Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GLOW - 2017 - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

Ja jestem po 2 epach i na razie na pewno nie ma takiej tragedii o której gekon pisze. Jedyne co mi przeszkadza to zdecydowanie zbyt duży nacisk na perypetie w związkach głównych botaterek/bohaterów. Co do cycków, to w miarę szybko się pojawiły.

Edytowane przez sprite

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja jestem po 4tym i cały czas czekam, na właściwe Glow, ale pewnie się nie doczekam. Zero walki w ringu, co i rusz pokazywanie wszelakich preferencji partnerskich/seksualnych. Są cycki, ale (póki co) dziwnym przypadkiem tych zgrabniejszych pań. Niektóre z nich są praktycznie pomijane jeśli chodzi o czas antenowy. Sam mięknie i przestaje mieć charakter, a Bash 

Spoiler

sam chyba nie wie, w którą chce iść stronę

No, póki co, nie na takie Glow liczyłem po dwóch sezonach i tym jak wyjechały, żeby podbijać Las Vegas.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano

Za dobrze było, żeby w końcu tego nie spieprzyć.

Niech chociaż BoJacka nie schrzanią.

Opublikowano
14 godzin temu, sprite napisał:

Ja jestem po 2 epach i na razie na pewno nie ma takiej tragedii o której gekon pisze. Jedyne co mi przeszkadza to zdecydowanie zbyt duży nacisk na perypetie w związkach głównych botaterek/bohaterów. Co do cycków, to w miarę szybko się pojawiły.

to może obejrzyj całość i tu wróć?

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Nie dotrwalam do wspomnianych nachalnych watkow LGBT, bo pierwszy odcinek mnie zmeczyl a na drugim zasnelam.

No przykro w (pipi).

Opublikowano

Mam podobnie tylko do 3 dotrwałem ale przerywałem każdy przynajmniej raz bo wolałem co innego obejrzeć czy pograć... 

Opublikowano
  • Autor

Ja przesunąłem oglądanie po informacjach, że okrojono ringowe walki na rzecz... dialogu i to nie takiego dobrego, takiego z d u s z ą. Z tego co piszecie sezon rzeczywiście jest przegadany. Beka z N. Serwis sam się zaora przez olewanie scenariusza. Glow z sezonem 1 i 2 znajdował się w top 5 seriali netflixa, a teraz wychodzi na to, że nie obejrzę nawet 3 sezonu. A w internetach zdziwko czemu serwis traci stałych subskrybentów.

Opublikowano

No niestety oferta netflixa to ilośc nie jakość. Jak porównamy ile rocznie DOBRYCHprodukcji mamy na amazon prime i hbo go a netflix to widać czemu użytkownicy uciekają. Zaraz dojdzie Disney ze swoja ofertą i coś czuje że netflix jak nie zmieni polityki i nie przestanie marnować hajsu będzie się zwijać :)

Opublikowano

Tak,  wiemy, bo raczyłeś wspomnieć o tym jakieś dziesięć razy w tym roku.

Opublikowano
5 godzin temu, blantman napisał:

No niestety oferta netflixa to ilośc nie jakość. Jak porównamy ile rocznie DOBRYCHprodukcji mamy na amazon prime i hbo go a netflix to widać czemu użytkownicy uciekają. Zaraz dojdzie Disney ze swoja ofertą i coś czuje że netflix jak nie zmieni polityki i nie przestanie marnować hajsu będzie się zwijać :)

Do zwijania jeszcze długa droga. W PL i na świecie modny jest Netflix a nie HBO Go czy Disney. Szkoda tego Glow, jeden z moich ulubionych seriali na N. No cóż może wróci do formy jak ST.

Edytowane przez chris85

Opublikowano
2 godziny temu, chris85 napisał:

Do zwijania jeszcze długa droga. W PL i na świecie modny jest Netflix a nie HBO Go czy Disney. Szkoda tego Glow, jeden z moich ulubionych seriali na N. No cóż może wróci do formy jak ST.

