Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 78 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

No ale RtCW to proszę ograć jak najszybciej. :sapek: Moja gra dzieciństwa - pamiętam, ze przez długi czas znałem wszystkie levele na pamięć 

Opublikowano
Godzinę temu, Frantik napisał:

No ale RtCW to proszę ograć jak najszybciej. :sapek: Moja gra dzieciństwa - pamiętam, ze przez długi czas znałem wszystkie levele na pamięć 

Ja najmilej wspominam multi

Opublikowano

Mam chwile w pracy i dopiero tez zebralem szczeke z podlogi, panowie naprawde nie wiem co powiedziec i jak podziekowac. Moj santa w tym roku w 100% rozbil bank!

qea7O4P.png

Nie wiem co jest ukryte w kodzie, sprawdze w domu :)

Panowie, z prezentami dla mnie prosze sie powstrzymac serio bo naprawde w tym roku nie wiem czy uda mi sie odwdzieczyc:frog:

Opublikowano

W tym roku mniejsza czestotliwosc ataków, ale za to konkretne bomby za bajonskie sumy. Albo sytuacja Polakow poprawila i juz wydajemy jak niemcy albo naprawde wam dobroć uszami wychodzi bo niezle szalenstwo :obama:

Opublikowano

@Velius Jakiś czas temu było info, że Polska dołączyła (w jakimś rankingu) do krajów rozwiniętych i wzięliście to sobie do serca i rzucacie bombami. 

Opublikowano

7 strzałów dzis oddałem, ale widac ludzie zajeci :kaz:

Poleci ósmy co mi tam

No i siad płaski tam teraz :sapek:

Opublikowano

Velu uważaj, żona zawsze może wejść na konto :shotgun:

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał:

Nie moze, nie ma dostepu w tym roku.

Opublikowano
25 minut temu, Velius napisał:

Poleci ósmy co mi tam

Jakie groźby :D

Opublikowano

Koncze na dzis robote, kłade sie spać a tu taka mila niespodzianka od sutka na dobranoc, chinska giereczka z PS2, której nigdy nie skonczylem bo mi kolega z klasy zayebal i nie oddal. Potem jej wartosc skoczyla czterokrotnie :sapek:

Aaic8H4.png

Pieknie dziekuje, super chinski gif, uwielbiam chinskie gifty :banderas:

Opublikowano
3 godziny temu, Velius napisał:

7 strzałów dzis oddałem, ale widac ludzie zajeci :kaz:

Poleci ósmy co mi tam

No gralem sobie w BF V i nagle mi ekran zmniejszylo by wyświetlić życzenia ze stema - od razu wiedzialem, że Veliusa! Bardzo dziękuję za Undertale, będzie grane! :banderas:

Opublikowano

RqGdlvz.png

Tu nie ma pomyłki, seria zacna, chociaż podobno dwójka kontrowersyjna, nie mniej jednak reboot mi spasował, mam ograne poprzednie części, bardzo silne emocje wyzwalała ta gra, taką bezradność a na końcu mimo wszystko nadzieję. Bardzo Ci dziękuję, jeszcze nawet wigilii nie ma a ja nie wiem za co się zabrać, iście magiczne święta w tym roku, aż człowiek będzie w stanie przez chwilę zapomnieć o robocie. Co do gry jeszcze to martwi mnie, że to od Bethesdy, tyle fajnych serii ostatnio umiera ;( Wzruszyłem się pisząc to wszystko, jeszcze chyba trochę na(pipi)any jestem, ale szczerze wszystko.

Opublikowano

Mimo, że w tym roku nie biorę udziału, to śledzę temat i cieszę się z każdego kolejnego prezentu jakbym to ja go dostał. I co? I dostałem :)

@Velius dziękuję bardzo. Jakoś 2 dni temu patrzyłem na wersję demonstracyjna tej gry, a tu proszę - będzie można grać pełną. 

nJ7lJoT.jpg

Opublikowano

@Velius ty krejzolu! Dziękuję bardzo za wspaniały prezent! Człowiek przegląda temat, grzecznie lurkuje, nie bierze udziału, a tu BUM i Velius atakuje. Dziękuję jeszcze raz!

110lz10.jpg

Opublikowano

Dzisiaj dopiero miałem czas rozpakować prezent od @Grabek  Jeszcze raz dziękuję pod kodem krył się hat in time

TbsEGX2.jpg

Masz profil prywatny weź go na publiczny abym liste mógł zobaczyć :>

Edytowane przez blantman

Opublikowano

No i okazało się, że nie da się ukryć przed forumkowym bombardowaniem :obama:

sunset.png

Mam nadzieje, że obecny złom pozwoli mi to uruchomić (bo niestety ale zostałem ze starym lapkiem który robi fochy w zależności od gry). Pięknie dziękuję Panie organizatorze. Kiedyś wrócę do tej pięknej tradycji i pobawię się razem z wami.

Opublikowano

Forumek dostarcza, jeszcze dobrze się nie obudziłem a tu w temacie kule latają jak komary w lato nad jeziorem :fsg:

Opublikowano

Wstaje rano, myje pupe, siadam na kompa, odpalam i...

tenor.gif?itemid=5884312

2cpkXly.png

@Shankor Ty wariacie :obama: Dziekuje za bombe z rana, alez bedzie grane :banderas: . Oczy przyzwyczajone do lolitek :cool:

Edytowane przez Velius

Opublikowano

DqblKnW.png

To jest jakieś szaleństwo, ledwo człowiek zaczął coś grać a tu już kolejne ;o To najpiękniejsze święta ever, a się jeszcze nie zaczęły. Swoją drogą myślę, że to bardzo zacna gra, zaraz obok Dusk kolejny old schoolowy shooter, oby takich więcej, w sumie chyba się przerzucę teraz na to, bo ledwo odpaliłem Evil Within 2 a już się posrałem:

FE02F56E4C4B2F24463AD57427F9E5ED0EE67184

Edytowane przez Widget

Opublikowano

Dlatego nie dodalem EW2 do wishlist. NIe mam zbyt duzo gaci wiec szkoda by ubrudzic.

Opublikowano
3 minuty temu, Velius napisał:

Dlatego nie dodalem EW2 do wishlist. NIe mam zbyt duzo gaci wiec szkoda by ubrudzic.

Evil Whithin?