Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano

bo w zamyśle miała być konsolą dodatkową jak ją kupowałem ale jak zobaczyłem, że na xboksie gra mi się zdecydowanie lepiej z wielu względów no to jak ps4 ma mi się kurzyć przez rok bo nie ma exów do 2020 to wolę mieć kilka stówek w kieszeni :) 

zwłaszcza, że to ps4 już ma dwa lata i jest bez gwary wiec jak yebnie to ino roz :pawel: 

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
2 godziny temu, kubson napisał:

To jaki jest sens kupowania plejstasion skoro jej exy będzie można ograć na lodówce?

Będzie ciężko bo te lodówki mają najczęściej wyświetlacz w pionie ale na pewno jakiś plus jest bo są cichsze:

Vb25yUG.jpg

Opublikowano
23 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie cały świat. Jeśli chodzi o dupę to polecam byś wciągnął z niej głowę, bo serio to nie jest tak że każdy kto kupił PS4 ogrywa tylko i wyłącznie eksy i chce ograć je wszystkie. To jakiś zbiorowy majak niebieskich karaluchów.

Pudlo Paolo, przeciez oskarzenie ( bezpodstawne, ale czego oczekiwac od botkow ) ze klapy graja tylko w multiplatformy wymyslily boty :)

Eksy Sony sprzedaja sie znakomicie, nie boj nic.

22 godziny temu, Bzduras napisał:

Tymczasem od dwóch dni koleżka mi narzeka na prosiaka, że dudni jak odkurzacz, wysyła filmiki na maila i pyta, jak się w tym ścierwie pastę wymienia. #4theplayers

Oczywiscie Xbox obok uzywany w kazdej wolnej chwili ?

Aj waj, znowu nie zgadlem :(

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
24 minuty temu, Pupcio napisał:

ja tej i grasz w jakeś mutanty xD szkoda szkoda chłopaka, wiązałem z tobą duże nadzieje ale wyrosłeś na porażke ;) 

Mlody ale umowmy sie, ty nie szkalujesz Mutanta, a ja nie szkaluje RDR2. Taknie?

Opublikowano

W tym temacie nie ma zasad staruszku :nosacz3:

Opublikowano
5 minut temu, aphromo napisał:

Oczywiscie Xbox obok uzywany w kazdej wolnej chwili ?

Aj waj, znowu nie zgadlem :(

Ma tylko PS4. Chcesz filmiki? Zapytam o zgodę na upublicznienie.

Opublikowano
2 godziny temu, kubson napisał:

To jaki jest sens kupowania plejstasion skoro jej exy będzie można ograć na lodówce?

Pójdźmy dalej, jak jest sens ogrywania exów z playstation?

tenor.gif?itemid=9955728

Opublikowano
W dniu 12.01.2019 o 13:04, Sylvan Wielki napisał:

No, powiem ci, że eks pogania eks. :xboss: Takiej dominacji Sony nie widziałem od lat .

Strasznie duzo mowy trawy w Twoich postach kolego, a prawda jest taka, ze PS4 ma najwiekszy udzial console exclusivow w kategorii good games powyzej 75, ktora zreszta inna grafika Metacritci pokazuje ( PS4 - 13, Xbox One 0, Switch - 7 ).

Widzisz, botki Sea of Thieves ( no moze poza asaxem ) State of decay znaja tak samo jak ja, ktory nie ma xboxa wogole. Nawet za darmo nie chca tego dotknac.

Sytuacja kiedy exclusive odbiera GOTY multiplaformowego buldozerowi, ktory ma wiekszy budzet niz niejedna gra wygeneruje przychodu, no to sie czesto nie zdarza.

6 minut temu, ragus napisał:

Pójdźmy dalej, jak jest sens ogrywania exów z playstation?

To proste, doswiadczyc wybitnosci osobiscie, i byc w awangardzie tych ktorzy pchaja branze w dobra strone.

9 minut temu, Bzduras napisał:

Ma tylko PS4. Chcesz filmiki? Zapytam o zgodę na upublicznienie.

Nie, nie trzeba.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano
51 minut temu, Pupcio napisał:

ja tej i grasz w jakeś mutanty xD szkoda szkoda chłopaka, wiązałem z tobą duże nadzieje ale wyrosłeś na porażke ;) 

Mutant powinien się podobać fanom Tlou, bo to podobny klimat. Tylko Mutant ma fajniejszy gameplay i emocjonujące starcia. 

Opublikowano
6 godzin temu, balon napisał:

Przecież są jeszcze gamonie co nie zagrali w RDR2 bo czekają na pacza z HDR...

Ja czekam aż ta gra będzie grywalna, a nie patatatajowanie na koniku 10 min bez fast travel bo cinematic experience.

tenor.gif

Opublikowano
1 minutę temu, oFi napisał:

Ja czekam aż ta gra będzie grywalna, a nie patatatajowanie na koniku 10 min bez fast travel bo cinematic experience.

tenor.gif

to patataje jest ciekawsze od większość exów na PS4

Opublikowano
2 godziny temu, _Be_ napisał:

Nie, lepiej żeby wszystkie gry chodziły jak bloodborne :pawel:

Do Zyda?

