Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
1 minutę temu, Yakubu napisał:

Ty klaunzare grałeś w tego fortnajta chociaż, czy design jak z sunset overdrive cię odrzucił? 

Nigdy, przenigdy (w przeciwieństwie do takiego np dzbanphromo) nie wypowiadam się tak autorytatywnie na temat gier w które nie grałem.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 262,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano

Mocne słowa ze strony afromo ma ostatnich stronach, zwlaszcza biorąc pod uwagę, że przecież nie było go na otwarciu.

Opublikowano
8 minut temu, Czezare napisał:

Nigdy, przenigdy (w przeciwieństwie do takiego np dzbanphromo) nie wypowiadam się tak autorytatywnie na temat gier w które nie grałem.

No to dawaj pokaż staty z forcika

Opublikowano

Dobra porównałem sobie swoje staty z obu gierek. Win ratio z Halo to 42,9%, w tej super gierce Fortnite 2,99%, więc co tu dużo mówić, Forcik jest ponad 14 razy trudniejszy od tej kupy Halo. Mam nadzieję, że pomogłem. 

Opublikowano

Porównywanywać Batony&Rogale w Fortnajcie do Slayera w Halo 5...

8atTg9r.gif

Opublikowano

W ogóle jaranie się strzelaniem na mapkach 5x5 metrów. W tą kupę call od duty też gracie? xdd

Opublikowano

Nawet gdyby Yakubu stworzył razem z Figaro i Mendrkiem megazorda, to by nie byli tak żenujący jak aphromo xd

figaro, yakubu, aphromo, yeti, mendrek - dzbanowa piątka

Opublikowano
1 godzinę temu, Czezare napisał:

Korzystam, bo...MOGĘ, bo miłościwie panujący cesarz Spencer (w przeciwieństwie do garniturowych nołnejmów z Sony) w swej dobroci i szczodrobliwości mi na to pozwala:xboss:

Czyli granie w stare, zapomniane gry, ktore nadkonsolowcy ograli na swoim ps3. Moze wujek Spencer w kolejnej generacji pozwoli Ci w gejpasie zagrac w gierki... Hmm... Z symbiana w najlepszej jakości? 

Te wasze posty o wstecznej to jest karuzela śmiechu. 

To tak jakbym dostal stary samochód na urodziny w ktorym w środku śmierdzi od wypierdzianych foteli, ktory zostal polakierowany w 4k, a przy pierwszym zakręcie rozwalił sobie ryj o ścianę. 

Edytowane przez oFi

Opublikowano
W dniu 2.10.2018 o 05:50, Czezare napisał:

I analogicznie, wyrażenie Days Gone już za niedługo będzie obrazować sytuację Plejstejszyn...

1 godzinę temu, Czezare napisał:

Ostatni z ekipy wreszcie padl. :(

51 minut temu, MaZZeo napisał:

figaro, yakubu, aphromo, yeti, mendrek 

Daddy,Czarek,Mazzeo,Asax,paolo - faceci ktorzy Xboxa sie nie imaja.

1 godzinę temu, ragus napisał:

Mocne słowa ze strony afromo ma ostatnich stronach, zwlaszcza biorąc pod uwagę, że przecież nie było go na otwarciu.

Odejdz misiu kolorowy, zajrzyj lepiej do tematu Switcha, bo tam nieciekawie, oj, nieciekawie dzieje sie...

Opublikowano

gran turismo 5.1  :yao:

glgUd76.gif

GODRIZON 4  :banderas:

tCmQsLT.gif

Opublikowano
3 godziny temu, Czezare napisał:

to dajesz swoje statsy z multika tlou i u4 Czarek, nie dajesz się prosić :usmiech:

Opublikowano

Znamy nominacje do DICE Awards, znowu kolejna dominacja SONY oraz ich tuzow Spider Man i God of War ( 12 i 11 nominacji ) zas RDR2.. tylko 8.

Kolejne i kolejne statuetki nadciagaja :)

Godzinę temu, Daddy napisał:

gran turismo 5.1  :yao:

GODRIZON 4  :banderas:

Dobra dobra, GT sie stoczylo, ale to tylko jedna bitwa, wojne wygralo juz PS4 :)

Opublikowano

te gry 8/10 mogą dostać 50 statuetek w Pani Domu co nie zmienia faktu że na plejkurwie nie ma w co grać w 2019  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie no kurla co ja czytam xD

ladnie widze klapersy sie nawdychaly oparow od tego chinskiego plastiku w dualu4 :reggie: 

przeciez na tym sie grac nie da i jescze te akumulatory xddd dramat i mowie to jak posiadacz plejkur. wy

Opublikowano

nie da się grać i chuy xD

Opublikowano

Dobrze ze jest ten xbox bo gdyby nie on to tylko:

27657110_1679676072054625_88221275480716

Opublikowano
7 minut temu, Daddy napisał:

te gry 8/10 mogą dostać 50 statuetek w Pani Domu

Hola hola, zadne 8/10.

Cweleste jest wsrod nominowanych.:/

9 minut temu, Daddy napisał:

co nie zmienia faktu że na plejkurwie nie ma w co grać w 2019  :)

Daddy bo sie pogniewamy

Days Gone - innowacja

Concrete Genie - indyk 10/10

Dreams - kosior VR :)

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

nie da się grać i chuy xD

Bądźmy obiektywni. Da się grać, ale jeno wyłącznie w stacjonarne i chodzone mordooklepy:reggie:

Opublikowano

Czas wykręcić numer do Bungie Panie Spencer i powiedzieć:

"Popełniliśmy błąd, przepraszamy. Wracajcie do domu" 

Opublikowano

Szkoda tylko ze dwie czesci destiny to tak obrzydliwe sraki na ich dorobku ze ciezko je bedzie zmazac, ale jestem dobrej mysli. Pierwszy krok do polepszenia swojego statusu

Opublikowano
4 godziny temu, Yakubu napisał:

Ty klaunzare grałeś w tego fortnajta chociaż, czy design jak z sunset overdrive cię odrzucił? 

No chyba, że... odbiłeś się biedaczku, bo tam cię dzieci na serwerach swoim skillem wyjaśniły to ok

Dzięki za potwierdzenie że w Fortnite grają głównie dzieci. :)

Opublikowano
3 minuty temu, ASX napisał:

Czas wykręcić numer do Bungie Panie Spencer i powiedzieć:

"Popełniliśmy błąd, przepraszamy. Wracajcie do domu" 

jakiś czas temu związali się z jakimś chińskim gigantem dla którego robią nowe IP wzorem Epica która zrobił fortnajta, może być jeszcze gorzej niż z destiny.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.