Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - Epizod IV: Nowa Szajba

Featured Replies

Opublikowano

Witam i o zdrowie pytam. Pytam bo jedną bombe rzuciłem i człowiek ledwo się pozbierał. Wspaniala akcja. Wesołych świąt

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 77,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moi drodzy, wracam z dziadkiem, z wigilii od Mamy, chciałbym wam życzyć abyśmy jako ludzie nie tracili wiary w siebie, aby dobro gościło w naszych sercach już zawsze. Chciałbym Wam podziękować za to

• Co sie odyebało tutaj jezu ja juz moge sie zwijac z imprezy @tomzacz jaka bomba atomowa. Rayos i tomzacz wysadzili mi pol osiedla w powietrze wlasnie.

• Nie no tego to sie nie spodziewalem. Tzn spodziewalem sie ze Rayos jak zwykle oszukuje i cos tam komus kupi ale odrazu gierka nr 1 prosto w ryj, siedze w robocie wlasnie, pisze raport i wyskoczylo pie

Opublikowano

Cisza przed burzą... 

giphy.gif

Edytowane przez Bzduras

Opublikowano

Ja nie wiem co napisać, serio. Zatkało mnie, może jakieś skrztuszone "dziękuję @Dr.Czekolada byłoby na miejscu, ale.. Nie, to jakoś za mało. A jeszcze dzisiaj mówiłem Starhowi, że oglądam recenzję FFXII, a do tego druga bomba... Czekolada zniszczył mi system, jesteś WIELKI człowieku!

u1fwweu.png

tVZwIGr.png

Opublikowano

image0.png

oh boy

Opublikowano

Dzięki Wam poznałem wiele ciekawych tytułów i znalazłem nicki do dodania na steamie. Świetny temat :D

Opublikowano

To delikatnie powiedziane, przecież to jest niszczyciel światów jak Thanos. Nie dość, że atomówki to trafione dosłownie w samo centrum dowodzenia, zostały zgliszcza :banderas::fsg::obama:

Opublikowano

CZEKO LADA KUUUUUURWAAAAAAAAAAA BOOOM GIFY TU

vZLjXXv.png

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Velius Ty wspaniały człowieku :banderas: ale mi teraz zrobiłeś wieczór, dziękuję serdecznie!!

aee5870dc5ef7a1559e6d02585d66c24.jpg

Bardzo trafny prezent :). Fakt, dużo mam na liście, bo co tylko mi się choć trochę spodoba to leci na WL, ale pierwsze 20-30 jest starannie wyselekcjonowane, żeby na promocji przejechać w poszukiwaniu promek na najbardziej chciane przeze mnie gry.

Opublikowano

u9thYpQ.jpg

Człowiek sobie zasiada do stołu żeby zjeść sobie spokojnie kolacje wigilijna a tu taka bomba, no urwało mi jaja <3 Nigdy nie ograna przeze mnie seria, którą zawsze sie mocno jarałem i zawsze chciałem w końcu trafi w moje rece i zobaczymy co to bedzie. Dziekuje Ci Panie Czkolado, dzieki caly forumek za taka piekna akcje i mozliwosc uczestnictwa w niej - to po prostu piekne i magiczne jak mozna bezinteresowanie podarowac komus usmiech <3

Opublikowano

Czym w ludzi dajesz tym sam się stajesz, czy jakoś tak :kaz:

Opublikowano

To ciekawe kim sie stala osoba ktora rok temu rozdala wszystkim to gre o penisach.

Opublikowano

AAAAAAA

AAAAA

AAAA

AAAAAAA

AAAAAAAAAAAAA

Łzy w oczach przy wigilijnym stole!!!

Nie wierze w takowa dobroć :O 

mady my holiday!

HgspYcA.png

Opublikowano

Jezu ale bomby lecą co chwilę :obama:

Opublikowano

Masakra, piekny okres na forumku :banderas:

Dajecie dalej komus bombe, zniszcie kogos :banderas:

Opublikowano

padło na moją skromną osobe znowu :obama:

OI99Kb2.png

no po prostu nie wiem co powiedzieć, co za magia. święta spędzone nie dość że poza domem i rodziną to jeszcze w robocie, ale forumek umila ten czas takimi bombami dobra, ja chyba z zaświatów do was pisze bo powinienem już dawno zejść na zawał. :yao: no kochani jesteście, piękna akcja. wszyscy zasługujecie na gorące życzenia świąteczne i wiele radości w nowym roku, wy wariaty.

Opublikowano

Zdecydowanie skromniej niż w 2017 :dog:

Opublikowano

Jak ja bardzo dziękuję za te prezenty :banderas:

Jedynki z listy eliminowane jedna za drugą niesamowite :fsg:

YCj6Tbr.png

traJQDz.png