Shen 9 610 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Rano trening a potem będzie grane, o 17 kumple wpadaja i napierdalamy na splicie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jeszcze półtorej godziny z hakiem, ajjjjjjjj. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ten brak recenzji trochę martwi, że coś tu jednak jest nie halo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Sprawdzi się już niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 53 minuty temu, Rozi napisał: Jeszcze półtorej godziny z hakiem, ajjjjjjjj. Uspokój się. To nie będzie mesjasz tej generacji.... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 ZM Rozi, licze na szybką reckę około godz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jutro wolne, to do 2 może pogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 4 godziny temu, Square napisał: Które? Nie chce mi się wszystkich wypisywać - choćby ten z różnicą 0.3s. Nie powiesz mi, że to wymaga umiejętności tylko szczęścia - trzymając w miarę blisko oponenta - ale ostatecznie przez różnicę w prędkości, przyspieszaniu pomiędzy postaciami, postrzegania upływu czasu przez człowieka i prędkość komunikacji, nie obliczysz tego tak by to było coś prostego, coś co można ustawić jak pionki na szachownicy. https://www.playstationtrophies.org/game/crash-team-racing-nitro-fueled/trophies/ Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Berion 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 9 minut temu, da$io napisał: Uspokój się. To nie będzie mesjasz tej generacji.... W tym gatunku? Nic lepszego nie wyjdzie. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 3 minuty temu, Berion napisał: Nie chce mi się wszystkich wypisywać - choćby ten z różnicą 0.3s. Nie powiesz mi, że to wymaga umiejętności tylko szczęścia - trzymając w miarę blisko oponenta - ale ostatecznie przez różnicę w prędkości, przyspieszaniu pomiędzy postaciami, postrzegania upływu czasu przez człowieka i prędkość komunikacji, nie obliczysz tego tak by to było coś prostego, coś co można ustawić jak pionki na szachownicy. https://www.playstationtrophies.org/game/crash-team-racing-nitro-fueled/trophies/ Najpierw piszesz, że takich trofeów jest "sporo". Na pytanie "które?" odpowiadasz, że Ci się nie chce "wszystkich" wypisywać. Jakich wszystkich jak wymieniłeś jedno osiągnięcie i to wątpliwe bo potrzeba w nim tyle samo skilla co szczęścia... Żenada. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 8 minut temu, Berion napisał: Nie chce mi się wszystkich wypisywać - choćby ten z różnicą 0.3s. Nie powiesz mi, że to wymaga umiejętności tylko szczęścia - trzymając w miarę blisko oponenta - ale ostatecznie przez różnicę w prędkości, przyspieszaniu pomiędzy postaciami, postrzegania upływu czasu przez człowieka i prędkość komunikacji, nie obliczysz tego tak by to było coś prostego, coś co można ustawić jak pionki na szachownicy. https://www.playstationtrophies.org/game/crash-team-racing-nitro-fueled/trophies/ Weźcie go stąd wreszcie, bo zrobię prawdziwy raport o bycie upier,dliwym dziadkiem programowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) Cytat Ok so, don't expect to have fun online tonight. It is unbelievably buggy right now. Players are always teleporting, items hit you and you don't know where from and for some reason, you always end up first and the time of other players never displays only your own. I even had TNT boxes stuck on my head for a while Cytat Just played online and it was awful. The other drivers were teleporting instead of actually driving, and then I got a tiny TNT box stuck above my head that didn’t detonate or go away, but it prevented me from using any power ups. Piszcie jak tam online u was, bo ludzie już narzekają na laga Edytowane 20 Czerwca 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Nawet nie tknę tego g,owna, mój ctr polączy się z netem tylko by pobrać kolizje Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 (edytowane) 26 minut temu, giger_andrus napisał: Najpierw piszesz, że takich trofeów jest "sporo". Na pytanie "które?" odpowiadasz, że Ci się nie chce "wszystkich" wypisywać. Jakich wszystkich jak wymieniłeś jedno osiągnięcie i to wątpliwe bo potrzeba w nim tyle samo skilla co szczęścia... Żenada. Właśnie dlatego wymieniłem i sfaktoryzowałem jedno, bo wszystkich, jak napisałem mnie się nie chce... I nie, zero skilla. Nie ma takiego człowieka na Ziemi co to wyliczy. To jest w stu procentach oparte na przypadku... Miałem takich na PSX wiele, nawet i o 0.1s. Co nie zmienia faktu, że ustawić tak wyścigu się nie da.... Edytowane 20 Czerwca 2019 przez Berion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 bo nie znasz, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 1 minutę temu, Berion napisał: ... sfaktoryzowałem... Ze.srałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Berion 207 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Wysoki poziom. Tak u was w domu się rozmawia? Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ok so, don't expect to have fun online tonight. It is unbelievably buggy right now. Players are always teleporting, items hit you and you don't know where from and for some reason, you always end up first and the time of other players never displays only your own. I even had TNT boxes stuck on my head for a while Piszcie jak tam online u was, bo ludzie już narzekają na laga Na pewno blefują! Na pewno! EditCiężko potwierdzić problemy, bo nie mogę się z serwerem połączyć... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Gra na premierę ma problemy z serwerami, NIE MOŻE BYĆ! PIERWSZY PRZYPADEK W HISTORII ŚWIATA! Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 No też jestem oburzony! Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Ok chciałem zagrać online ale nie znajduje żadnych graczy, no to obczajmy cóż to ten tryb adventure Cytuj Odnośnik do komentarza
firana140 620 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Dzwieki w menu jak wyciete z Gran Turismo ;o Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Jest jak było, cudowny kart racer Na weekend ziomka za szmaty biorę do siebie i cioramy na splicie jak kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Widze gameplaye i wszyscy lecą na łeb na szyje tylko trophy, jakieś 4-5 h zabawy wstępnej, pozniej cała reszta czyli mięso. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Dobra, online na razie niegrywalny. Połączyłem się, nawet przejechałem wyścig, ale przeciwników nie było widać, tzn pojawiali się skokowo w różnych miejscach trasy. O tym,że ktoś jednak grał świadczyć też może fakt, że czasami dostawałem strzał z rakiety. Poczekam na poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi