tego poziomu kolego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
39 minut temu, Ins napisał:

Horajzon zero dałn jest po prostu gównem, tak jak każda gra GG, którą stworzyło to studio. Jezu, pamiętam jakim czerstwym balasem był Killzone 2, a takie jednostki jak ty się nim zachwycały.

Jakiej gry by GG nie wydało, nie ważne jak nienatchnione mogą być to wyroby, będzie i tak jaranko bo exy na PlayStation, a przecież tylko exy mają prawo nosić miano gier dobrych.

No ale multi im się w KZ udało muszę przyznać. :lapka: 

Opublikowano
9 minut temu, Nemesis napisał:

Ale Killzone 2 to Ty szanuj.

Oj tak, KZ2 bardzo dobra gierka. 

Opublikowano

Render był bardzo fajny.

Opublikowano
Godzinę temu, Ins napisał:

Pamiętam jak pisałem wtedy na forum neo plus, że jest zyebany lag w sterowaniu, nikt wtedy o tym nie wspominał, no i dostało mi sie ostro. Pamiętam te ameby jak pisały o ciężkości broni i realiźmie poruszania czy jakoś tak xD  Jesteś blisko tego poziomu kolego.

Czychu3 pamiętamy [*]

Opublikowano
4 godziny temu, Ins napisał:

c0corva?xd ej, zdaje sobie sprawę, że zmarnowałem właśnie 2 minuty życia i w ogóle mogę co najwyżej liczyć na trashtalking, lub trololo, ale wiesz że niektórzy zagrali w ten tytuł dopiero po spaczowanym lagu, i obczaj, że różnica w zestawieniu z np. cod była nadal widoczna, dzięki wolniejszej dynamice poruszania, oraz animacjom :v

Opublikowano

Ostatnio wymieniałem Prosiaka na tego najnowszego 7216b. Kultura pracy jak w XOX a wiec bardzo nie to cieszy. No ale w Forza 4 na nim nie zagram...

Tak się szczęśliwie ułożyło, że musiałem wymienić laptopa. Nie jest demonem bo i5-8300h gtx-1050 12gb ram ale złatwością odpalę Forza 4 na wysokich ustawieniach.
Mnie to wystarczy tylko muszę jeszcze dokupić pada od xbox. Plus taki, że mam teraz trochę słabszego klocka w wersji przenośnej.

Opublikowano
15 minut temu, Kolos28 napisał:

Ostatnio wymieniałem Prosiaka na tego najnowszego 7216b. Kultura pracy jak w XOX a wiec bardzo nie to cieszy. No ale w Forza 4 na nim nie zagram...

Tak się szczęśliwie ułożyło, że musiałem wymienić laptopa. Nie jest demonem bo i5-8300h gtx-1050 12gb ram ale złatwością odpalę Forza 4 na wysokich ustawieniach.
Mnie to wystarczy tylko muszę jeszcze dokupić pada od xbox. Plus taki, że mam teraz trochę słabszego klocka w wersji przenośnej.

gratulacje :) co w związku z tym? 

Opublikowano

To, że nie potrzeba mi XOX mając Ps4 Pro i laptopa [emoji16]

Opublikowano

Bo ma exlusive, których nie odpalę na laptopie [emoji4]

Opublikowano
5 minut temu, Kolos28 napisał:

To, że nie potrzeba mi XOX mając Ps4 Pro i laptopa emoji16.png

I  z tej radości wszedłeś  tutaj się tym pochwalić? Graj sobie na czym chcesz, ale nikogo tutaj nie interesuje co ci jest potrzebne. 

Wyczuwam syndrom easyego i podkreślania w każdym poście na czym grasz z wykrzyknikiem na końcu.

Edytowane przez oni

Opublikowano
7 minut temu, Kolos28 napisał:

To, że nie potrzeba mi XOX mając Ps4 Pro i laptopa emoji16.png

A masz tam rdr 2 w natywnym 4k? no właśnie emoji16.png

Opublikowano
A masz tam rdr 2 w natywnym 4k? no właśnie [emoji16]

Gram na Prosiaku w oszukane 4k i też jest pięknie [emoji4]

Bardziej mi chodzi, że mając Prosiaka i w miarę ogarniajacy laptop/komp, który służy nie tylko do grania, zakup Xbox jest mało uzasadniony dla tej garstki gier typu halo, Forza.

Opublikowano

a ktoś ci każe xboxa kupować? graj sobie na laptopie z podpiętym padem xboxa albo dualshockiem jeśli ci wygodniej 

Opublikowano

Tylko pad od X pod Windows 10, żeby czuć hamowanie w trigerach! Szkoda tylko, że nikomu się w nowa Forze nie chce grać. 

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.