Opublikowano 31 sierpnia31 sie Haha. Trzeci odcinek lanterns to taki kasztan, ze ojaciepierdole. Serial zrobiony przez trzech bialasów i ciągle płacze jak murzynom jest ciężko i jak białym jest łatwo. Jebac te kurwy. Wszystkie oryginalne historie kradną dla siebie i przepisuja pod swoje tezy jak fanatycy. Co za kurwa gniot.
Opublikowano 31 sierpnia31 sie Na MAX, kurnik szalony, ależ porobiło mi się zaległości. Kierłaaaaa, ,,Lanterny" i te inne nowości, jak m.in. Spin-off do ,,The Big Bang Theory", liczne kreskówki, co od CN MAX wstawia, serie paradokumentalne, no i wiele filmów i seriali, tych od DC/DCEU, np. ,,Strażnicy" z 2019 roku, nieoglądany jeszcze Superman Jamesa Gunna, no i ,,Mroczne Materie".... Czyli co, NaGałęzi na YT zachwala tak tych ,,The Lanterns", że masakra - zresztą jak można oceniać serial po pilocie sezonu i określać seriale MCU w stosunku do tego właśnie tytułu DC mianem jakiegoś szajsu i chłamu. Zobaczymy, myślę że po kilku kolejnych odcinkach w końcu się za te ,,Lanterny" wezmę.
Opublikowano 1 września1 wrz W dniu 31.08.2026 o 04:59, Sebas napisał(a):Haha. Trzeci odcinek lanterns to taki kasztan, ze ojaciepierdole. Serial zrobiony przez trzech bialasów i ciągle płacze jak murzynom jest ciężko i jak białym jest łatwo. Jebac te kurwy. Wszystkie oryginalne historie kradną dla siebie i przepisuja pod swoje tezy jak fanatycy. Co za kurwa gniot.Myślałem, że przesadzasz. No ale potem obejrzałem i jest cringe w opór
Opublikowano 2 września2 wrz Nieźle to nawet wygląda, no ale nie mogę się do czarnego Snape'a przekonać...
Opublikowano 2 września2 wrz Mi też murzyn jakoś nie pasuje jako nauczyciel w elitarnej szkole. Chcieli chyba być postępowi, ale i tak serialowi się dostaje przez JK Rowling i lewary chcą bojkotować.
Opublikowano 2 września2 wrz Czytałem 2 pierwsze książki mając z 13 lat, leżąc na jamie chory. Kilka filmów też widziałem i z pozycji mega fana uważam, że dobór aktora jest idealny do roli nauczyciela obrony przed czarną magią
Opublikowano środa o 20:055 dni Co do HP Uniwersum (teraz to mówi się na to uszanowanko Wizarding Wiele), najlepsza książka z 7-ego cyklu: ,,Zakon Feniksa", a najlepszy film to ,,Więzień Azkabanu", i nie ma zmiłuj innej decyzji nie będzie. Trzeba sobie przypominajkę zrobić przynajmniej z filmów pierwsze 3 tytuły w UHD obejrzeć i systemach Dolby, najlepiej wypożyczonko na AppleTV+ sklepie lub RakutenTV, tam mają najlepszą jakość obrazu i dźwięku w tytułach wypożyczanych/kupowanych. Akurat będzie, bo na Święta Potterek wleci na MAXa, to wiedza fanowska się wyklaruje. XDDo poleconka z MAXa ,,Prezydent Curtis": wyjątkowy serial, nie mega hiper dobry, ale nawet niezły, jako Spin-Off do Rick & Morty, z świetną ,,kreską" dla Multiversum R&M, dość zachęcającą fabułą i humorem. Takie mocne 7,5/10 po pilocie serii.
Opublikowano piątek o 06:294 dni No to chyba rewatch wjedzie... Edytowane piątek o 06:294 dni przez ginn
Opublikowano piątek o 14:434 dni ,,Robot Chicken" z tego co pamiętam jest dostępny na MAX. Ponoć ta animacja jest w dechę; tzn. to nawet nie jest animacja, a jakieś zlepki i techniczne ,,popłuczyny": to jest tak samo wizualnie dobre, jak i okropne. Ot takie tam... guilty pleasure - to takie wstępne ,,osądzenie" po obejrzeniu fragmentu i kilku screenów z odcinka. Ktoś poleca? xD8 godzin temu, ginn napisał(a):No to chyba rewatch wjedzie...No klasyk, mocny. Kiedyś widziałem, pobieżnie... Teraz troszku mnie ten materiał zaintrygował. Może kiedyś obejrzę! :D