Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

Święta Trójca dalej najlepsza w swoich kategoriach no i Xbox wciąż jest jedyną konsolą na rynku oferującą świetne multi i interface przygotowany pod taką formę rozrywki. Wczoraj odpaliłem Xa po raz pierwszy od wielu miesięcy i co ten sprzęt to ja nawet nie.

Pass i Gold za złotówkę? Dziękuje Król Spencer. :fsg:

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

no i Xbox wciąż jest jedyną konsolą na rynku oferującą świetne multi

No tak nie do konca,bym powiedzial.

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem Xa po raz pierwszy od wielu miesięcy

I to jest właśnie wasz obraz. Każdego dnia po kilka postów w temacie jaki Xbox jest super, a faktycznie konsola włączana raz na kilka miesięcy.

Opublikowano

Od czasu ukończenia Operatora Siekery nie odpaliłem prosiaka. Za prawdę, za prawdę powiadam Wam,  nie chcecie się dowiedzieć jak ta konsola wygląda w tym momencie:yano:

Opublikowano

Pewnie jak twój mózg, jak go.wno

hehehehehehehhehee

Opublikowano

Mesjasz Spooder juz po £30 nowka. xd

Opublikowano

Jako podsumowanie dyskusji: dobry PC + konsola od Nintendo i wy(pipi)ane na resztę:) Żeby nie było ps4 mam ale się kurzy, RDR 2 nudzi na maksa..

Opublikowano

No raczej nie inaczej, pogrywam  w ekosystem Mario i jego infa kumple i jak myślę ze miałbym grac w jakies tomby, assassiny, detroity xDDDD

Może mi przejdzie, ale na dzień dzisiejszy dobre pc i ps4 się kurzą, a switch podbił serca rodziny.

Ale pedalskich ochówi  achow ficusia nad słodkoscia pokemonów czytac nie można, umysł 12 latka w ciele 30 letniego mezczyzny  w otchłani 50 letniego biedaszyba

Opublikowano

Insomniac najwięksi przegrani tej generacji: wyśmienite gry autorskie, a największym ich hitem i okazał się reskin Batmana na licencji. :( 

Jako zapalony xbot, jesteś ostatnim typem gracza, który może komukolwiek wypominać reskin (pomijając że Spiderman wyprzedził Batmana conajmniej o ligę). Jakoś ta święta trójca totalnego reskinu, co to  ekhm"najlepsza" w swojej klasie, sprawiła co najwyżej że ludzie wys*ali się na Xboxa One. Piu piu do kosmicznych krasnali staje się synonimem zajechania marki.

15 minut temu, izon napisał:

Jako podsumowanie dyskusji: dobry PC + konsola od Nintendo i wy(pipi)ane na resztę:) Żeby nie było ps4 mam ale się kurzy, RDR 2 nudzi na maksa..

Dyskusji w szkole dla niepełnosprawnych umysłowo? Bo na pewno nie tutaj...

Opublikowano
23 minuty temu, milan napisał:

No raczej nie inaczej, pogrywam  w ekosystem Mario i jego infa kumple i jak myślę ze miałbym grac w jakies tomby, assassiny, detroity xDDDD

Może mi przejdzie, ale na dzień dzisiejszy dobre pc i ps4 się kurzą

Przejdzie. Mam tak z każda konsolą Niny. Niestety totalne sztosy wychodzą za rzadko. Na Switchu miałem tak przy Zeldzie, Mario no i trochę przy królikach. Po czym kończy się te sztosiwa, opada kurz i wracam do PS/XBOX. 

Jednak nie wyobrażam sobie być ŚWIADOMYM GRACZEM i od czasu do czasu nie zagrać w gierki od Nintendo.

Edytowane przez balon

Opublikowano
Teraz, balon napisał:

żadko.

Az boli :(

2 minuty temu, balon napisał:

Po czym kończy się te sztosiwa, opada kurz i wracam do PS/XBOX. 

Metoda znana juz od czasow Wii. Ich konsole to dodatek,nic wiecej. 

Opublikowano

Nie gdy się jest niedzielnym zyebanym graczem :)

Opublikowano

Kur.wa post na 10 zdań a dzban z takim czymś wyskakuje i jeszcze mnie taguje. Przecież każdy wie, że mam auto korektę xD Jeszcze go boli. Weź się porycz.

ps metoda znana już od czasów N64.

Edytowane przez balon

Opublikowano
23 minuty temu, izon napisał:

To zalezy jak podchodzisz do tego wszystkiego. Samych jrpgow wartych ogrania jest od groma, a PS VR, jesli liczyc jako osobna platforme, ma chyba najlepszy drugi rok sposrod wszystkich current genow.

Opublikowano

Milan nie do Ciebie jak coś. 

Opublikowano

No ale tak serio  z ps4 sie nie pokłociłem, ale czekam na DHLa.

No rejczel

Opublikowano
14 minut temu, aphromo napisał:

To zalezy jak podchodzisz do tego wszystkiego. Samych jrpgow wartych ogrania jest od groma, a PS VR, jesli liczyc jako osobna platforme, ma chyba najlepszy drugi rok sposrod wszystkich current genow.

A z tych jrpgów to co w sumie po za Personą 5, w której nabiłem 150h?

Opublikowano

Vita i psp to najlepsze konsole od Sony, chciałbym kolejnego handhelda od nich 

Opublikowano

No konsole dobre, szkoda, że gier brak. 

Opublikowano

Pamiętacie te wszystkie GTA, GoWy, Killzone, Dextera, Joannę d'Arc, Silent Hill, Wipeout, Everybody Tennis, Lumines. O matulu ale wtedy było grane pod kolderka i w autobusie :obama: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.