Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Ależ Ficek złamał Witka, aż przykro patrzeć jak lata z cieczką po tematach Switcha. :( 

No doradzilem jednej osobie.

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
1 minutę temu, Shen napisał:

xd

wygląda jak coś co trafi od razu do gamepassa

Kolego ale Mutant Zero Year proszę nie obrażać :[

Opublikowano

boty nie mają gier u siebie, więc muszą łazić do tematów exów ps4 i tam trollować :pawel: 

Opublikowano

W lutym najwiecej postów w dziale switcha ma aphromo, jakos ci to nie przeszkadza ze tam trolluje

Opublikowano
5 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Doradzał jednej osobie. :pawel: 

Przegrzewanie sie konsoli do momentu ze sie wylacza to powazna sprawa.

Opublikowano
boty nie mają gier u siebie, więc muszą łazić do tematów exów ps4 i tam trollować :pawel: 
Boty mają w swoim portfolio najlepsze wyścigi i najlepsze multi FPS, więc na pewno nie muszą prostytuować się w tematach Sory...
Opublikowano
1 minutę temu, Czezare napisał:

Boty mają w swoim portfolio najlepsze wyścigi i najlepsze multi FPS, więc na pewno nie muszą prostytuować się w tematach Sory...

Powiedz to Mazzeo, Asaxowi i Paolo.

Opublikowano
17 minut temu, Ficuś napisał:

W lutym najwiecej postów w dziale switcha ma aphromo, jakos ci to nie przeszkadza ze tam trolluje

Ficuś pouczający o hipokryzji? 

Ironic._My_stupid_attempt_at_a_new_meme.

Opublikowano
9 minut temu, aphromo napisał:

Powiedz to Mazzeo, Asaxowi i Paolo.

To nie pokrywa się z prawdą, bo figaro pisze o jakimś trollingu kiedy ja w temacie o DG piszę na serio. Gra od Bend zapowiada się na średniaka, mocną konkurencję dla Crackdown 3, bo z decydowanie nie dla bardziej dopieszczonego, bogatszego w content World War Z.

Opublikowano
9 minut temu, MaZZeo napisał:

gdzie ci łaże po dziale PS4 frajerze? myślisz że nie mam co robić?

Obejrzałem filmiki i niestety nie czuję tego, gra wydaję się ugrzeczniona, mniej brutalna i efektowna, Kratos coś tam niby macha toporkiem i tarczą ale nie czuję w tym mocy, szczególnie jak walczy z jakimiś entami tryskającymi pomarańczową posoką.

No i dzieciak jest zwyczajnie wkur/wiający, czy teraz każda gra wzorem TLOU musi mieć jakiegoś przydupasa którego rola to bycie mobilnym wskaźnikiem? Komentowanie każdego pierdnięcia Kratosa też irytujące.

Strona 54, tyle na ten temat stulejko.

Wiadomix gry nie dotknales nawet.

Zreszta, juz w temacie GoW widac cala bocia i nintendowa ferajne, takze morda wszyscy juz.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Od kiedy Ficek wyjaśnił Cię w sprawie przewagi sprzedażowej gier na Switcha względem PS4 zrobiłeś się bardzo agresywny i opryskliwy. Nie tędy droga aphromo, bo jak tak dalej pójdzie to Bezbeka 2019 doczekasz na trzecim koncie. :( 

Opublikowano

Jeden post sprzed prawie roku na temat serii, którą ograłem od początku do końca każdą część? I to jest trolling?

Jesteś debilem, a stulejkę to w mózgu masz.

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Od kiedy Ficek wyjaśnił Cię w sprawie przewagi sprzedażowej gier na Switcha względem PS4 zrobiłeś się bardzo agresywny i opryskliwy. Nie tędy droga aphromo, bo jak tak dalej pójdzie to Bezbeka 2019 doczekasz na trzecim koncie. :( 

Niczego nie wyjasnil, bo duza czesc sprzedazy tych gier to bundle gdzie dorzucaja za friko, N w 2 miesiace wyprzedazy sprzedaje wiecej niz 10 pozostalych miesiecy, stad mniejszy przychod niz dzial gaming w MS.

1 minutę temu, MaZZeo napisał:

Jeden post sprzed prawie roku na temat serii, którą ograłem od początku do końca każdą część? I to jest trolling?

Jesteś debilem, a stulejkę to w mózgu masz.

No po premierze dziwnym losu zrzadzaniem nie wypowiedziales sie, czy Twoje obawy byly sluszne, ciekawe ciekawe.

Ograles kazda czesc ? Masz PS4 i GoW ?

