Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, easye napisał:

Prawdziwy inwalida to wybiera konsole przez pryzmat: "gdzie jest tańszy abonament na gry." 

ale czemu obrażasz ficka?

1 minutę temu, suteq napisał:

uwielbiam jak izi wymyśla rzeczy tworząc swoją własną wersję historii :) 

klasyczek Sony, zapytaj dowolnego klapa o początki PS4 to dopiero będziesz miał fantastyki do poczytania XD

Edytowane przez Paolo de Vesir

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Jemu to się chyba mocno polepszylo tam na tym Śląsku - Mario, Donkey Kong i inne porty w niezmienionej formie po raz 41, 7 letnie gierki za 250 zł, a chlop klaszcze uszami! 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Community xboxa? Jedna z najlepszych rzeczy jakiej można doświadczyć na konsolach, niezmiennie od czasów Halo 3 po SoT, cały czas spotykam nowych ludzi, zawieram nowe przyjaźnie i znajomości.Nigdy nie narzekałem że nie mam z kim grać w przeciwieństwie do easye.

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Mario, Donkey Kong i inne porty w niezmienionej formie po raz 41 za 250 zł

Do kogoś kto nie miał WiiU z pewnością ma to znaczenie. :pawel: 

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

Community xboxa? Jedna z najlepszych rzeczy jakiej można doświadczyć na konsolach, niezmiennie od czasów Halo 3 po SoT, cały czas spotykam nowych ludzi, zawieram nowe przyjaźnie i znajomości.Nigdy nie narzekałem że nie mam z kim grać w przeciwieństwie do easye.

Zal ze nie zostalo wyroznione w 2018 w kategorii GOTY na xboxie. Moze w 2019 sie uda?

GOTY Xbox 2019:

1. Community

2. Gamepass

3. Elite pad

:banderas:

Opublikowano

takie community, ze nikt nie chcial grac ze mna w sea of thieves bo obrazalem xswierwo w cw xdddd

Opublikowano
1 minutę temu, Ficuś napisał:

takie community, ze nikt nie chcial grac ze mna w sea of thieves bo jestem dzbanem tak jak ez

FTFY :)

Opublikowano

normalka. No i Asax ja tez nie narzekam, to Wy ciagle narzekacie "ze ja nie mam z kim grac", choc od dłuższego czasu prawie w ogole nie gram w multi poza sportówkami.

Ja tylko tutaj wstawiam cytaty, jak Bluber nie moze odpalic meczu w PESa, jak Ty pływasz samotnie przez 3h w gry uslugi, piszac ze odplyw graczy to najlpesze co moglo spotkac produkcje, jak cale polskie community sie zbiera na 4 osobowym party, jak ludzie narzekaja, ze "w najlepsze wyscigi", jedyny warty uwagi ex w roku , nikogo nie znajduje do gry online... :dunno:

Nawet jak (pipi) cytaty innych ludzi przyklejam z do CW ciagle widze ta sama tendencyjna odpowiedz.

No ale czy ktos tutaj jeszcze sie ludzi, ze którykolwiek bot napisal kiedykolwiek prawde...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Sorry, od dłuższego czasu jest raczej przypływ :)

Opublikowano
59 minut temu, Shagohad napisał:

Boty umawiają się na wspólne granie w tematach Gears of War, Forza, czy Halo, a w tym czasie niebieskie karakany z którymi nikt nie chce grać, bądź nie mają w co grać latają ze wścieklizną w tym temacie. Tyle warte jest Playstation. Tylko zielone community :xboss:

Chyba coś ci sie poyebało, bo najwięcej postów w cw pochodzi od użytkowników xśmiecia i iziego, i tak jest od początku generacji :lapka: 

Opublikowano
29 minut temu, Figuś napisał:

Chyba coś ci sie poyebało, bo najwięcej postów w cw pochodzi od użytkowników xśmiecia i iziego, i tak jest od początku generacji :lapka:

Duet Aphromo + Figaro skutecznie temu przeczy :reggie:

Edytowane przez Shagohad

Opublikowano

Dawać listę najaktywniejszych przegrywow CW, posmiejemy się z dzbanow.

Opublikowano
Godzinę temu, creatinfreak napisał:

Najpierw latali na masowo przerobionych 360, teraz grają w gamepassa za złotówkę.....aby nie wydać kasy.

Przynajmniej nie musimy sprzedawać co chwile konsol :kaz:

Opublikowano
Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał:

Taki chu,j, bo znalezienie ekipy z forum do raidu (PS4) graniczy z cudem. W poprzedniczce akurat najłatwiej było o ekipę na One, nie zdziwiłbym się gdyby tutaj było podobnie.

Nikt nie gra w takie chujowe gry.

A no tak, oprócz Xśmieciarzy.

Opublikowano

Tymczasem u spoleczniakow Xbox Live:

58 minut temu, Czezare napisał:

Kiedy ten Batek ma szansę wjechać do EA Access?

Opublikowano

Gra za 130 zl praktycznie od premiery, czekają rok aż będzie w abonamencie - ot cala prawda o community Xboxa.

Opublikowano
4 minuty temu, easye napisał:

Tymczasem u spoleczniakow Xbox Live:

0LC6nOq.jpg

Opublikowano
1 minutę temu, easye napisał:

Gra za 130 zl praktycznie od premiery, czekają rok aż będzie w abonamencie - ot cala prawda o community Xboxa.

O 130zł za dużo, więc pass to jedyna opcja żeby zagrać nie tracąc przy tym całego szacunku do siebie i branży.

Opublikowano
8 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Gościu, grasz w Buttefielda. Jesteś na dnie łańcucha :pawel: 

OohBurn.gif

Opublikowano

Chyba destiny 2 z tą ich polityką, płacenie 2 razy za pełną cenę gry XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.