Skocz do zawartości

Król Lew 2019

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawe, czy też ludzie będa płakać? W przedszkolu jak baba puściła z VHSa, to płakaliśmy :/

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 11,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O hui   https://streamable.com/he6jw  

• hakuna matata madafaka, będzie dobrze, elo.   kurna od razu mi się przypomniały karteczki z królem lwem w podstawówce. jakiś złamas mi ukradł na przerwie, mam nadzieję że nie żyje.

• A mi się wydaję, ze ci co się na tym niegdyś wychowali, są teraz grafikami, robią w Disney pixar, albo są developerami gierek, itp wraca moda na retro, stare czasy, ale to chyba przez tęsknotę za

Opublikowano

Ktoś kto twierdzi, że nie płakał nie może nazywać się człowiekiem. 

Hakuna matata. 

Opublikowano

obejrzałem zwiastun 3 godziny temu i dalej szukam powodu, dlaczego miałbym to obejrzeć xd

w czym to będzie lepsze od oryginału?

Opublikowano
1 minutę temu, ragus napisał:

obejrzałem zwiastun 3 godziny temu i dalej szukam powodu, dlaczego miałbym to obejrzeć xd

w czym to będzie lepsze od oryginału?

W g r a f i c z c e.

4 minuty temu, Rudiok napisał:

Ktoś kto twierdzi, że nie płakał nie może nazywać się człowiekiem.

Mialem tylko wilgotne oczy ale lezka nie pociekla.

Opublikowano

Coco imo większy wyciskacz łez. A ten król lew jakoś tak średnio mi pasuje, jestem ciekaw co z soundtrackiem, elton John od(pipi)al masterpice przy oryginale.

Opublikowano

Oho, tokar przewiduje klapę finansową, po  3 ludzi w  sali na premiere,  z pewnoscią brak zabawek  w macu, koszulek, piorników, dvd, srividi, itd.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

hakuna matata madafaka, będzie dobrze, elo.

kurna od razu mi się przypomniały karteczki z królem lwem w podstawówce. jakiś złamas mi ukradł na przerwie, mam nadzieję że nie żyje.

Opublikowano
3 minuty temu, Colin napisał:

hakuna matata madafaka, będzie dobrze, elo.

kurna od razu mi się przypomniały karteczki z królem lwem w podstawówce. jakiś złamas mi ukradł na przerwie, mam nadzieję że nie żyje.

XD do końca życia będę pamiętał krzyk mamy, kiedy zobaczyła jak wywaliłem zdjęcia z albumu i włożyłem w niego karteczki.  Ale w szkole byłem Bogiem przez jeden dzień :fsg:

12 minut temu, Tokar napisał:

Ale po chuj to? 

Pewnie żeby pokazać historie na nowo, nowemu pokoleniu. No bo przecież nie dla pieniędzy.

Edytowane przez chris85

Opublikowano

O (pipi) ale (pipi), ta pedofilska korpo nie dostanie ode mnie ani centa. Obrzydliwa grafika jakieś koszmarki te zwierzątka.

Opublikowano
  • Autor
24 minuty temu, Colin napisał:

miałeś takie karteczki? Pachniały?

ps. u mnie siory zbierały, ja nie.

31 minut temu, Tokar napisał:

Ale po chuj to? 

żeby teraz Twój syn przy tym zapłakał. 

Opublikowano

Uważam, że to był najlepszy film Disneya.

Opublikowano
  • Autor

Dobre są te powojenne dubbingi w bajkach Disneya, jak np. w Śnieżce, czy Pinokiu (oryginały z lat 40-tych). Słychać taki zaciągany, dziwny akcent jak na wioskach gdzieniegdzie mówią. 

Opublikowano

@grzybiarz z innych serii pachniały, te nie :( dopóki nie pokażą timona i pumby w pełnej okazałości to nie będę oceniał. nie powiem, szarpnęli struną nostalgii.

Opublikowano

Sprzeda się.

A ja sobie drugi raz popłacze w życiu chociaż.

Opublikowano
18 minut temu, grzybiarz napisał:

żeby teraz Twój syn przy tym zapłakał

Pomijając abstrakcyjność tego stwierdzenia, to nie mógłby płakać przy klasycznej wersji na bluryju?

Opublikowano
  • Autor

no nie wiem, czy by chciał oglądać "staroć w 2D", jak tera wszędzie ładne 3D. Nawet w Toy Story, czy a Bugs Life, widać dziś biedną grafę. Czy Ty byś dziś oglądał Baltazara Gąbkę, czy Misia Uszatka?

Opublikowano
23 minuty temu, grzybiarz napisał:

no nie wiem, czy by chciał oglądać "staroć w 2D"

Kilka płaskich na ryj i dałby się przekonać

Akurat animacja z KL i z reszty filmów z okresu disnejowskiego renesansu jest tak uniwersalnie klasyczna, że po prostu się nie starzeje.

Opublikowano

Król Lew 2019 = pokazywanie całego Live Aid w Bohemian Rhapsody = H I V

Opublikowano

Nie jaram się, oryginał się w ogóle nie zestarzał.

Opublikowano

a w 2021:

05-james-woods-2.w330.h330.jpg

+

maxresdefault.jpg

i lecimyyyyy

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Trochę im Cameron zjebał sprawę z Pocahontas CGI