Opublikowano 29 kwietnia 20241 r Granie połączone z treningiem nadgarstków, jeden dzień na siłce z głowy
Opublikowano 29 kwietnia 20241 r Jak dla mnie to ekran smartfona średno się nadaje chociażby ze względu na proporcje ekranu. Grasz z pasami po bokach i obraz gry jest sporo mniejszy niż by to wynikało z wielkości ekranu telefonu
Opublikowano 1 maja 20241 r Ostatnio gram na tablecie w clouda, polecam tylko trzeba mieć podstawkę jakąś
Opublikowano 12 lipca 20241 r Odpaliłem dziś ojcu aplikacje Xboxa na Fire Sticku Amazona. Neta ma do 600megabitów. Działa to naprawdę zaskakująco dobrze a przede wszystkim stabilnie. Chłop zadowolony Nie ma Xboxa, nie ma problemu hehe Jakby jeszcze faktycznie korzystali z chmury Nvidii to by całkiem baja było
Opublikowano 18 lipca 20241 r Najpierw Amazon pozwala na swoich urządzeniach na działanie Xlouda, teraz Xbox pozwala na streamowanie z GeForce Now. Mam wrażenie że przyszłość będzie bardziej polegało na współpracy i synergii, niż na ograniczaniu dostępu.
Opublikowano 18 lipca 20241 r Świetna opcja, choć nie wiem jaki interes ma w tym NVIDIA Tak czy siak musieli coś wymyślić bo wystartowali z tym Amazonem tak sobie, bo wiadomo że jakość ich usługi pozostawia sporo do życzenia dla bardziej świadomych graczy I chyba póki co to działa tylko w przeglądarce. Chyba. Edytowane 18 lipca 20241 r przez drozdu7
Opublikowano 18 lipca 20241 r Chodzi pewnie o to, że bitrate nadal jest niezadowalający, szczególnie jak się gra na TV.
Opublikowano 18 lipca 20241 r no ale to akurat żadna nowość tak samo jest na konsoli, pc i innych urządzeniach
Opublikowano 21 lipca 20241 r Odpaliłem sobie w chmurze Dungeons of Hinterberg na moim starym 13" laptopie do pracy i jakbym grał natywnie Bardzo dobry obraz, bez artefaktów, zero opóźnień. No to wypchnie u mnie teraz grę na telefonie przez chmurę.
Opublikowano 15 sierpnia 20241 r Dzisiaj na laptopie grałem w Crasha i też nigdy bym nie powiedział, że to idzie z chmury. Z taką stabilnością to już realna alternatywa dla lokalnej gry.
Opublikowano 3 września 20241 r Niedawno nvidia udostępniła serwer GF NOW w Wawie, 6 ms chyba niżej się już nie da pograłem trochę w Starfielda na planie 4080, no muszę powiedzieć że jakość super ale niestety tylko na laptopie / monitorze, kiedy podpiąłem lapka pod oleda działało to tak sobie, widać było kiepski frame pacing i było widać że to stream Edytowane 3 września 20241 r przez Alpha Trion
Opublikowano 11 października 20241 r Ma być kilka tysięcy gier. Niestety nie wszystkie tytuły bedą dostępne, bo niektóre gry mają jakieś tam umowy licencyjne i inne umowy, które na razie blokują możliwość ogrywania ich w chmurze.
Opublikowano 11 października 20241 r No to jest naprawdę spoko wiadomość, fajnie jakby ich streaming się poprawił jeszcze przy okazji. Chociaż na tych mniejszych urządzeniach to całkiem dobre wrażenie robi
Opublikowano 11 października 20241 r Niby spoko, ale decydować będzie jakie gry będą dostępne. Bo Geforce Now priority to 54zł za miesiąc w 1080p i 6 godzinne sesje Xcloud to jednak 70zł/m za jakość xboxa series s, co prawda dostajesz przy okazji gamepassa, no ale jak komuś zależy tylko na własnych grach to cena jest dość słaba za oferowaną jakość. A nawet dzisiaj wbiłem sobie na gfnow na darmowym koncie i czekałem chyba z 3 minuty maksymalnie o 21 Edytowane 11 października 20241 r przez wojtas011
Opublikowano 11 października 20241 r 59 minut temu, SnoD napisał(a): Ale na gry z X360 chyba nie ma szans? Są już teraz niektóre dostępne w ramach xCloud, więc technicznie mają to ogarnięte. Czy dadzą taką możliwość? Zdecydowane być może.
Opublikowano 12 października 20241 r No i fajno. Wspaniały dzień dla fanów xboxa. Niech jeszcze dodadzą support myszki i klawiatury do większej ilości gier.
Opublikowano 12 października 20241 r 1 minutę temu, Chewie napisał(a): Wspaniały dzień dla fanów xboxa. Myślałem, że fani xboxa graja na xboxie, a nie na smartfonie z poszarpanym streamem.
Opublikowano 12 października 20241 r 1 minutę temu, Beelzeboss napisał(a): Myślałem, że fani xboxa graja na xboxie, a nie na smartfonie z poszarpanym streamem. W sumie prawie już nie gram w chmurze bo mam series s i kompa ale bardzo dobrze, że to rozwijają i będzie możliwość pogrania w chmurze w posiadane gierki