Może wróci ja już jednak odpadłem. Różnica taka że st 2 w bólach ale skończyłem bo miał ze 2 czy 3 momenty fajne a ten serial w 3 odcinkach miał ZERO takich momentów. Najbardziej boli zrobienie z głównego bohatera (pipi) a już Alison Brie która mega szanuje za community czy bojacka tutaj jest nie do zniesienia w tym sezonie. A rozkminy mamy bulimiczki sztuczne i naprawdę źle prowadzone. Plus inne problemy osób z obsady glow które były jeszcze bardziej wydumane i sztuczne.  No szkoda bo 2 pierwsze sezony to jeden z moich ulubionych seriali na Netflix. 

@Masorz no i? Jak wyjdzie crown s 3 i będzie (pipi)owy (oby nie) napiszę po raz n'ty. Dobrze że mindhunter trzyma poziom i przyjemnie się ogląda. No ale te filmy od netflixa. Ostatnio wpadł mi w oko taki z kapitanem Ameryką i Omarem. Omijajcie to szerokim łukiem. (pipi) nad gównami xD

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Better Call Saul, Narcos, BoJack. Mimo wszystko jest na co czekać

Opublikowano
3 minuty temu, dee napisał:

Better Call Saul, Narcos, BoJack. Mimo wszystko jest na co czekać

Narcos nie skończyłem 3 sezonu (znudził mnie) ale reszta fakt plus crown

Opublikowano
29 minut temu, blantman napisał:

Może wróci ja już jednak odpadłem. Różnica taka że st 2 w bólach ale skończyłem bo miał ze 2 czy 3 momenty fajne a ten serial w 3 odcinkach miał ZERO takich momentów. Najbardziej boli zrobienie z głównego bohatera (pipi) a już Alison Brie która mega szanuje za community czy bojacka tutaj jest nie do zniesienia w tym sezonie. A rozkminy mamy bulimiczki sztuczne i naprawdę źle prowadzone. Plus inne problemy osób z obsady glow które były jeszcze bardziej wydumane i sztuczne.  No szkoda bo 2 pierwsze sezony to jeden z moich ulubionych seriali na Netflix. 

@Masorz no i? Jak wyjdzie crown s 3 i będzie (pipi)owy (oby nie) napiszę po raz n'ty. Dobrze że mindhunter trzyma poziom i przyjemnie się ogląda. No ale te filmy od netflixa. Ostatnio wpadł mi w oko taki z kapitanem Ameryką i Omarem. Omijajcie to szerokim łukiem. (pipi) nad gównami xD

Głównego bohatera czyli Basha? Przecież on zrobił coming out już w drugim sezonie. 

Opublikowano
22 minuty temu, chris85 napisał:

Głównego bohatera czyli Basha? Przecież on zrobił coming out już w drugim sezonie. 

Sam szanujmy się Bash zawsze był pizdeczka

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ale pozamiatał mną ten serial. Pierwsze odcinki leciały z nutą sceptycyzmu, 

Spoiler

ale motyw w 2 sezonie, kiedy wjeżdża beastie boys i "białaską próbującą tańczyć break dance"

niszczy system. 

Generalnie klimat epoki mocno daje i wspomina mi dzieciństwo. Love.

Chcę się urodzić jeszcze raz i znowu odkrywać Bomb Jacka na spectrum plus!!!, Van Halena i dziewczyny / które teraz mają po 55 ;) /  te stylizacje fryzur <3

Improwizowane walki natapirowanych i nakoksowanych wrestlerów... 

Edytowane przez MAJOCHEY_PL

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie zamierzam wracać do tego serialu po katastrofie z 3 sezonu 

Opublikowano

Możesz spokojnie ominąć i  czekać na sezon 4. Nic ważnego się nie stało. W sumie nawet lepiej jak nie zobaczysz i nie zmarnujesz czasu. 1,2 sezony obejrzałem w 2 dni a 3. po 3 epach tłem do obiadu. 

• 1 rok później...
Opublikowano

Poprzedni sezon był słabszy, ale kurczę, liczyłem na powrót do formy w finale, a tu lipa :/ 

W sumie jak ktoś jeszcze nie widział w ogóle serialu to polecam zakończyć oglądanie na drugim sezonie i trzeci już sobie darować.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

serial skasowany, czwartego sezonu nie bedzie :cool: