Jump to content

Wasz outfit Arthura Morgana

Recommended Posts

Posted

Ja po 15h gry jeszcze go nie przebrałem xD śmigam w standardowym outficie, ale faktycznie moze sie za niego wezmę

Posted

tak samo jak kubson, ta gra mnie tak przytłacza ogromem możliwości że potrafię odpalić na 4h i misji fabularnej nie zrobić bo ciągle mnie coś odciąga, a co dopiero Arthura przebierać xD

RDR2? Najlepiej zainwestowane 259 złotych w tym smutnym życiu

Posted

No mi dzisiaj coś ponad 10 godzin pękło bez żadnej misji. Raz tylko się wybrałem na jakiś napad z rudym i od jakiegoś grabarza dług ściągnąłem, a tak to zwiedzanko, polowanie, wędkowanie, kilka wyzwań i jeszcze zrobiłem sobie na kartce listę potrzebnych skór itp. do rozbudowy obozu xd

Posted

Bo taka kamizelkę, jak Clint nosi no na bank u trapera widziałem. Kapelusik w tym stylu też na 100% jest, tylko faktycznie to ponczo...

W sumie mój Arthur nosi podobny kapelusz (Stalker Hat).
Tutaj sweet focia na bagnach (uwielbiam ten rejon mapy), ciuchy zakupione w Saint Denis, oprócz kamizelki - crafting u trapera, skóra krowy była wymagana :)

0_0.jpg

• Upvote 1
Posted

E, jest dobrze - coś pomiędzy - naprawdę eleganckie ciuchy mam w obozie, ale jakoś się w nich nie widzę. A ten tutaj to taki typowy vagrant - człowiek od wszystkiego :)
W ogóle uwielbiam sam ten widok odsłoniętej kabury i perłową rękojeść mojego Cattlemana, połyskującą w słońcu, podczas powolnego przemierzania uliczek miasteczka :banderas:

Posted (edited)

Chciałem napisać w Velen, ale to nie ta gra :dynia:   Oczywiście chodzi o sklep w Valentine.

To jest zwykły płaszcz, tylko w innym kolorze, który bardziej podkreśla, wydobywa detale. Podobnie jest z reszta. Wystarczy zmienić kolor i jest inna bajka. 

Edited by MEVEK
Posted

W tej brodzie to by się jeszcze ze dwa dodatkowe rewolwery schowały. :obama:

Dziś chyba z dwie godziny spędziłem na zwiedzaniu sklepów i dobieraniu odpowiednich części ubioru żeby w końcu wyglądać tak jak chcę. Teraz jeszcze osobny outfit na polowanko i wrzucę efekty.

Posted

Mysle ze nawet dwa obrzyny. Mega jest ta broda, z profilu jest tez dosc gesta.

btw. ten temat powinien sie nazywac Pokaz Swojego Morgana xD