Skocz do zawartości

Wasz outfit Arthura Morgana

Featured Replies

• Odpowiedzi 49
  • Wyświetleń 18,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Ja po 15h gry jeszcze go nie przebrałem xD śmigam w standardowym outficie, ale faktycznie moze sie za niego wezmę

Opublikowano

tak samo jak kubson, ta gra mnie tak przytłacza ogromem możliwości że potrafię odpalić na 4h i misji fabularnej nie zrobić bo ciągle mnie coś odciąga, a co dopiero Arthura przebierać xD

RDR2? Najlepiej zainwestowane 259 złotych w tym smutnym życiu

Opublikowano

No mi dzisiaj coś ponad 10 godzin pękło bez żadnej misji. Raz tylko się wybrałem na jakiś napad z rudym i od jakiegoś grabarza dług ściągnąłem, a tak to zwiedzanko, polowanie, wędkowanie, kilka wyzwań i jeszcze zrobiłem sobie na kartce listę potrzebnych skór itp. do rozbudowy obozu xd

Opublikowano

Ja co jakis czas zmieniam stroj ale wrzuce kilka:

0_0.jpg

0_0.jpg

0_0.jpg

I obecny wyglad, elegancki drwal:

JaimHDn.jpg

TD6JlPp.png

Opublikowano

Kupiłem se raz nowe buty i nie zapisałem outfitu w którym wtedy były i teraz w ogóle nie mogę ich wybrać. 

A tak to codziennie nowy ficik grany 

Opublikowano

Chciałbym mieć następujące outfity w tej grze:

The-Good-The-Bad-and-The-Ugly-clint-east

marty_845x485p.jpg

18968096.jpg

Ale takich nie mam więc chodzę w defaultowym

Opublikowano

Ponczo by sie kurła przydalo, nie wiem co ich podkusilo zeby nie dac w 2jce...

Opublikowano

Szczególnie, że w grze jest teren New Austin, które graniczy z Meksykiem. Klimatem pasowałoby idealnie. 

Opublikowano

Bo taka kamizelkę, jak Clint nosi no na bank u trapera widziałem. Kapelusik w tym stylu też na 100% jest, tylko faktycznie to ponczo...

W sumie mój Arthur nosi podobny kapelusz (Stalker Hat).
Tutaj sweet focia na bagnach (uwielbiam ten rejon mapy), ciuchy zakupione w Saint Denis, oprócz kamizelki - crafting u trapera, skóra krowy była wymagana :)

0_0.jpg

Opublikowano

Co to za picuś glancuś? Mówiłeś, że najbardziej podoba Ci się taki brudny wygląd kowboja po czym chodzisz odyebany jak stróż w Boże Ciało.

Opublikowano

E, jest dobrze - coś pomiędzy - naprawdę eleganckie ciuchy mam w obozie, ale jakoś się w nich nie widzę. A ten tutaj to taki typowy vagrant - człowiek od wszystkiego :)
W ogóle uwielbiam sam ten widok odsłoniętej kabury i perłową rękojeść mojego Cattlemana, połyskującą w słońcu, podczas powolnego przemierzania uliczek miasteczka :banderas:

Opublikowano

Elegancik na Dzikim Zachodzie. 

c6CgfMc.png

Opublikowano

Kuń niestety rzucił się pod pociąg, ale jak widać od początku było z nim coś nie tak. 81f781d464d3eab889d0d0add358eb38.jpgdb2ff4282ecd1d0767175b9dce50aa83.jpge85722c1d30947116edfa40836c90def.jpg

Opublikowano

Chciałem napisać w Velen, ale to nie ta gra :dynia:   Oczywiście chodzi o sklep w Valentine.

To jest zwykły płaszcz, tylko w innym kolorze, który bardziej podkreśla, wydobywa detale. Podobnie jest z reszta. Wystarczy zmienić kolor i jest inna bajka. 

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Dq8sPlIWwAIIrMt.jpg:large

Arthur Morg Shelby

Opublikowano

Wiekszej brody sie juz nie da wyhodowac xd

0_0.jpg

0_0.jpg

Opublikowano

W tej brodzie to by się jeszcze ze dwa dodatkowe rewolwery schowały. :obama:

Dziś chyba z dwie godziny spędziłem na zwiedzaniu sklepów i dobieraniu odpowiednich części ubioru żeby w końcu wyglądać tak jak chcę. Teraz jeszcze osobny outfit na polowanko i wrzucę efekty.

Opublikowano

Mysle ze nawet dwa obrzyny. Mega jest ta broda, z profilu jest tez dosc gesta.

btw. ten temat powinien sie nazywac Pokaz Swojego Morgana xD

Opublikowano

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ1997NqViw

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ9fpQks21c

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ9p3KJ8fac

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ7jpZDVN2u

image?url=MSVnmBUo_fHjbLYMjAEUQ7bkdfVEEp