Opublikowano

Warta wzmianki nowoscia w technologicznym swiatku jest ostatnia prezentacja nowej linii kart graficznych od AMD. Otoz jest to po prostu Vega na 7nm, czyli jest mozliwe ze artykul Forbesa nt. Navi stworzonego dla Sony, przy jednoczesnym obcieciu srodkow na rozwoj tej linii, ma w sobie ziarno prawdy.

Nieco sie zdziwilem widzac Phila na scenie, czy to jest wskazowka, ze Scarlett bedzie bazowal na tej technologii ( Radeon VII ), nie wiem. Jasne jest, ze nowa generacja nadchodzi, o czym swiadczy eksplozja pupy szefa Nvidii, tak jak bylo to przed launchem current genow.

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

Warta wzmianki nowoscia w technologicznym swiatku jest ostatnia prezentacja nowej linii kart graficznych od AMD. Otoz jest to po prostu Vega na 7nm, czyli jest mozliwe ze artykul Forbesa nt. Navi stworzonego dla Sony, przy jednoczesnym obcieciu srodkow na rozwoj tej linii, ma w sobie ziarno prawdy.

Nieco sie zdziwilem widzac Phila na scenie, czy to jest wskazowka, ze Scarlett bedzie bazowal na tej technologii ( Radeon VII ), nie wiem. Jasne jest, ze nowa generacja nadchodzi, o czym swiadczy eksplozja pupy szefa Nvidii, tak jak bylo to przed launchem current genow.

Jak kolejnym razem sony zamontuje obes.rane amd w swoich konsolach to konsola odpalajac exa doleci na wentylatorach juz nie na marsa, a wystrzeli do innego galaktyki. 

Opublikowano

Ważne aby sony jak i ms dali do konsol najlepien ryzeny 2 generacji bo obecnie przez te polarisy są duże ograniczenia. Grafika jakieś 10-12 terafanków w zupełności wystarczy i te 16gb ram. 

Opublikowano
2 minuty temu, creatinfreak napisał:

Ważne aby sony jak i ms dali do konsol najlepien ryzeny 2 generacji bo obecnie przez te polarisy są duże ograniczenia. Grafika jakieś 10-12 terafanków w zupełności wystarczy i te 16gb ram. 

Wiele wskazuje na to, ze konsole wroca tam gdzie historycznie przynaleza, czyli do olsniewajacej wydajnosci w dniu premiery. Zarowno slowa Kodery o tym, ze Sony ukleknie finansowo na starcie PS5, jak i obecna polityka szefowej AMD Lisy Su, ktora wieksza wage przyklada do wspolpracy z kontrahentami niz do wlasnych produktow, na to wskazuja.

Tak BTW, to Ryzen jest swietna oferta dorownujaca topowym konkurentom, zas linia VII okazal sie zgodnie z leakiem lekkim rozczarowaniem, wiec elementy ukladanki zaczynaja pasowac do siebie. Polarisy mialy premiere 2 lata przed konsolami, wiec to jest raczej pewne ze bedzie jakis Ryzen.

Phil na scenie i logo Xboxa podczas prezentacji R7 wskazuja, ze na ten uklad postawi MS raczej imho. Jakie bedzie Navi, to zobaczymy pozniej.

Opublikowano

Tez byłem zaskoczony obecnością Spencera, dziwne posunięcie jak na upadającą firmę.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

A czy przedstawiciel Sony był na konferencji Verizon Gaming? 

I jednak koniec końców PS4 jest for the players bo każdy kto nie posiada konsoli, będzie mógł ograć exy na budżetowym telefonie lub sprzętach AGD 

:mocking:

Opublikowano
22 minuty temu, kubson napisał:

A czy przedstawiciel Sony był na konferencji Verizon Gaming? 

Roznica poziomow pomiedzy nami, Kubsonie, polega na tym, ze ja operuje na potwierdzonych danych, a Ty, na leakach, bo to nie zostalo nawet oficjalnie zapowiedziane, a tym bardziej nie bylo slowa o katalogu gier, wiech pohamuj swoje rumaki, nie dziel skory na niedziwiedziu za szybko.

25 minut temu, hav7n napisał:

Tez byłem zaskoczony obecnością Spencera, dziwne posunięcie jak na upadającą firmę.

Dlaczego ? Jesli w nowym Xbox ma faktycznie byc umieszczony Vega, to lepiej oglosic to teraz, niz czekac na info o Navi u Sony.

Poza tym Spencer wreszcie zalozyl gustowny garnitur.

Poki co, elementy ukladanki ida w jednym kierunku.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Spencer zalozyl garnitur

Upadek xboksa potwierdzony

Opublikowano

Przymiarka do trumny

Opublikowano
13 godzin temu, chris85 napisał:

Mutant powinien się podobać fanom Tlou, bo to podobny klimat. Tylko Mutant ma fajniejszy gameplay i emocjonujące starcia. 

Chory człowiek

Opublikowano

The Last of Us to jest jeden z tych niewytłumaczalnych fenomenów gdzie średnia pod względem gameplayu gierka staje się jakimś mesjaszem. Oczywiście głównie wśród januszy gamingu którzy wiedzę o gierkach czerpią ze ścieku głównego nurtu. Wciąż zastanawiam się czy jest bardziej przehypowany developer niż Naughty Dogs.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.