Skocz do zawartości

Console Wars: Świat nie wierzy łzom

Featured Replies

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Wyświetleń 263,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ficek, mam nadzieje, ze z premiera anacondy przerzucisz się na zielone tereny, bo przynosisz wstyd czerwonej rodzinie, tak jak wczesniej przynosiles wstyd niebieskiej

• Jako ze moderacja w wkp nie odpowiedziała to spytam tutaj;   jak to jest ze jeden user dostaje warna za bluzgi od moderatora swiezaka, a z drugiej strony ktoś odblokowuje łajzę która dostała

Opublikowano
7 minut temu, Figaro napisał:

smutne, ogrywacie grę z 2016 bo do dzisiaj nie wyszło u was nic nowego :)

smutne? to co mają powiedzieć klapy, które nie mają nic oprócz remastera gierki z ps3 jesli chodzi o multi :)

Opublikowano

Że jest jeszcze smutniej?

Ale do dobrobytu to botom i tak sporo brakuje a zachowuja się jakby raz na pół roku dostawali nie wiadomo jak dobre, nowe multi.

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

TLoU? No było fajne przez rok na PS3, ale tu zaraz kończy się obecna generacja. XD 

ficuś wymienił same gierki z wiiu więc czemu ja nie moge jednej z ps3? :(

Opublikowano

sony ty ku,rwo xD 

Cytat

Sony's stock had its biggest decline in 3 years as PlayStation profits slow

http://gamasutra.com/view/news/335888/Sonys_stock_had_its_biggest_decline_in_3_years_as_PlayStation_profits_slow.php

ale nic dziwnego, od czasu wypuszczenia spidermana konsola nie ma nic do zaoferowania bedąc gorsza w multiplatformach i to zdecydowanie, kto widzial RDR 2 w natywnym 4k ten wie o co chodzi, ten rok prezentuje się załośnie i jesli nie wypuszczą jakiegoś hitu jak the last of us 2 to będzie niezła porazka, do tego coś te studia first party chyba pokonczyły projekty i dopiero będą zbierać siły na następną generacje, brak świeżej krwi i ciągle zjadanie swojego ogona jesli chodzi o gierki aaa, no nic dziwnego, że profity spadają 

8 minut temu, Jakim napisał:

Że jest jeszcze smutniej?

Ale do dobrobytu to botom i tak sporo brakuje a zachowuja się jakby raz na pół roku dostawali nie wiadomo jak dobre, nowe multi.

Powiedz tym ludziom, którzy grają w csa na steamie żeby przestali

Opublikowano

Nie wiesz co piszesz Bartek (mogę Ci pisać bo imieniu? W sumie nie wypada bo nie piłem z tobą wódeczki no i jesteś starszy)

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Nie wiesz co piszesz Bartek (mogę Ci pisać bo imieniu? W sumie nie wypada bo nie piłem z tobą wódeczki no i jesteś starszy)

Pawcio widziałeś liste studiów sony i co mogą zrobić? Guwno mogą zrobić i chyba, że powstanie więcej zyebanych studiów od nich, którzy będą robić ich kolety jak to domiemane studio, które ma tylko odpowiadać za Uncharted :rotfl: 

Opublikowano
W dniu 24.01.2019 o 11:03, Ficuś napisał:

studia sony:

nauhty dog - pedaly robiace samograje

santa monica - beksy robiace samograje bez bossow

liverpool - zamkniete

evolution - zamkniete

polyphony - nacpaniec jezdzi po targach motoryzacyjnych i nie ma czasu na poprawe samochodow i tras z ps2

media molecule - edycja

gorilas games - studio od graficzki

sucker punch - przecietniaki robaki

niesamowicie mocny lineup firm wewnetrznych xddddd

Opublikowano

Pisalismy by tego jelopa juz nie cytowac ficus

Opublikowano

Te first party $ony.........z MOPSu ich Kaz dostał czy co?

Jaka bieda  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano
2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał:

izi? ten co ma w domu PC bestię a ogrywa Black Ops 4 na PS4? nie brałbym gościa na poważnie

Napisał gość co myśli, że obraz w telewizorach 4k się tak rozciąga, że wszystko wygląda lepiej na jego mancie HD Ready :dynia:

Opublikowano
59 minut temu, Ficuś napisał:

daddy dał ci plusa. Mam nadzieje, ze zaświeci ci się czerwona lampka

Opublikowano

figar już ma z kim zagrać w apexa na plejśmieciu czy dalej żebra?   :)

Opublikowano

Dobrze, że bez ps+ można grac bo by nie pograł :kaz: 

Opublikowano

Aj, jak dobrze mieć koksa, prosiaka i słicza a do tego XGL/XGP, Ps+.

Zero dylematów, kupowanie gier na każdą konsolę i radocha z bycia graczem [emoji452]

Opublikowano

xd co jeszcze moze PC do tego?

Opublikowano
22 minuty temu, MaZZeo napisał:

Początek końca Sony, ale się cieszę 

Tak zatańczę na grobie plejku,rwy 

MVK.gif

Opublikowano

ojj tam by zabrakło plejkurwy bez gier z której jest wiecznie beczunia.

do tego odizolowana od świata społeczność niebieskich z agentami jak figar, milan, yeti, pahromo, rozi, izi  :pizza::sapek::wujaszek::doom::newell::nosacz:

Opublikowano

Daddyemu skrypt sie zacial, tak jest zawsze przed premiera kolejnego sztosa na Koxa xD

kiedy pierwsze recki craptown?

Opublikowano

Świat gier bez PlayStation? Brzmi jak jakieś piekło xdd

Opublikowano

Żeby tak cała Japonia zbankrutowała :fsg:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.