Czyli wszystkie botki maja PS4 i kupuja exy, tak ? Kto tu jest debilem ?

A, yebac to.

Opublikowano
6 minut temu, aphromo napisał:

Niczego nie wyjasnil, bo duza czesc sprzedazy tych gier to bundle gdzie dorzucaja za friko, N w 2 miesiace wyprzedazy sprzedaje wiecej niz 10 pozostalych miesiecy, stad mniejszy przychod niz dzial gaming w MS.

Zwycięzca nie musi się tłumaczyć, przegrany nie powinien. :)

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
7 minut temu, aphromo napisał:

No po premierze dziwnym losu zrzadzaniem nie wypowiedziales sie, czy Twoje obawy byly sluszne, ciekawe ciekawe.

A, yebac to.

No w porównaniu do klapów, boty kupują konsole inne niż xbox i ogrywają exy na nie. Debilem jesteś oczywiście ty. :) 

Mazzeo z tego co pamiętam kupił nawet PS4 na premiere. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
1 minutę temu, suteq napisał:

No w porównaniu do klapów, boty kupują konsole inne niż xbox i ogrywają exy na nie. Debilem jesteś oczywiście ty. :) 

Niech kupuja, kto bogatemu zabroni, co sobie beda odmawiac najlepszych gier na najlepszej konsoli:good:Forumek jedno, a troska o wlasny interes drugie:kaz:

Wiadomix to posiadacze 360 ktorzy przesiedli sie na PS4 to duza czesc tej dominacji PS4, to jest jasne i oczywiste.

3 minuty temu, suteq napisał:

Mazzeo z tego co pamiętam kupił nawet PS4 na premiere. 

To lepszy klap niz ja w takim razie xd Bodajze dla Killzone, pozniej kupil dla Horizon xd

Oj, jakie Wy pocieszne stworzonka jestescie, czasem sie czuje jakbym w przedszkolu siedzial.

Opublikowano

jaki kur.wa bełkot 

Opublikowano
Wiadomo. Sam postanowiłem że wymienię pastę w moim PROsiaku bo konsola wyje jakby mi miała za chwilę wykorkować. Partacze z Sony jednak nie potrafią w hardware.
Kup sobie najnowszą rewizję to będzie cichy jak koksik [emoji4]
Opublikowano
10 minut temu, Kolos28 napisał:

Kup sobie najnowszą rewizję to będzie cichy jak koksik emoji4.png

Każdy komu wyje PS4, powinien natychmiast oddać ją do dobrego SPA (wymiana pasty i czyszczenie z syfu). Ja uległem zbiorowej histerii, że PS4 wyć musi i nic z tym nie da się zrobić, plus ch*jki z X-Console (w dodatku w osobie ponoć byłego redaktora Neo Plus) wmawiały mi, że nie ma co oddawać do gwary bo i tak dalej będzie wyła. Pojechałem do gostka w Oświęcimiu, który na serwisie konsol zjadł zęby (począwszy od PSX-a na giełdach) i jak mi prawie rok temu zrobił SPA, tak do dziś konsola nie wyje. Jasne, już lekko czuć że znowu w środku kurz, ale nie ma porównania z tym co było, że nawet ludki na imprezie słyszały czasami jak moja konsola odlatywała z lotniska w Pyrzowicach. Generalnie BARDZO żałuję że nie zrobiłem tego od razu.

Mówię absolutnie poważnie. PS4 wyje z powodu kiepskich i oszczędnie nałożonych past. Nie wszystkim, bo niektóre modele dostały jej normalną ilość, ot ruletka. Stety, niestety - jak wyje, to oddać do dobrego SPA i problem znika. Koszt, to 130-200 PLN przeważnie ;)

Opublikowano

no tak wydać dodatkowe 200zł bo pyerdolone chinole nie potrafią złożyć konsoli xD na noc pewnie przykrywasz konsole kocem żeby nie zmarzła co mendrek?

Opublikowano
29 minut temu, aphromo napisał:

Gdy dowiadujesz sie ze mozna miec wiecej niz jedna konsole na chacie, a ps4 to nie jest towar luksusowy 

chu-1143263-1280x0.jpeg

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

no tak wydać dodatkowe 200zł bo pyerdolone chinole nie potrafią złożyć konsoli xD na noc pewnie przykrywasz konsole kocem żeby nie zmarzła co mendrek?

No cóż, też ubolewam że to dodatkowy wydatek. IMO i tak lepszy niż dopłacać do sprzętu do zamawiania pizzy, który umarł po 2 miesiącach od obowiązkowego zakupu na premierę ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.