Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
17 minut temu, Bzduras napisał:

Gram sobie w NieRa, 

W poprzedniego nie grałeś. Nawet mi Ciebie nie żal a innym do gustu sie dopie.rdalasz. Ale jest #yaranko bo Nier. W my horse and me 2 też pewnie nie grałeś ;)

Nowa strona więc prawda najobiektywniejsza.

Edytowane przez Mani

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
1 minutę temu, Mani napisał:

W poprzedniego nie grałeś

Jakie wynoszenie rozmów z fejsbuka, co następne - numer telefonu do mnie podasz? :/

1 minutę temu, Mani napisał:

Nawet mi Ciebie nie żal a innym do gustu sie dopie.rdalasz

Masz PS4 - nie masz gustu, proste połączenie kropek

2 minuty temu, Mani napisał:

Ale jest #yaranko bo Nier

Weź zacytuj dalej z fejsbuczka - "widzę gierkę od Platynowych, kupuję".

Opublikowano

No juz już Ptyś się tak nie fochaj bo jedynie co fizycznie się zadzieje to twój ból odbytnicy ;)

Opublikowano

Xbox? Społeczność pomocna, co z oczu to z serca

Plejśmieć? Zakłamanie, noże w plecy i mundrek

Opublikowano

miłość ponad podziałami widzę

Opublikowano

Jeśli jedyną rzeczą, którą wyróżnia się platforma jest abonament na wewnętrzne AAA z 60 na MC, indyki, gry z zeszłej generacji i AAA, które można KUPIĆ NA WŁASNOSĆ w przecenach po 30-40 PLN, to nie jest to dobra platforma. Wychowawszy się na kilku generacjach, wiem że konsola to przede wszystkim własna biblioteka z grami na wyłączność. Tak było od zawsze. Rozumie to Sony, rozumie to Nintendo, MS wy*rywa się na to i dlatego jest ch*jowy. Tak, lepiej kupować czasową ekskluzywność na demo DMC 5, to jest to czego konsole potrzebują. Mając Xboxa One czułbym ciągłe upokorzenie...

Opublikowano

nier automata? Czy my mamy 2017 do chuya? xD widze że zielone robale lubią grzebać w martwych grach

Opublikowano

Mendrek fan usługi PS plus, pisze źle o gamepassie?

HlUuuZP.gif

jednak dla mnie za dużo xD

Opublikowano

Ty Mendrek ale ogarniasz to, że posiadając XGP ciągle możesz kupić te "gierki za 30 zł" ? XD

Opublikowano

No i czesto majac gamepassa placisz tez mniej niz bez jak sie decydujesz na kupno.

Opublikowano

Plus jest magiczny, jak odlożyłem ps4 na miecha, plus w miedzyczasie sie zakonczył, pozniej nie odnawiałem bo same g,owna wychodziły albo  to co juz miałem, i jak chciałem pograć w jakąś gierkę to bez opłaty nie ma opcji.

Niby to wszystko wiadomo, ale to uczucie że za opłaty roczne sciagnales za "free" moze z 3 fajne gry w  plusie, które w momencie grania kosztują pewnie mniej niż roczna usługa, i  nawet nie można w nie pograć pare godzin bez płacenia myta podpinajac przy okazji kartę, to robi się w (pipi) smuteczek.

Jedyne co dobre w plusie to że zniżki czasami są dosyć mocne na normalne gry.

Opublikowano

plus to dobra opcja dla ludzi co zaczynają przygodę z grami od ps4 lub dla takich cebul jak mendrek co ogrywają gry 3 lata po premierze 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mendrek napisał:

Jeśli jedyną rzeczą, którą wyróżnia się platforma jest abonament na wewnętrzne AAA z 60 na MC, indyki, gry z zeszłej generacji i AAA, które można KUPIĆ NA WŁASNOSĆ w przecenach po 30-40 PLN, to nie jest to dobra platforma. Wychowawszy się na kilku generacjach, wiem że konsola to przede wszystkim własna biblioteka z grami na wyłączność. Tak było od zawsze. Rozumie to Sony, rozumie to Nintendo, MS wy*rywa się na to i dlatego jest ch*jowy. Tak, lepiej kupować czasową ekskluzywność na demo DMC 5, to jest to czego konsole potrzebują. Mając Xboxa One czułbym ciągłe upokorzenie...

Jebie tutaj tak hipokryzją że trzeba forumek wietrzyć. Co za dzban.

Opublikowano

@Rozi misiek grałeś już w Mutanta YZ?

Opublikowano
5 godzin temu, Bzduras napisał:

Po co trzymać ten kawałek złomu w domu jak wszystko co godne ogrania na nim jest dostępne w lepszej jakości na PC, z jedynym słusznym kontrolerem Elite?

No kompletnie ten Xbox niepotrzebny! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

TLoU, DHL, Duch of Fukuszima za 1zl na Lumi? My body is ready :obama:

Opublikowano
11 godzin temu, Mendrek napisał:

indyki, gry z zeszłej generacji i AAA, które można KUPIĆ NA WŁASNOSĆ w przecenach po 30-40 PLN,

Zapraszam do tematu Mutanta gdzie klapy czekają na wersję w pudełku bo "mają uraz" do cyfry za 144zl, a boty wesoło grają za złotówkę w paskudnej usłudze.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Jest jakiś temat na forum w którym klapy nie robią z siebie dzbanów i/lub pośmiewiska?

Chyba nie. Nawet w temacie o Game Pass, gdzie ta usługa nie powinna ich obchodzić potrafili zrobić szambo. Ten typ tak po prostu ma :dunno:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Kłócą się o gry w gp, bo w te z ps+ nikt nie chce grać.

Opublikowano

kłócenie się o gry z abonamentu :reggie:

Opublikowano

no nie ma o co się kłócic, bo wiadomo przecie, że XGP > gówno > PS Plus

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.