Skocz do zawartości

Crash Team Racing Nitro-Fueled

Featured Replies

Opublikowano

Gra wylądowała z XGP więc przyszło mi się zmierzyć z Crashem. Nie ukrywam, ostatni raz z serią miałem na PSXie i Mario Kart to jest słodkie pierdzenie przy tym co się tu odwala… grę odpaliłem w trybie klasycznym, nie ma tam poziomu trudności, ale już na trzecim wyścigu jest srogo. Trzeba ścinać zakręty, korzystać z turbo, a bez ciaglej dopałki wchodząc w zakręty jesteś skończony.

mimo wszystko satysfakcja jest ogromna, zabawa przednia, ekipa aż się micha cieszy

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 137,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• bez ofiego sugerujacego ze user score ma wplyw na meta score:     to by swiat byl piekniejszy   :petard:

• Przed chwila grałem z siora online. Kurła, 20 lat temu graliśmy na split screen, a teraz znowu gramy razem i to online. ładnie zleciało. Dla mnie gra roku 2019

Opublikowano

Wlasnie mialem pisac ze na PSX lajtowo wygrywalem wszystko. Wczoraj odpalilem na chwile i zdecydowanie wszystko jest trudniejsze niz w takim Mario Kart 8. Musze sie mocno przestawic i pocwiczyc jazde na ciaglym turbo z driftow.

Opublikowano

Nic nie dodali, a tej grze 60 klatek należy się jak psu buda...

Opublikowano
6 minutes ago, XM. said:

Nic nie dodali, a tej grze 60 klatek należy się jak psu buda...

Mogliby dać FPS Boosta ale chyba już im się odechciało bo nie pamiętam czy ostatnio jakaś gra dostała usprawnienia.

Opublikowano

Gra jest zdecydowanie bardziej skillowa od Mario Kart. Co prawda obie gry są bardzo przyjemne, jednak gdy udaje się całe okrążenie lub wyścig przejechać na maksymalnym booście, to satysfakcja jest ogromna :D 

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Pewnie bzdurne pytanie zadam, ale jak zmienić go karta? Kupiłem jakąś skórkę, jakiegoś tam wygrałem i nigdzie nie widzę opcji zmiany. Gram w trybie klasycznym na switchu.

Opublikowano

Chodzi o multi? Daj screena z menusów, ale było to na widoku.

W fabule nie było opcji zmieniania wozów z tego co pamiętam.