WolfVeto 154 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Gierka jest dziełem sztuki, jutro Akademik, noc i słuchawki <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 @Mild_smoker wie, że jak coś jest chore, siada na łeb, znaczy, że jest dla mnie! <3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Dobra, wystrzeliłem właśnie definitywnie ostatni pocisk w tym evencie. Mam nadzieję, że odbiorca będzie zadowolony Raz jeszcze i ostatecznie: Dziękuję, Panowie. Uczyniliście mi ten świąteczno-noworoczny czas magicznym nie tylko z nazwy, czy z utartego frazesu Do zobaczenia za rok, w kolejnej edycji, jak Bóg da dożyć w jako takim zdrowiu i dobrej kondycji finansowej Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Frantik 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Nie wiem co powiedzieć bo jak Velius powiedział, dziękuje to troszkę za mało już. Serio stary nie trzeba było <3 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Frantik aka "To juz koniec z mojej strony" Pieknie kapitan oberwal, brawo, propsuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Tym razem na serio odklepałem w matę, więc już zupełnie niczego się nie spodziewając... ...Obra Bobra Czacha dymi, aż sam nie wiem co teraz czuję, ale to uczucie jest przefantastyczne Żaden Obama ani Banderas tu nie wystarczy. Ba, nawet "dziękuję" stało się tu już trywialne, no ale... bardzo dziękuję, Pan @El Loco Chocko! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 No jak Czoko doyebie to nie ma mocnych, wiem to po sobie. Rozwalil mnie bez litosci a w moje martwe zwłoki pakował śrut jeszcze przez 15 minut Piekny prezent, swietny gust. Mam nadzieje ze Frantik tam zrobil kupe w gacie z wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 9 minut temu, Velius napisał: Mam nadzieje ze Frantik tam zrobil kupe w gacie z wrazenia. Kupa z wrażenia jest dziś w modzie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Tyle powiem Dzisiaj oficjalnie jest dzien Devil May Cry, bardzo dziekuje. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Velius 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 DMC Day? Wpisuję sobie w kalendarzyk Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Kochani alkohol mnie zniszczył i spawam do kibla cały dzień ale mikołaj jeszcze o mnie myśli. O cie kurka serio takie dobre? Ładnie się tu jeszcze bombardujecie 47 stron przepięknych petard. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Co ten Velsu :o W forumowego mikołaja się nie bawiłem, ale i tak dostałem bombą w ryj. Dzięki stary, mój turbo gurwa zderzacz pixeli służy ostatnio jako maszyna do pinballa: Pinball FX w pivocie? Na konsoli tego nie dają. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez ping 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Yebaniutki jak z partyzanta zaatakował pinga Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Welsu jest po(pipi)any co każdy wie. Pisałem, że nei dam rady wziąć udziału w zabawie ale i tak mnie złapał Z "lekkim" opóźnieniem ale wrzucam Dzięki wielkie, już widzę jak rozwalam te alienowskie głowy bziu bziuu laserem po oczach Dobrego 2019 drodzy e-koledzy! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Poszedlem robic kanapki i dwóch cymbałów w tym czasie zaatakowało: Najpierw mi na ekranie monitora wisi to: Kluczyk juz mam wiec nie ruszalem. Klikam przyjmij prezent ale cos powiadomie steam w gornym roku dalej pokazuje zielona koperte, bug, czy co, kliknalem. Kurła panowie Dziekuje pieknie, no najlepszy powrot z robienia kanapek ever, cudowne ostatnie gifty na koniec Sami wariaci dookola. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Czyli mówicie, że koniec dopiero jutro? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Eh, chciałem rzucić jeszcze ostateczny pożegnalny gift, ale jednak nie starczy już Nie zmienia to faktu, że wciąż bawiłem świetnie - zarówno dostając, jak i przede wszystkim dając. Wprawdzie teraz złapała mnie jakaś choroba i leżę w łóżku, ale gdy tylko to minie, zabieram się za nadrabianie dostanych gierek Edytowane 1 Stycznia 2019 przez tomzacz literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
WolfVeto 154 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Człowiek wraca po dłuższej przerwie od kompa i forum, widzi to.... I ja wiem że jestem wśród przyjaciół <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Ja jutro puszczam ostatniego gifta, wylosuje randomowo forumowicza. Wincyj € nie mam Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Starh Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 1 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2019 Ja pogrzebię jutro w portfelu, ale powoli trzeba się z petard przerzucić chyba na kapiszony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 10 godzin temu, ping napisał: Pinball FX w pivocie? Na konsoli tego nie dają. Polecam konsolę Nintendo Switch Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Na Switchu za malutkie podejrzewam. Ale bomby poleciały na ryj. A to wyprzedaż do jutra jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 na X1 i na Switchu wyprzedaże trochę dłużej Jak coś, to statystyki wraz z małym bonusem podrzucę najpóźniej do DWÓCH TYGODNI po evencie Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Ktos nadal nieodebral gifta, pewnie sie niespodziewal ze cos wjedzie jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 1 minutę temu, Velius napisał: Ktos nadal nieodebral gifta, pewnie sie niespodziewal ze cos wjedzie jeszcze Przecież nic nie mam Chyba jestem bezpieczny Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi